Семействата от блок 20 в Ямбол получават по 325 лева

Планираната помощ е еднократна, обявиха социалните
22 сеп 2010 16:29,
195
Семействата от блок 20 в Ямбол получават по 325 лева
Снимка: БГНЕС

Директорът на областната структура за социално подпомагане в Ямбол Стефка Спасова е изпратила искане до националната агенция за отпускане на еднократни помощи на досегашните обитатели на блок 20 в жк "Райна Княгиня".

Още по темата
16 сеп 2010 20:00
278

Ромските семейства трябва да получат по 325 лв., с които да посрещнат първите си нужди при осигуряването на ново жилище.

За да получават социални помощи от държавата, нуждаещите се трябва да подадат в общинските служби за социално подпомагане нови молби с данните от новата си лична карта и постоянен адрес. 

Ако това не стане до края на септември, ще загубят правото си на помощи, допълни Спасова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още по темата: Блок 20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
2
 
13
 
! Отговори
daniela преди 13 години
v sybota v 13h pred NDKA shte ima protest sreshtu *** !!!
107
2
 
14
 
! Отговори
ASK преди 13 години
А е тия *** как ще им дават пари да ги зарежат там и толкос
106
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е къде е сега правителството да защити интересите на Българския народ? а ?????? Бойко стига строй магистрали по който ще ходим пеш ами дигни малко заплатите за сметка за помощите на тия ***!
105
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
gavrata daje e malka
104
2
 
18
 
! Отговори
Machiavelli преди 13 години
Като изключим, че става на въпрос за ***, това цялото нещо е смешно, баш *** държава с *** закони.Кви 350 лева, кви лични карти и постоянен адрес, тва си е смехурия в тая джунгла наща.
103
23
 
6
 
! Отговори
OLD BEN преди 13 години
Не че ми пука много за ***, но това си е лека гавра с тях. Първо помощта не е кой знае какво. На семейство по 325 лв е нищо, когато са те изгонили от дома ти. И второ цитирам: "нови молби с данните от новата си лична карта и постоянен адрес до края на септември". Бахахахаха. Кога ги изгониха от блока, кога да си намерят нов адрес, кога да си извадят нова лична карта. Грубо. :))) Това даже и грамотен и осведомен за реда човек с ново жилище трудно би направил за 8 дни.Тия роми ли ще могат?!
102
4
 
31
 
! Отговори
стара баба преди 13 години
До кога ще ги хрантутим тия ***. Време е да се възпротивим, ама тя тая работа само с писане по форумите не става. Всички плюем по форуми и блогове, ама като дойде момента да излезем на площада, всеки се скатава.....
101
2
 
7
 
! Отговори
ЕДИН 2 преди 13 години
Бойна готовност номер 1.Един точен коментар...
100
2
 
16
 
! Отговори
opel преди 13 години
Много злоба се изсипа тук.Просто трябва да признаем че Те по добре си знаят правата ,и се борят за тях,а къде сме Ние??защо не ги знаем,защо не се оплакваме Ние??защо не можем като тях?За събарянето на блока ще отидат доста пари.Защо общината не ги накара Те да свършат работата ,и тогава да даде тези помощи???Помощите да се дават за свършена работа,платени данъци здравни осигуровки,ток вода..бележка от училище за брои отсъствия.?Наход са политиците т.е ГЕРБ
99
2
 
7
 
! Отговори
Locust преди 13 години
Той - Пророкът Карбовски го беше предвидил vbox7/play:085de79d
98
2
 
16
 
! Отговори
Locust преди 13 години
А , бе какво ни ги навират тези *** ? да ги наредят на релсите на Ямболската гара и два-три товарни влака отгоре им . Железа
97
2
 
16
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Представяте ли си - марокански скакалец го интевюират пред новия му коптор - дъсчената барака на поляната до бившия коптор 20 блок, и същия реве и иска помощ от Червения кръст - ядене, вода и т.н., а докато живееше в блока, *** мизерна ***, що не рева за Червения кръст ? Абе и нашите управници имат огромна вина да се стигне до това положение, не ми го побира главата как ги оставиха властите в този инкубатор на зарази да живеят братята толкова много години, че и ние , след дъжд качулка...
96
3
 
27
 
! Отговори
Милен преди 13 години
Българи ! време е да се вземем в ръце и,да се покажем че сме БЪЛГАРИ.Да излезем на улицата и да покажем че сме против този акт на ***. До кога ще храним ***???
95
4
 
8
 
! Отговори
Провадийския преди 13 години
Долу ***!
94
3
 
8
 
! Отговори
сряда преди 13 години
Този *жест* се прави с цел пропаганда за пред света Миналото правителство заведе няколко пенсионера на море с цел пропаганда видите ли как живеят българските пенсионери Сегашното правителство ще обучава няколко пенсионера над 65 години на компютри пак с цел пропаганда-видите ли каквигрижи се полагат за българските пенсионери Но това са НЯКОЛКО пенсионери
93
3
 
13
 
! Отговори
Лисан преди 13 години
Пак ли пари за *** бе?
92
2
 
11
 
! Отговори
края преди 13 години
Ех, Българийо, Българийо.....родино мила....
91
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
България е богата държава - раздава наляво и надясно пари : на крадливите мръсни ***, на *** от Хаити. Само за бълг. пенсионери и пострадалите в Стражица не се сеща. Аман от популизъм.
90
2
 
3
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Педетракторчетата изтриха линка, нищо, простено им е, може да напишете dianacable.net и там да намерите актуални видеа от коптора 20 блок.
89
2
 
17
 
! Отговори
БЪДЕЩ ЕМИГРАНТ преди 13 години
АЛО ДНЕС БГ ИЛИ ВЧЕРА БГ ИЛИ КАКВОТО СТЕ ТАМ СЛОЖЕТЕ ТАЗИ НОВИНА КАТО ВОДЕЩА !!!