Гъста мъгла затвори Летище "Пловдив"

Рано сутринта е пренасочен един полет от Москва за Варна
30 дек 2013 10:18,
1
Гъста мъгла затвори Летище "Пловдив"
На 27-ми декември летището в Пловдив посрещна първите за сезона руски туристи. Снимка: Булфото

Гъста мъгла затвори тази сутрин Летище "Пловдив", съобщи изпълнителният директор на аерогарата Иван Карнабитов.

Още по темата
Рано сутринта е пренасочен един полет от Москва за Варна, където самолетът заедно с пътниците от 8,00 часа стои на изчакване заедно с пътниците.

Според прогнозата около 11,00 часа мъглата трябва да се вдигне и самолетът да кацне в Пловдив, откъдето туристите ще се отправят за заявените от тях дестинации, уточни той.

"Има още един полет на руска авиокомпания, който е трябвало да се осъществи тази сутрин, но е бил отменен пред дни и това няма нищо общо с мъглата", добави Карнабитов.

Сутрешните полети са от чартърната програма на летище "Пловдив" от Русия, която бе открита на 27 декември.

Следобед се очакват още два полета - единият е по редовната линия от Лондон и още един от Москва. За тях, по думите на Иван Карнабитов, няма да има проблеми, тъй като мъглата ще се е вдигнала.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Орешарски,не си много по-различен от Борисов.и ти си зависим,с тази разлика,че не си хитър като Борисов.Жалко,че ти гласувах доверие.А иначе и с твое "разрешение" се изпълнява спътниковия Full-терор от "партньори".Къде е Флоров Орешарски и защо (p) А Писанчев какво знае по случая (p) И мислиш ли,че някой ден и "Кикитата" няма да затропат по твоя дом,тогава,когато започваш да се "опъваш" (p) А колко ресурс се хвърли за глупост ,която изкаха да прикрият с проекта"Едуард Сноудан"(ЕС).Путин и той още не осъзнава какво се случва.Край и чао ви .