БФС с висока оценка на съдийството от "Левски-Литекс"

Единствената забележка – спестен жълт картон за Бедоя
13 дек 2015 10:57,
53
БФС с висока оценка на съдийството от "Левски-Литекс"
Снимка: БТА, архив

Съдийският наблюдател на дербито между Левски и Литекс Димо Момиров коментира скандалите от двубоя на "Герена" пред "7 дни спорт". Според него причините за тях не са в реферите.

"Съдиите се справиха добре, ще им поставя оценка, каквато заслужават. Червените картони са червени картони. Единствените ми претенции са, че Георги Йорданов не показа жълт картон на Мигел Бедоя в 15-ата минута за провокация към Бьорн Йонсен", каза Момиров, който преди време беше и шеф на Съдийската комисия.

Той се спря и на ситуацията с Веселин Минев в началото на срещата.

"Толкова рано в мача не може да се покаже червен картон, освето това при такова бутане, което е в гръб при спряла игра. Това си е за жълт картон и съдията го показа", завърши Момиров.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
0
 
! Отговори
БГ преди 8 години
ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА КРУМ САВОВ ПРОЧЕТЕ ДЕКЛАРАЦИИТЕ НА ЛЕВСКИ ПО ПОВОД МАЧА С ЛИТЕКС И МНЕНИЕТО НА ЛУДОГОРЕЦ/СОБСТВЕНИКА МУ/.НЕ СЪМ УЧИЛ МНОГО,НО ПО НЕПОДГОТВЕНИ ДЕКЛАРАЦИИ НЕ СЪМ ЧЕЛ ИНЕ СЕ ЧУДЯ,ЧЕ ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ОТБОРА НА ЛЕВСКИ И ВСИЧКИ НЕГОВИ СИМПАТИЗАНТИ НЕ Е ДОБРО.ТОВА НА ВСЯКА ЦЕНА,ЗАВИНАГИ,БЕЗ ДА УВАЖАВАШ ПРОТИВНИКА,МИ ИЗЛЕЖДА МАЛКО НА ФАШИЗЪМ,ПРОСТЕТЕ НО ТОВА НЕ Е ДЕМОКРАТИЧНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КОЛЕГИТЕ ОТ ДРУГИТЕ ОТБОРИ.ГЛЕДАХ И ИЗПОЧУПЕНИЯ СТАДИОН,ТОВА НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА ЗА ЕДИН ВЕДУЩ ОТБОР.
39
5
 
4
 
! Отговори
vlady преди 8 години
Мерзавецът с черни гащета Георги Йорданов трябва да бъде пребит с метални тръби и изхвърлен завинаги от футболното съдийство. Само с подобни мерки ще се спрат безобразията.
38
1
 
5
 
! Отговори
ставри преди 8 години
Който плаща-той поръчва музиката(разбирай съдията,съдията е .....)
37
2
 
6
 
! Отговори
///// преди 8 години
Момиров 1000 emigranta da te opunat.
36
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До този момент уважавах Левски, но .....явно и тук разложението е пълно! На Литекс просто не оставаше нищо друго! Гангрена се реже до здраво ,господа, фенове на футбола !Дано го осъзнаят и футболните босове и началници!Иначе с футбола край!
35
9
 
11
 
! Отговори
FCB fan преди 8 години
Ако футболистите на Литекс не бяха бутали играчи на Левски никой нямаше да им даде червени картони... факт. Всичко останало е гледна точка, повод за проява на клубно пристрастие и плюене на Левски (или ЦСКА в други случаи). Да бе мирно стояло, не би чудо видяло!
34
6
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Май не мина номерът на тариката от Микре.Явно Стойчо си го изкара.
33
3
 
9
 
! Отговори
FCB fan преди 8 години
Типичен български манталитет, ама другарко, той Иванчо какво направи.... Всеки да си гледа в неговата паница, а не какво е направил другия. Не може да блъскаш с такава ярост пред очите на съдията и да не очакваш червен картон! С тея философствания, ама ония в 7-мата, 17тата, Матеус на световното през 94та, Пеле 58ма...са типични са едно дете от детската градина, защо такива неща не се чуват в Германия, Испания, Италия... Нима там съдиите са безгрешни, няма скандали за купени мачове и съдии?
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Работата е много по дълбока,започва процеса на обединение с цел ,лиценза за някого!От средата на миналия век,само интриги!
31
4
 
4
 
! Отговори
ЕВРОПАТА преди 8 години
До амнонимен 33Гледам ги, и то на живо, не на тв-то ;-) Въпроса е, че ако на минев е спречкване за жълт картон (въпреки удара в гърба при спяна игра) , то и първия картон на литекс трябваше да е жълт + жълт за левски за спречкване (оня дребен левскар пада от вятъра само) . Втория картон за литекс си е червен от всякъде.
30
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предлагам кравите от Подуене да си останат в А група , а всички други отбори да си направят друга лига , така приятелките ни от подуене ще са вечно първи
29
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Домус ага днес се репчи щото ако Лудогорец изтърват титлата и няма сериозни приходи.. при тези разходи при тях догодина ще фалират.
28
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЕВРОПАТАТи май мач не си гледал.. такива неща се виждат и на мачове Реал - Барселона и Шампионската лига и къде ли не.. червен картон досега не съм видял
27
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако БФС не изхвърли Литекс от А група (въпреки ясно описания закон) ще докажат, че са корумпирани и после всеки ще може да си вади отбора без причина.
26
0
 
0
 
! Отговори
ЕВРОПАТА преди 8 години
Коментара ми е до анонимен 27
25
3
 
8
 
! Отговори
ЕВРОПАТА преди 8 години
Едно е побутване, друго е блъскане. И гледай повече мачове на истинската европа, щото май гледаш на някоя твоя си европа :)
24
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако успеят с Литекс да изхвърлят и Луноходец и Берое, правителствения Леевски каЛафка гарантирано е Щампион.. гарантирано от ГЕРБ.. ;))
23
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оная въшка Бедоя 2 пъти скачаше на човека с цел да провокира реакция.. интересно ми е какво ще стане, ако се случи извън терена..
22
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такива нарушения като на Минев даже картон не им дават в Европа.. Гледайте мачове когато единия отбор бърза а другия крие топката дали няма такива изблъсквания за да се вземе топката.. Точно това направи и Минев
21
6
 
14
 
! Отговори
Жалко преди 8 години
Левскар съм, но ме е срам от това което се случи на Герена. Очевидно бе търсено и провокирано. Още повече ме е срам и яд от изказванията на отговорните фактори. Ужас. И после класиране за световно и /или европейско, КОГА? А, представяне в евротурнирите ?Жалко за БГ футболът!