Застреляха бизнесмен пред дома му в Ботевград

Тялото е открито в района на бившите казарми в града
Обновена: 20 авг 2014 14:22 | 20 авг 2014 10:54, Красимир Ангелов
83
Застреляха бизнесмен пред дома му в Ботевград
Снимка: Булфото, архив

41-годишен мъж от Ботевград е открит застрелян пред дома му, съобщават от МВР. Сигналът за убийството е подаден към 7 часа от местен жител.

Тялото е открито пред жилище, което се намира в района на бившите казарми в града. Вероятно убийството е станало около полунощ. 

По информация на "Фокус" застреляният мъж е бизнесменът Семко Семков. Той се е занимавал със строителен бизнес и дърводобив.

В момента криминалисти са на мястото на убийството, където извършват следствено-процесуални действия. От полицията работят по няколко версии за стрелбата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: Ботевградубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
25
 
! Отговори
до 8 преди 9 години
Добре че ми напомни да си направя кафе...тъкмо се чудех с какво да гарнирам поредната радостна новина тип "мутри застрелват други мутри".
11
2
 
37
 
! Отговори
до 8 преди 9 години
Кой бил читав, ботевският "бизнесмен" Семко Семков? Я попрочети по локалните, ботевски медии, как унило и мило говорят за него местните мутри. Страшно читав ще да е бил, няма що...
10
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Смени се властта и се започва с анархията.
9
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В България няма бизнесмени. Тези мошенници които обират труда на хората са мутри.
8
6
 
25
 
! Отговори
каменно сърце преди 9 години
Интересното е, че такива новини винаги предизвикват радост у хората:) Човекът, може да е бил читав, но като прочетеш сутрин с кафето застреляха "бизнесмен" и ти става едно по-ведро.
7
5
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С гордост мога да кажа България е член на ЕС и НАТО. Можете да се гордеете вие всички, които скачахте по площадите 25 години. Нали това искахте - ЕС и НАТО. На ви ги. Ама децата ви вече на по 45 години или са в чужбина, или мизерстват тук, а пък внуците ги гледата само по скайп. Щастливи ли сте? Не сте. Ами харчете си пенсията от 234лв в най-добрия случай и си живейте живота. Нас младите кучета ни яли. Докато можем ще ви я плащаме. А нашата ще я плащат ромите, ако работят де и ако не ни заколят
6
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
в нормалните страни бизнесмените не ги убиват, убиват се мутрите, и се запитайте защо в нормална държава не фалират банките от собствениците си и защо не фалира една чужда банка в Бг а фалира или по точно се окраде от вътре една българска банка КТБ
5
2
 
58
 
! Отговори
реалист преди 9 години
В България думата бизнесмен е равна на мошеник! А само, като прочета дърводобив,... последните две години дървената мафия се е разшетала из България, ползвайки отново ромите и има голям сблъсък на интереси там, интереси има , а гора вече няма.....
4
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредният "бизнесмен". Защо ли не стрелят по бизнесмени в Норвегия...
3
31
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Резултатът от бандитското управление на Орешарски!
2
14
 
56
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Eдна мутра по-малко! Добра новина за България.
1
59
 
43
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
ГЕРБ се върнаха на власт и показните разстрели започнаха ...