Спипаха пиян таксиджия в акция "Алкохол" на КАТ

14 шофьори пък са били изловени да карат колите си без книжка
22 юли 2013 13:06,
24
Спипаха пиян таксиджия в акция "Алкохол" на КАТ
Акция "Алкохол" стартира на 17 юни. Снимка: Булфото

Пиян таксиметров шофьор е бил изловен от униформените в акция "Алкохол".

Още по темата
Тя стартира на 17 юни, близо седмица след ужасяващата катастрофа на "Цариградско шосе", когато такси влетя в автобусна спирка, помете хора и уби едно момиче.

В хода на операцията на "Пътна полиция" са проверени 532-ма таксиджии, 128 от тях са били санкционирани. От МВР не уточняват какви са били нарушенията им.

Установени са и други 19 шофьори, управлявали след употреба на алкохол, а 14 пък са били водачите, шофирали без книжки.

Общо извършените проверки до момента са 1691.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
... преди 10 години
А защо не извършат проверка на таксиджиите и във варна относно това как се движат къде паркират и как управляват колите си понеже те са по - брутални и от нац.сигурност? от друга страна почти всеки 3-ти 4-ти във варна кара на чашка и се мисли за недосегаем, т.е няма да лошо да се направи такава акция и тука
16
0
 
2
 
! Отговори
Шофьоро преди 10 години
До 16 ти ...Проверки винаги е имало и ще ги има , но корупцията в пътна полиция е като тази и при политиците , та затова сме натози хал , уви !
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За съжаление 20 и кусур години пълно безхаберие и безотговорност във всяка сфера водят до точно това.
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мда, е няма да се оправим! Дори след такъв ужасяваш инцидент *** не се трогва и си кара на принципа "Това мен не ме касае и не може да ми се случи"...Проблемът не е в проверките - в мисленето е. Не трябва да караш пил, не защото може да те глобят, а защото може да убиеш някого!
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо трябваше да станат такива страшни ПТП,за да се започнат проверки?Всички знаят,че таксимитровите фирми са само една радиостанция и продават на шофьорите връзса с диспечер.няма никакъв контрол нито на алкохол,нито на квалификация,нито на часове през които са зад волана.В Лондон таксиметровите шофьори се явяват на психотест всяка втора година.
12
7
 
4
 
! Отговори
WFDF преди 10 години
MISLIA SI 4E V MOMENTA SE OTKLONIAVA VNIMANIETO S PIANITE BAK6I6I.NE 4E NE SA PROBLEM ,NO PIANI KARAT I POLICAI I LEKARI I VSIAKAKVI.NO PONEZE MOMENTA E TAKYV 4E VLSTTA IMA PROBLEMI PROSTO OTKONIAVAT VNIMANIETO NI OT ISTINSKITE PROBLEMI.
11
5
 
11
 
! Отговори
до 7777 преди 10 години
като погледнеш в огледалото какво виждаш-***
10
1
 
28
 
! Отговори
Маджаров преди 10 години
Защо не пишат какво е таксито защо не ги изтипосват по телевизията и по вестниците всички който са заловени употребили алкохол ,но не само бакшиши ,а и депутати доктори полицай най вече или така не им изнася мразя такситата но те са малкото зло
9
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до тахи-а за мен Долнопробна ***, това си ти
8
13
 
11
 
! Отговори
Маджаров преди 10 години
Tаксиметров шофьор=Болкук ,Клиенти=***,Държава Боклукчийска= България
7
3
 
23
 
! Отговори
dd преди 10 години
Според мен ВСЕКИ, който е хванат да кара пил трябва да остава без книжка доживот дори и без да е направил ПТП. Най-любими са ми лафове от сорта: "аз владея колата", "аз като пия и ставам по-внимателен", "тревата не пречи на шофирането", - ***, заради които всяка година умират хиляви невинни. Всеки ден минавам през кръговото на Драгалевци (Околовръстно шосе) там не могат да смогнат да оправят мантинелата от "състезатели" - комплексирани момченца с книжки....
6
4
 
24
 
! Отговори
един преди 10 години
Сега ей тия 19 хванати с алкохол да им отнемат лиценза ,за година да им вземат книжкате.Самозабравиха се тия.И всеки който е хванат с алкохол без книжка за година най малко.и акциите не трябва да спират а на полицаите да се дава процент от такива актове.И книжката се връща след Проверовъчен и платен акт.За такива убийци по пътищата никаква прошка
5
4
 
45
 
! Отговори
Тахи преди 10 години
Долнопробна ***, това за мен саболщинството бакшиши. Останалите са просто свестни и от нямане на работа карат тахи. Карам по софийскитулици и все бакшиши. Те правят задръстването! Като са с клиент карат бързо и без мигачи. Вързали електромервсе едно на крушките! Като са без клиент се влачат бавно и спират пак без мигачи кат видят някой будала. Долно племе!
4
4
 
9
 
! Отговори
zvero3 преди 10 години
"Общо извършените проверки до момента са 1691", е довършете поне, че е в София. То не,че за вас има някакво значение, то София е България, всичко останало от България какво е.
3
7
 
58
 
! Отговори
7777 преди 10 години
99% ОТ ТАКСИМЕТРОВИТЕ ШОФЬОРИ СА *** И АЛКОХОЛИЦИ!
2
5
 
32
 
! Отговори
? преди 10 години
Само един ли? Те половината карат пийнали :)
1
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всема му се книжката ,....ДОКАТО Е ЖИВ ,ИЛИ ГЛОБА ---15 000 ЕВРО ,КАКТО Е В ---ИТАЛИЯ !