Ротвайлер нахапа трима в центъра на Дряново

Най-тежко е пострадал мъж, който е с разкъсвания по тялото
Обновена: 19 фев 2012 16:56 | 19 фев 2012 15:44, Красимир Ангелов
228
Ротвайлер нахапа трима в центъра на Дряново
Снимка: Архив Булфото

Ротвайлер нахапа трима души в центъра на Дряново, съобщава "Дарик".

Инцидентът е станал около 11,30 часа близо до полицейското управление в града.

Първоначално разбеснялото се куче се нахвърлило върху дете. Виждайки това, 25-годишен мъж се спуснал да спаси детето, но пострадал, след като ротвайлерът го ухапал по ръката.

Тогава на помощ срещу кучето се притекъл и 46-годишен полицейски служител, който в опита си да залови кучето бил нахапан на няколко места.

В битката с ротвайлера се впуснал и 65-годишен мъж от Дряново, който е пострадал най-сериозно. Той е транспортиран до областната болница в Габрово с разкъсвания по тялото.

В крайна сметка кучето е заловено и прибрано в полицията в Дряново. Неговият собственик не е бил с домашния си любимец и в момента се издирва.

Предполага се, че животното само се е освободило и е тръгнало на разходка из града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още по темата: РотвайлерДряново
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
0
 
1
 
! Отговори
ДО 203 преди 12 години
ДО 203 ЕРОЛЕ ТИ СИ НАЙ ГОЛЕМИЯ *** В АСЕНОВГРАД БЕ *** СМОТАН ЖЕНА ТИ Я ЧУКАТ КОМШИИТЕ ТИ ТИ СИ ЗАВЪЖДАЙ КУЧЕТА
168
1
 
1
 
! Отговори
joro преди 12 години
mnogo ot xopata ne razbirat ot ku4e6ka psixika i govorqt gluposti,pove4eto gi sravnqvat do 4ove6kata psixika ,a te sa tolkova razli4ni,da pi6at xopa koito razbirat,az imam rot dubur na 3 godini e ve4e i nqmam pr i nikoga ne sam imal,nqma i da imam,ot xopata po golemi pomqri nqma zapomnete go;)
167
3
 
1
 
! Отговори
Razboinika преди 12 години
Най жестоко пострадалият е защитник на животните- председател, трябвало е кучето да му откъсне атрибутите на тоя "защитник".
166
5
 
6
 
! Отговори
Кучефил преди 12 години
Горкото кученце, колко ли се е травмирало от битка с три от най-опасните животни на планетата! Трябва да го настанят в санаториум за четериноги за да избледнее страшния спомен!
165
3
 
4
 
! Отговори
МРЪСНИ КОПЕЛЕТА преди 12 години
Аре бе, Днес.бг! Защо не напишете една новина за Румен Петков -Убиеца и Вальо лимона - поръчковия, че хората да си отпсуват на воля ?
164
0
 
0
 
! Отговори
от 222 преди 12 години
след 4coolpics допишете точка ком
163
0
 
7
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 12 години
до217 - благодаря за похвалата :) в гените на всеки организъм има заложено и това чувство "агресия"- операцията за отстраняването на това чувство е добронамереност и обич- кучето приема поведение такова , както го научиш - другото е оправдание . за лъвовете в Африка , трябва да осъдим и цялата земя , че има хора ухапани от змии :) Не съпоставими са примерите в случая :)
162
5
 
9
 
! Отговори
ПРЕДЛОЖЕНИЕ преди 12 години
Плевнелиев да издаде указ в населените места да има само кучета от малки породи.Само да джавкат и евентуално всеки хда може да ги срита и неутрализира, ако се опитат да хапят!
161
0
 
8
 
! Отговори
До Фашиста от 214 преди 12 години
Хубаво куче имаш, браво :) Аз имам мини немски шпиц :) А по темата - когато имаш куче се отнасяш с него като с човек, когато кучето ухапе или убие човек - то вече става "не виновно" и "това му било в природата"... Някак си не звучи логично, нали? ;)
160
0
 
6
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 12 години
до214- съгласен съм с мнението ти - имам кавказска овчарка и тежи над 80 килограма - такива породи като тези ги троши в гръбнака :)
159
0
 
5
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 12 години
до214- съгласен съм с мнението ти - имам кавказска овчарка и тежи над 80 килограма - такива породи като тези ги троши в гръбнака :)
158
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сори баце, но кучето е толкова виновно, колкото и собственика! Ако те изяде лъв в Африка и той ли няма да е виновен или ще обвиниш Африка, защото е нейна собственост? Като му е в природата на кучето - да си ходи в нея! Щом е посегнало на човек - ще си носи последствията, така, както и собсвеника! А и никога не можеш да знаеш какво се върти в съзнанието на кучето и да кажеш, че е само до възпитание! П.П. Ротвайлер ли имаш???
157
17
 
2
 
! Отговори
Ерол Халим преди 12 години
Кво сте се настроили бе!? Моето куче ухапа дете в Асеновград през юли 2011 и тогава писахте, ама няма файда. Аз съм си добре, кучето го прибрах на село, само трябваше да дам 300-400 лева тук там да запуша некоя уста и смятам пак да си завъдя куче.
156
1
 
15
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 12 години
животинчето няма вина , това е в природата му . Виновен е собственика на кучето и трябва да бъде съден !Когато възпитаваш животинка в ярост и злоба - то става такова но , когато го възпиташ в миролюбие и гальовност , става приятел на човека ! аз имам по-голямо куче от това и е радост за децата , по 4 малчугана се качват на гърбът му и го дърпат по козината а той им се радва - всичко е въпрос на възпитание така , както и в политиката - ВЪЗПИТАНИЕ !
155
3
 
13
 
! Отговори
ZZ преди 12 години
Пак питам, алооуу МВР-то !!!! Защо не прибирате собствениците на ***, които ни ядат децата? Няма ли някое ченге тука да чете форума да каже защо не са прибрали ко***ето?!?! Трябва ли да ходим с БУХАЛКИ и да се саморазправяме?!?!?!
154
2
 
8
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Цвъцко е *** и защитава *** а и Винету ги обича!
153
5
 
20
 
! Отговори
doc. N. K. преди 12 години
Това гадно животно трябва да бъде веднага убито с бухалка а тъпият му и престъпен собственик да бъде осъден за опит за убийство!
152
1
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Ами щом са го пуснали редно е ние да го накажем!Всеки който го срещне да го нарита!
151
3
 
15
 
! Отговори
артемида преди 12 години
А полицая няма ли оръжие? Куршум за гадината и много висока глоба + затвор за собственика. С такива мерки ви гарантирам, че няма да имате повече нахапани от кучета.
150
3
 
30
 
! Отговори
ZZ преди 12 години
Сега гледах по БТВ новините собственика на кучето - Пенко Едикойси - МЛАДО ***!!! Кучето било много добро. Никога нищо не било правило. Много бил учуден. Ейййй гадняр нещастен, ако беше мойто дете, щях да те разпоря бе ***! Дано четеш тука. Защо МВРто не е прибрало тоя ***?! Ей Цвъцко - какво чакаш?!?!?!