Борисов обеща на бургазлии програма за саниране на жилищата

Средствата са били осигурени от европейска програма
23 сеп 2012 16:06, Петя Славова
292
Борисов обеща на бургазлии програма за саниране на жилищата
Премиерът Борисов. Снимка: БТА

По време на посещението си в Бургас, Бойко Борисов заяви, че няма да провежда предизборна кампания, защото значителните инвестиции в града са доказателство за добре свършената работа от правителството, предаде БТА.

Доказателството е в сумата от 250 милиона лева, която е инвестирани по различни проекти в черноморския град през последните години.

Още по темата

Премиерът откри частната многопрофилна болница в бургаския квартал "Меден рудник". Здравното заведение разполага с 18 отделения и най-висок клас медицинска техника.

Премиерът се обърна към жителите на "Меден рудник" с думите, че могат да очакват програма, по която да санират своите жилища. 50 на сто от средствата за това ще бъдат осигурени по европейска програма.

 

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
247
0
 
2
 
! Отговори
един идиот в БГ преди 11 години
Що само на бургазлии бе ***, другите не живеят ли в България. ей не умряха комунистите по нашите земи.
246
0
 
3
 
! Отговори
тото преди 11 години
бойко мършата пак лъже ама вече няма будали да му вярват.
245
0
 
3
 
! Отговори
до 282 преди 11 години
професионалено изкривяване му е станало на премиера- слънце къде какво се открива е там да реже лентички
244
1
 
6
 
! Отговори
до 283 преди 11 години
До аз до мимиПич на твоите думи не вярвам, защото звучат като казани от премиера слънце-вижте условията . Веднага ще забележите че са кожодерски, оказва се че държавата поема дори не 50 а само 20% а останалото банката го облага с близо толкова процента така че не ми хвали ниските лихви защото звучиш ***!
243
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Той и на русенци обеща Агенция "Митници"...
242
5
 
4
 
! Отговори
аз до мими преди 11 години
Погледни се в огледалото за да видиш кой е ***. Осигурени са кредити на смехотворна лихва. Ако си скътаеш после паричките които си спестила след изолация, ще се изплати кредита.Толкова си проста и поради тази причина си бедна. Лично аз плащам 1/3 (една трета) от сметката за ток която бих платил ако не бях въвел енерго-спестяващи решения. Парите които спестявам ги ползвам да ходя на едномесечни почивки в чужбина - те са ми подарък, изникнали от въздуха.. Живей си като скот.
241
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересно-болницата е изцяло частна и държавата не е дала и една стотинка за построяването и.Защо Премиерът и реже лентата и се пъчи пред нея.
240
0
 
7
 
! Отговори
уса преди 11 години
И пак, от цялата врътка ,кой печели -банките.
239
1
 
10
 
! Отговори
мими преди 11 години
И 1000лв няма да дам за саниране, защото ги нямам. боко с тези заплати където се чудим как да си платим сметките как да санираме бе ***
238
1
 
8
 
! Отговори
Пенев преди 11 години
Защо ли в Бълтария не останат само градовете софия,пловдив и бургас, явно само за там и тях има пари в тази държава. Само там се пръскат държавни и европари, само там жителите имат някакви нужди, само там фирмите да процъфтяват, само там безработицата да е минимална? Да вземат и да им санират безплатно жилищата ,така там ще живеят едни найстина щастливи европейци!
237
0
 
8
 
! Отговори
m преди 11 години
Стига сте лъгали хората г-н Борисов,не зарибявайте хората, та още повече да затънат!Първо оправете закона за банките(да спрат и те да ограбват народа)тогова се обещавайте!За тези3,5г разбрахме ,че работити За монополите а Не за народа!
236
0
 
7
 
! Отговори
аватар преди 11 години
Най голямата наглост и гавра е когато бойко ти обещае и ти чакаш да го получиш,ама другият път от следващият лъжлив парламент.СЕРСЕМИ,САМО СРЕДЕН ПРЪС ЗА ВАС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
235
0
 
13
 
! Отговори
Дръндер преди 11 години
Значи според тая програма, те ти плащат половината, обаче под саниране държавата разбира 4 хиляди лева, от тях ти плащаш 2 000 вие ми кажете, къде е ползата от файдата, когато аз взимам 320? тия 2000 ги взимам за половин година значи аз трябва да работя към 10 месеца, защото толкова ще излезе сумата като тегля заем от банката за кефа на държавата? Е няма да стане!
234
0
 
6
 
! Отговори
Дръндер преди 11 години
Ми за какво да води, те телевизиите го правят безплатно, той всеки ден е в телевизията, я лента резнал я копка направил!
233
0
 
2
 
! Отговори
Анаболий Стероидски преди 11 години
Идат избори ... много обещания ... много излъгани избиратели... ББ е предпазлив но и той ще ходи на избори...
232
0
 
3
 
! Отговори
стопаджия преди 11 години
До пътник"Ти се благодари, че Костов направи стабилен валутен борд"....абе той борда май Софиянски го направи
231
0
 
6
 
! Отговори
А как обешанаше... преди 11 години
А как обешаваше... до кат прилъгваше мат`ряла.Той цитира думите на премиера, казани на 7-ми август 2009-та: Спираме самолетите на властта, ще летим по-малко" и повдигна въпроса какво стана с това спиране. Вместо спиране тези машини се превърнаха в *любими играчки*", коментира Минеков.
230
1
 
7
 
! Отговори
Добруджанец преди 11 години
Бойко мрази Варна и затова протежира Бургас. Бойко мрази Северна България и затова протежира южна. Нас у Добруджата са ни оте***али тотално. И няма накъде да ходим. Ако си бяхме останали под румънско щяхме да бъдем по-добре.
229
1
 
3
 
! Отговори
Началника преди 11 години
До 267.БСП само в краен случай, Я.Стоилов става за нещо, но не е достатъчен. БКС е по-добър избор!
228
1
 
17
 
! Отговори
до гордия бургазлия преди 11 години
А ако не познаеш, можеш ли си напъха един *** к_р в ректалния ***?! Да не мислиш, че в Бургас живеят ***, на които пенсии и заплати са замразени и те ще вземат да гласуват за некадърниците от герб! Бас държа, че си на работа в общината или в някое мижаво общинско звено - в образованието например! Само вие може да сте толкова ***!