Загиналият пловдивски студент Момчил бил дрогиран?

В проби в тялото му открити халюциногенни гъби
16 дек 2015 21:15, Александър Попов
26
Загиналият пловдивски студент Момчил бил дрогиран?
Снимка: Facebook

Издирваният 17 дни и впоследствие намерен мъртъв на 4 октомври в подножието на Младежкия хълм в Пловдив пловдивски студент Момчил Семерджиев е бил дрогиран. Пробите са показали и наличие на халюциногенни гъби в тялото му, съобщава "24 часа", позовавайки се на съдебни медици.

Преди два месеца експертизата, извършена в Института по криминалистика в София показа, че Момчил не е употребил дрога.

Още по темата

Халюциногенните гъби предизвикват пълна неадекватност и липса на каквато и да било ориентация. По тази причина и Момчил се е озовал на стръмните скали на Младежкия хълм в града след 1:30 ч през нощта срещу 19 септември.

Преди това той се е чул с брат си Явор, че се намира пред блока им в кв. "Кючук Париж" след разходка с приятели на друго тепе - Бунарджика. Според запознати именно там студентът от Техническия университет се надрусал.

17 дни от младежа нямаше следа. Трупът му бе открит от случайни минувачи.

Според криминалистите той е полетял от 30 м височина и е издъхнал веднага. По тялото му не бяха открити следи от насилие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
1
 
! Отговори
Я гледай.... преди 8 години
Не разбирам защо трябва да се напишат 23 коментари с най различни *** версии.Човекът е решил да скочи и това си е негово решение.Какво ни интересува нас какви са му подбудите?Или тръбва да се опражняваме в словоблудство?
19
1
 
10
 
! Отговори
psilocybe ovoideocys преди 8 години
Естествено тъпият журналист като най-адекватен в тази област, обвинява не каква да е дрога ами ГЪБАТА(С КАПСЛОК ЗАЩОТО ГЪБАТА НЕ Е РАСТЕНИЕ, НИТО ЖИВОТНО). Вероятността да е бил бутнат от някого според ЖУРНАЛИСТА и КРИМИНАЛНА е нищожна. Пффф(като партизански фронт). ЖУРНАЛИСТа манипулира историята, а на бедния българин не му трябва много за да повярва. А българинът, смазан от работа и с изпит мозък, щом се прибере у дома, излива ''съдържимото'' на нервните си окончания върху близки, приятели ..
18
3
 
9
 
! Отговори
ПСИЛОЦИБИН КУБЕНСИС преди 8 години
Стигам до поредното заключение, че статии се пишат без капчица ток да се провежда между ушите на тъпите журналисти. Цитирам ''По тази причина и Момчил се е озовал на стръмните скали на Младежкия хълм в града след 1:30 ч през нощта срещу 19 септември.'' ''Според криминалистите той е полетял от 30 м височина и е издъхнал веднага. По тялото му не бяха открити следи от насилие.'' След 30 м падане едва ли ще могат да се разграничат следите от директно насилие и травмите след падането.
17
1
 
3
 
! Отговори
INFECTED MUSHROOM преди 8 години
До Жан Габеноткога пък човекът познава гъбата, че опитва да я контролира. един път или много пъти гъбата може да излекува, това което човекът никога няма да успее. едва ли в българия има диворастящи псилоцибинови гъби(малъовишките не са от този вид и не предизвикват дори вербални халюцинации). Червената и още по-опасната зелена мухоморка могат да те пратят в други светове, че чак да не искаш да се върнеш към така наречената реалност или матрица модерно казано т.е да те убият за часове.
16
3
 
11
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Това е доказателство че всички гъби се ядат, само че някой по един път.
15
0
 
6
 
! Отговори
12345 преди 8 години
До ИСТИНАТАПрав си ИСТИНАТА! Жалко за момчето!
14
3
 
24
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 8 години
Отрепали са го и това е...., но явно има неудобни хора земесени и сега гледат да потулят случая! До вчера казваха 4е бил абсолютно 4ист, сега намерили гъби....другия месец може да открият и кокаин...*** история за блеещ народ.
13
2
 
11
 
! Отговори
До 16 преди 8 години
Зависи колко и какви гъби вземеш. От личен опит говоря.
12
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изобщо НЕ Е вярно, че гъбите предизвикват пълна неадекватност и липса на каквато и да било ориентация.
11
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо като предизвикват пълна неадекватност и дезориентация тези гъби е стигнал до хълма?Що не е отишъл примерно на Гребния канал,на Скобелева майка,на пешеходния мост?
10
1
 
32
 
! Отговори
NoName преди 8 години
Преди два месеца експертизата, извършена в Института по криминалистика в София показа, че Момчил не е употребил дрога.след още 2 месеца може още нещо да открият не се знае все още...*** народ слаба държава!
9
12
 
21
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
Аз си спомням как брат му на покойника ни уверяваше, че не е такъв човек, никога не е пушил цигари а камо ли дрога да взема, а тя каква стана..
8
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Борян 8Че си селянин е ясно а от ника ти става ясно че си женчо.Единственото "оправено" около теб е твоят ***.И ако търсиш някой да те оправи то тук не е такова място.Но ако отидеш в обора при магарето ще ти се отвори парашута.
7
7
 
17
 
! Отговори
Борян преди 8 години
Я съм селянин и оплождам кози . Дай и твойта другарка да е мандръцам. Ще остане доволна , паламарката ми е голема , нищо че съм от село :)
6
23
 
11
 
! Отговори
5 преди 8 години
От нацвъканите минуси правя извода че основните посетители на този сайт са слабоумни провансали.Честито на печелившите!
5
37
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя като ритна камбаната къв рев беше......"Доброто" момче го убили "лоши" хора...........И ква стана тя, Цър..вул Пловдивски се надрусал до козирката е скочил юнашки от скалата.Искам да се върне смъртното наказание ................. за ид..иоти!
4
39
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Провинциалистите се "тумбят" с всякакви ***.Така е защото са гладни въшки с полирани мозъци.
3
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АКО Е ВЕРНО!!!!!!!1ИНАЧЕ ЧЕЦИ УБИЯ ЯНА В БОРИСОВАТА ГРАДИНА НАДРУСАН СЪС ХАЛЮЦИНОГЕННИ ГЪБИ!!!!!1ИЗВОДА Е: ВНИМАВАЙТЕ С ГЪБИТЕ ЯВНО СА ПО-КАЧЕСТВЕНИ ОТ КОКАТА :D
2
5
 
28
 
! Отговори
Май и ти си ял гъби преди 8 години
До ИВУИскаш да кажеш нещо , но не ти се получава.
1
32
 
8
 
! Отговори
ИВУ преди 8 години
Малее тоя има гъби т тиалото...цяла екосистема