Семействата от блок 20 в Ямбол получават по 325 лева

Планираната помощ е еднократна, обявиха социалните
22 сеп 2010 16:29,
195
Семействата от блок 20 в Ямбол получават по 325 лева
Снимка: БГНЕС

Директорът на областната структура за социално подпомагане в Ямбол Стефка Спасова е изпратила искане до националната агенция за отпускане на еднократни помощи на досегашните обитатели на блок 20 в жк "Райна Княгиня".

Още по темата
16 сеп 2010 20:00
278

Ромските семейства трябва да получат по 325 лв., с които да посрещнат първите си нужди при осигуряването на ново жилище.

За да получават социални помощи от държавата, нуждаещите се трябва да подадат в общинските служби за социално подпомагане нови молби с данните от новата си лична карта и постоянен адрес. 

Ако това не стане до края на септември, ще загубят правото си на помощи, допълни Спасова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още по темата: Блок 20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 84 за коя партиия за *ерб ли ?
87
3
 
28
 
! Отговори
МоРсКи преди 13 години
Стига е тва е направо ГАВРА. Махнахте сумати и безплатни лекарства на Българите и го оставихте на пройзвола на съдбата да се опраят. А сега ще дадете по 300 лева на *** който изобщо нямат там законно право да живеят. Е не просто сте за разстрел! Ама с танк.
86
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
САЩ
85
3
 
24
 
! Отговори
Усмивчица:) преди 13 години
Ако някой знае държава, в която малцинствата са с много повече права и привилегии от мнозинството, нека ми се обади... Отвсякъде ги изритват тия *** и никой не ги иска, а ние в нашата мила родина само дето на пиедестал не сме ги сложили още... СРАМОТА! Да се чувстваш чужденец в собствената си държава!
84
3
 
25
 
! Отговори
Усмивчица:) преди 13 години
Аз не мога да разбера до кога ще продължава толерирането на тая *** *** ?! Българите си плащаме като попове за какво ли не и гледаме да сме изрядни към държаната, а тия *** нито плащат данъци, нито ток, нито вода, нито каквото се сетите, а взимат социални, живеят на наш гръб, с нашите пари, и сега и държавата пак ще им помага... Е до кога питам аз ?! До кога трябва да търпим цялото това безобразие и ОЧЕВИДНА дискриминация ?!
83
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ега пешо сумиста ги набара всичките
82
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аз съм на квартира с жената и детето а никои една стотинка не ми е дал.защо трябва бай *** да взема?така само ще изострят още ненависта ни към животните
81
2
 
14
 
! Отговори
555 преди 13 години
Всеки принципно е съгласен с теб но...1.Ще дойде родната полиция дето ни/ГИ пази но не за цвете а с палка2.Ще излезе някой НАРОДЕН ЛЮБИМЕЦ и ще каже че е съгласен с тълпата но ЕС ни притиска да ги интегрираме а че те никога не са искали да се интегрират защото това означава работа е без значение3.Ще има бити но не и полицейски произволЗатова най добрее да събере подписка и да се изпрати до наши и чужди медии и помолим тези които обвиняват Саркози да ги вземат за по 2 месеца в държавите си
80
2
 
27
 
! Отговори
krastev преди 13 години
Идиотщините продалжават,с цел запазване етническия мир.Жалко за някои партии които ни излагаха.
79
2
 
18
 
! Отговори
Незнайко преди 13 години
Да много хубаво нека ги храним поим, а после да ревем защо сме на тоя хал.Млади хора в тая държава не останаха, няма и да има, то се вижда, а след 2-3 години, май само неграмотни м......ли ще са останали.Холандия Българи, в Англия пак и т.н. накрая като няма кой да храни, издържа, лекува какво правим .....
78
2
 
23
 
! Отговори
Gaskoing преди 13 години
*** много се изтарикатиха на всякъде без пари и ако някой им каже нещо викат че било дискриминация а пък аз какво да не би да се возя без пари! Трябва да им се даде мисия на военните за 1 седмица да си разпределят махалите и да действат, тогава тока няма да ми е толкова скъп както и водата! Множат се като ***!
77
2
 
31
 
! Отговори
Gaskoing преди 13 години
На снимката е показан типично *** блок, война да имаше блока щеше да изглежда по добре!
76
2
 
33
 
! Отговори
лошия преди 13 години
Майкоо като чета 71 за кво става въпрос....За какво им плащаме да раждат още *** и те да смучат пари ите раждат и край няма.КАСТРАЦИЯ Нямаме нужда от тях нито от поколението им.Ако Европа се обади пратете бебетата те да ги гледат.
75
2
 
27
 
! Отговори
Gaskoing преди 13 години
Аз съм готов да дам по 200-300 лева на *** за да ги изпратим в Индия, по добре да дадем всички еднократно тази сума отколкото да смучат като *** от нас! Държавата ще съдейства за някой друг самолет и всички там, тука ни пречат да се развиваме!
74
2
 
13
 
! Отговори
Кога - сега преди 13 години
от петък до... когато... - 10 часа пред парламента, в провинцията - пред кметствата. Така как е?
73
2
 
33
 
! Отговори
етнически българин преди 13 години
Браво бе, вместо всичките тези маймуни да ги пратят в затвора за вандалско унищожаване на държавна собственост, те награда им дават?!!????Ще отида аз в най-скоро време с голям чук да руша сградата на Народното Събрание и на мен да ми дадат 325 лв. Призововам всички българи на ме последват! Няма само *** да се възползват от промоцията.
72
2
 
38
 
! Отговори
sdg преди 13 години
200 000хил.лева,за събарянето на блока,ако има дадат и по 325лв.егати оскубването на държавата,после плачат за пари.Днеска по телевизията казаха че засекли някакви в Пловдив,във едно жилище регистрирани 800 човека,и почти всички вземали помощи.Тези в социални,полиция и община спят ли,или са толкова безотговорни.А ние мизеруваме за тяхна сметка МАМ...КА ИМ ГАДОВЕ ***.И вчера *** плаче че детето изгоряло от кабелите,на жепе-линията.АМА КРАДАТ МИЗЕРНИЦИТЕ.
71
12
 
0
 
! Отговори
vvvvvvv преди 13 години
e*ati durveniq filosof ,mnogo gi razbirash beee,zatova ot takiva ,kato teb durjavata e na takova nivo vie bulgarite kradete s miliardi ot durjavata... **ar dolen!!
70
2
 
18
 
! Отговори
Wilhelm Reich преди 13 години
Само брадвата ще оправи тази ***!
69
2
 
59
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Една 11-15 годишна ***, която вместо да учи роди първото дете, си осигурява автоматично следните детски и помощи :- 100 лв. детски МЕСЕЧНО до навършване 1 година на ***- 35 лв. детски МЕСЕЧНО до 18 г. на ***- 20 лв. детски МЕСЕЧНО от партия "Евророма"- още 2,15 лв. МЕСЕЧНО допълнителна помощ за достигане на семейния ДМД(ДМД = Диференциран Минимален Доход по Закона за Социално Подпомагане)- 150 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за бременност- 250 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за раждане на първо дете- 284 лв. ЕДНОКРАТНА енергийна помощ- 325 лв. е максимума на т.н. "КРАТНА ПОМОЩ", за посрещане на инцидентни обстоятелства- 4 пъти хранителни помощи (2 пъти от ЕС, от ДФЗ, и от БЧК )Това прави около 240 лв. чисто (без никакви данъци върху тях) МЕСЕЧНООсвен това *** потребява няколко-стотин лева на месец Ток и Вода, дето ги плащаме ниеМного *** семейства имат вече от 20 до 50 000 лв. неплатени сметки само за ток.Освен това не плаща Данък-Сгради и Такса-СметОсвен това държавата плаща от нашите данъци ЗДРАВНИТЕ-ОСИГУРОВКИ на всички ***.Не знам на каква стойностТоест истинския резултативен доход на тази ***, преди да почне да краде е далеч над 500 лв.А на работещата бяла робиня за минималната заплатка от 240 лв., дохода е 188 лв.,след като държавата им прибере почти 22% за осигуровки и данъциНАКРАЯ СЕ ОКАЗВА ЧЕ НЕРАБОТЕЩАТА *** (само с 1 дете !), ПОЛУЧАВА 3 (три) ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ РАБОТЕЩАТА БЯЛА за МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА