Лудогорец на минута от победа над ПСЖ, продължава в Лига Европа

Разградчани завършиха 2:2 с милионерите насред Париж
Обновена: 6 дек 2016 23:45 | 6 дек 2016 23:37, Красимир Ангелов
165
Лудогорец на минута от победа над ПСЖ, продължава в Лига Европа

Българският шампион Лудогорец завърши с престижно равенство 2:2 участието си в тазгодишното издание на Шампионската лига. Разградчани обаче продължават напролет във втория по сила турнир - Лига Европа.

Тази вечер клубният ни шампион бе много близо да триумфира в Шампионската лига срещу звездния отбор на ПСЖ.

Разградчани бяха на секунди да победят с 2:1, но в продължението на двубоия Анхел Ди Мария направи 2:2. Освен гръмкия успех българският първенец си осигури участие в елиминациите на Лига Европа догодина.

Тимът на Георги Дерменджиев изнесе перфектно тактически мач, с много самочувствие срещу милионерите от Париж. Мисиджан даде аванс на нашите в 15-ата минута, а чак след час игра Кавани изравни. В 69-ата Вандерсон срази ПСЖ с втори гол. В 92-ата минута обаче разградската съпротива рухна и Ди Мария изравни.

Нашите имаха и доста късмет, след като Тиаго Силва на два пъти удари гредите.

Така Лудогорец се класирана трето място в група "А" на Шампионската лига с 3 точки - след двете равенства с Базел и днешното равенство на "Парк де Пренс".

Подробности за срещата и отзиви след нея четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Mnogo ot vas glupaci Sam ubeden che dori NE znaqt pravilata v futbola kamo Li da razbirat ot futbol zaslujeno ludogorec prodaljavat napred I tova go kazva cqla evropa.
114
0
 
1
 
! Отговори
Коментатор преди 7 години
Христо Йовов не харесва тази статия.
113
0
 
16
 
! Отговори
... преди 7 години
След всеки голям успех,идва горчилката от кофти мат'риала,който вирее и се разпространява по нашите ширини. Толкова злобни и комплексирани хора има сред нас,че е жалко. Моля се доброто да победи. Много се радвам,че има един прекрасен футболен проект и се работи правилно. Отбор на 6-7 години има 100 пъти по-добра база от всички ГРАНДОВЕ,има ненадминати успехи в Европа, самоиздържа се вече и дори е на печалба(заради успехите си) и виновни били самите те,че се развиват. УСПЕХ на ЛУДОГОРЕЦ!
112
5
 
2
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Слезте за малко на земята,с тази игра сме много далече от истината ,иначе успеха е безспорен.
111
5
 
6
 
! Отговори
йоси преди 7 години
Тиаго Силва , Вереднсон.... все имена с български корен.... футбола е станал една машина за пари без свян к корис
110
6
 
13
 
! Отговори
БФС преди 7 години
Истината е една-,,Лудогорец ,, е в Европа , а ,,ГРАНДОВЕТЕ,, -в Подуене и Микре !
109
3
 
6
 
! Отговори
До 118 Наблюдаващ преди 7 години
За хубаво или не, това не са всички коментари или поне не и тези, които бяха до тази сутрин, до към 10-10:30 часа. Останал си с добро впечатление от коментарите, защото всички обидни анти-турските/анти-лудогорските коментари и злоизляния на феновете на Левски са изтрити!
108
11
 
4
 
! Отговори
До Патротар преди 7 години
Ще го гледаме, няма лошо,най много още 2 мача,не повече...Но не за затова става въпрос обаче, Андрешко. Тука става дума, че пишман патриоти ,като тебе,наречени Патриотари правят от мухата слон! И то въз основа на един нагласен мач,мач без значение за ПСЖ,освен, разбира се, голямата печалба от ЕВРОФУТБОЛ! И до като телета ,като тебе мислят,че са станали заедно с Лудогорец Барабар Петко с мъжете,то вечно нашият футбол ще бъде на дъното в Европа! Самозаблудата Андрешко е коварно състояние!
107
4
 
14
 
! Отговори
Патриотар преди 7 години
Простият факт, че ще гледаме , а и другите ще гледат Лудогорец в Европа обезсмисля излишните ти напъни, Бай ***...Чао.
106
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Простият факт ,че Арсенал разби Лудогорец с 6 на 0, а едвам се измъкна от загуба в Лондон от ПСЖ, трябва да отвори очите на всички самозаблудили се ПАТРИОТАРИ, че снощният мач беше една пародия!!!
105
2
 
5
 
! Отговори
ДО 119-ТИ преди 7 години
ООО, ПАТРИОТАРА АНДРЕШКО,КОГА ИЗПЛУВА ОТ КАЛТА,ЧЕ ВМИРИСА НА НА КРОМИД ЛУК ФОРУМА...
104
3
 
4
 
! Отговори
до 117ти преди 7 години
Бай ***, здравей...
103
4
 
26
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 7 години
Огледах мненията и повечето тук ми допаднаха. Ще добавя още нещо за злобата. Балканската злоба. Снощи при изравнителния гол за 1:1 на ПСЖ тук в София чух гърмене на бомбички. Такова нямаше при 0:1 и после при 1:2. Това е низко, жалко и достойно за презрение. Гледам мненията тук и се радвам, че в София все пак сме доста от "другите" - по-широко скроените и мислещи за цяла България (и "пришълци" и "кореняци"), а не избиващи столичански комплекси маргинали.
102
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снощният мач показа тези неща:1.Мача беше напълно подценен от ПСЖ,но дори така при по-добро стечение на обстоятелствата резултата можеше да е 10 на 2 за ПСЖ-2-3 греди,неотсъдена дузпа и куп изпуснати положения.2.ПСЖ не игра за победа,защото първото място ще ги срещне с отбори като Байерн, Манчестър Сити, Реал Мадрид-все отбори, които едва ли могат лесно да бъдат преодолени.3.Или просто един уговорен ТОТО МАЧ. ПСЖ си свършиха работата,когато не бяха се класирали видяхме какво се случи в София
101
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 1(ама друг път) Ти вярваш ли си бе Калитко ? Мислиш ли,че срещу някои от турските грандове Бешикташ,Галатасарай, Фенербахче или пък Олимпиакос нашите убитаци имат шанс? Я по-трезво мисли и не се изхвърляй като пърле пред майка си!
100
6
 
25
 
! Отговори
фъкйовов преди 7 години
Гърбавия некадърник, кой знае защо наречен - бижутера се опита със злоба и завист да оплюе Лудогорец, но не му се получи. Мъка...
99
6
 
37
 
! Отговори
№ 1 преди 7 години
Макар и да сме бедна държава и народът ни да е подлаган на откровен геноцид през последните десетилетия, показваме, че в много спортове сме 1 на Балканите.1. Най-добър клубен футболен отбор - Лудогорец.2. Най-добър професионален боксьор - Кубрат Пулев.3. Най-добър национален отбор по волейбол /заедно със Сърбия/.4. Най-добър тенисист - Григор Димитров /заедно с Джокович/.5. Най-добър ансамбъл по худ. гимнастика.6. Най-добрите борци.7. Най-добрите щангисти...Не се гаси туй, що не гасне
98
5
 
39
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
Поздравления за Лудогорец! За пореден път доказаха, че са голям европейски отбор и само можем да се гордеем с тях. Показаха, че в България футболът и спортът като цяло са живи, макар че сме най-бедната страна в ЕС.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
97
4
 
44
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Трябва или да не разбираш от футбол, или да си черноглед, за да плюеш по Лудогорец! Снощи гледах интересен и динамичен мач, поздравления за играчите на Лудогорец, играха сърцато и качествено! Заслужаваха победата, но отново малко късмет не им достигна! Ще им стискам палци догодина да напреднат колкото се може повече в Лига Европа!Само за сведение, аз също съм фен на Левски...
96
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На такъв хубав мач да поканиш Йовов да коментира е безумие ,свършиха ли стойностните хора та се канят такива некадърници? На един мач на Барса бяха поканели за коментар в студиото друга звезда Владо Гаджев който във същият неадекватен стил каза ,че слабото място в играта на Барселона било играта им в средата на терена,там губели топката и не захранвали нападателите,по голямо безумие не бях чувал ,но Йовов надмина Гаджев,те за тва е толкова мразен фк Пеевски