С "Вън от България" осъмна офис на ДПС в Ловеч

В партията са изненадани от вандализма
Обновена: 19 окт 2014 13:22 | 19 окт 2014 13:08, Камелия Цветанова
164
С "Вън от България" осъмна офис на ДПС в Ловеч
Снимка: БТА

Офисът на ДПС в Ловеч тази нощ е бил изрисуван с антитурски послания, съобщиха от партията.

На стъклата на предизборния щаб на ДПС със спрей е изписано: "Ако сме българи, няма да позволим второ турско робство", "Вън от България", "България над всичко", "Свобода или смърт" , "1393 г.".

От партията коментираха за БТА, че са изненадани от този акт, тъй като нито по време на предизборната кампания, нито в изборния ден е имало настроения срещу ДПС.

"Това ли е толерантността на българите спрямо другите етноси? Искаме да живеем заедно под един покрив и в един момент, когато ДПС има предизборен щаб в центъра на Ловеч, трябва да бъде осквернен. Това за мен е безумие, въпреки че аз работя за идеалите и ценностите на България и специално за Ловешка област", коментира
областният лидер на ДПС и заместник-областен управител на Ловеч Юнал Мъстънов.

Според него няма тенденция срещу ДПС в Ловеч, а това се дължи на случващото се в София, настройването срещу малцинствата от националистическите партии.

Мъстънов добави, че в Ловешка област водачът на листата на ДПС Джейхан Ибрямов е избран за народен представител с достатъчно на брой гласове. ДПС е трета политическа сила в областта, а от 2005 г., когато е увеличила избирателите си сто процента, броят на привържениците постоянно расте, допълниха от движението.

Мъстънов заяви, че от ДПС са подали сигнал в полицията и ще чакат институциите да си свършат работата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: ДПСофиспослания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
2
 
1
 
! Отговори
до 141 преди 9 години
Мноого не демократично и опасно изказване.Първо не са "Турчиля" а едни работливи и добри хора.Много има на какво да се научим от тях!Президента на Турция - Р .Ердуан е далновиден политик и не е за подценяване.И никой от Народа няма полза от нагнетяване на етническо напрежение.Вервай ми!
122
0
 
1
 
! Отговори
до 141 преди 9 години
до 141хората на Ердоган са в реформаторския блок... написаното от теб е все едно да твърдиш, че БСП са американци... "УДОБНАТА ИСТИНА" замисли се малко над това, ако може да мислиш без да ти казват какво да мислиш!
121
2
 
8
 
! Отговори
Себайтин Ебатин преди 9 години
ДПС е мафия, която се е&ава с етническия мир.
120
4
 
8
 
! Отговори
ДЕМОКРАТ преди 9 години
Страшно много се радваме, че турците, /казвам турци, защото ДПС е ТУРСКА партия!!!/ този път останаха вън от властта, изритани от Б.Б., който напук на всички , които го одумваха за съюз с ДПС, тотално ги заби в 10-та глуха линия! Евала!!! :lol: Крайно време е турците да се натикат в ъгъла и да са безгласни букви! :angry: А тези безмозъчни турски мекерета, които ни наричат "***", трябва да знаят какво ги чака ако ги барнем някъде! Това е ***, която дори и Ердоган няма да ги спаси.
119
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пробутаха ви нова провокация,за консолидиране на турчилята и *** и отправяне на поредните заплахи,относно "етническия мир".Нищо,че тръбят,че не са етническа партия.Така ще си вдигнат цената и във "вимето" социалния мир ще влязат пак във властта. Стар номер,който винаги минава,за оглупелите и оскотели аборигени.
118
1
 
8
 
! Отговори
ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ преди 9 години
Започнаха да плачат защото ДПС знаят че няма да бъдат в управлението и кранчето спирааааа..Няма пари да охранват такива дебелаци като оня Шебеевски..Те накрая самите български турци ще ги изгонят тия само гледайте майтапа и как Ердо*нян ще трябва да им търси място и работа в Сирия или Ирак но там повярвайте ми прошка няма да има..
117
2
 
2
 
! Отговори
100% е сигурно преди 9 години
Rom (137) е маскиран атакист, нарочно създава негативни отношения!
116
7
 
5
 
! Отговори
do 135 преди 9 години
Нещо не виждам българите да се натискат да живеят там, а все в Гърция, Испания, Италия. Що ли? А сетих се- не са европейци, колкото ида се пънат, а си остават ***. Поразходи се във вътрешността- феодализъм и фереджета с шалавари
115
4
 
9
 
! Отговори
турист преди 9 години
посетил съм Турция 3 пъти.Първия преди 28 години - беше интересна ориенталска държава с вежливо отношение на хората към българите.2 и 3 ти път- преди 4 години - видях обновена , красива държава с великолепни пътища даже и в пограничните райони ,каквито ние нямаме дори в големите си градове.
114
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Турция, от 10 години е много различна Турция!Политиката им е да развият добросъседски отношения с всичките си съседи, а те са много! 1.Грузия-развиха много добри отношения2. Азарбейджан - те са един и същи народ - турци.3. Иран-чрез бартер разбиха западното ембарго- добри отношения4. Ирак- с кюрдите и сунитите са първи приятели5.Сирия - помагат- приеха 2 милиона бежанци6. Гърция-заради газопровода - супер7.Армения- заради Азарбейджан се скараха, но от 10 месеца затоплиха отношенията
113
2
 
26
 
! Отговори
Кратос преди 9 години
Който сее ветрове ще жъне бури ! ДПС си играят с търпението на хората . Всички хора са с равни права и задължения независимо от етноса към който принадлежат . Мир , уважение и разбирателство , от това има нужда България .
112
7
 
10
 
! Отговори
отговарям на Ангел преди 9 години
1.Не са виновни самите мюсюлмани. Истината е ,че някой някъде печели от конфронтация и сблъсъци.2.Ангеле сляп ли си?! Националистите са "Псевдонационалисти" Яхват вълната и се намърдват във властта , а после тихомълком със позлатетиа пръст към Варадеро и Париж3.Ислям и тероризъм съвсем не са идентични. 4 Не съм ислямист , а толерантен и трезво мислещ човек ,който иска да си изживее живота спокойно,което желая на всички родени под слънцето
111
0
 
10
 
! Отговори
до 126 Ангеле преди 9 години
Дяволско изчадие ..........не искаме кръвопролитие ,не искаме омраза и войни!Живота е толкова кратък!От какъв зор да набутваме пари на търговците за оръжие ?!?Само те биха спечелили ! Не виждаш ли изселническата вълна ........издавиха се , децата си не могат на училище да пратят .........
110
8
 
12
 
! Отговори
до 119 преди 9 години
Съвсем друга е истината. Турците в Турция не са рая.ласуват ан блок за ДПС в защита на роднините си в България и то по една основна причина- Страх за тях и солидарност към тях ,каквато никога българите няма да проумеят.Страх от Волюефенди , страх от върхушката на ДПС
109
0
 
12
 
! Отговори
До 125 преди 9 години
ДПС няма са е във власта и ние не сме от тези дето свикват. Не мечтай гласно а си събери багажа за деяр бекир.
108
4
 
9
 
! Отговори
До 124 преди 9 години
Остава помаците да са етност. Не взимай повече наркотици и си пий успокоителните.
107
19
 
0
 
! Отговори
Hm преди 9 години
Така или иначе, дпс ще остане във властта свиквайте още 25 години, па после ще видим
106
8
 
3
 
! Отговори
до 123 преди 9 години
Помаците са си помаци, не са българи, не са и турци, генетично са си помаци!Има ги и в Албания, и в Македония, и в Гърция и в Турция!Стига с този комунистически манталитет на асимилация на малцинствата!Какво общо има помока в Гърция с България, те са си отделен народ!
105
3
 
10
 
! Отговори
До 121 преди 9 години
Прав си но само донякъде. България е над всичко. Българите биха живели с всеки стига да не им се посяга на чувството за сигурност. Колкото за помаците то те са помъчените българи но турците не се чувстват неудобно от това. Те са винаги чувстващи се удобно!Турците дърпат дявола за опашката българите се защитават. Америка не е зад Турция. Турция им е машата в огъня?!
104
2
 
7
 
! Отговори
az преди 9 години
to4no taka vun turskite bokluci ot BG