Момчил не е бил дрогиран, мистерията се заплита

Излязоха резултатите от експертизата за смъртта му
31 окт 2015 08:19, Елка Василева
25
Момчил не е бил дрогиран, мистерията се заплита
Снимка: Facebook

Пловдивският студент Момчил Семерджиев, който бе открит мъртъв на 4 октомври в подножието на скала на Младежкия хълм, не е бил под влияние на наркотици. Това показва експертизата, извършена в Института по криминалистика в София. Резултатите са изпратени в Районната прокуратура в Пловдив, където се води досъдебно производство за смъртта на 20-годишния младеж, пише „24 часа“.

Още по темата

Чистата проба за дрога заплита още повече мистерията около гибелта на Момчил. Разследващите смятаха, че е бил надрусан, когато посреднощ се е качил на възвишението, известно още като Джендем тепе. Родителите му пък през цялото време бяха категорични, че синът им не е зависим.

От полицията отказват да уточнят с кого е говорил студентът на 18-и срещу 19 септември, когато изчезна. Известно е, че в 1, 30 ч. се е обадил на брат си да му пусне ключ от терасата, тъй като е забравил своя. Явор изпращал приятелката си на гарата и му казал, че ще се прибере до 15-20 минути. Момчил обаче не го дочакал. Не е ясно как се е озовал на Младежкия хълм, който е на километри разстояние от дома му, и дали някой не го е повикал там. Студентът е полетял от 30 м височина и е издъхнал веднага.

Официалните версии за смъртта му са нещастен случай или скланяне към самоубийство. Хипотезата за убийство бе отхвърлена, тъй като по останките на младежа няма следи от насилие. Липсват и доказателства да е станал жертва на обир - всичките му лични вещи бяха открити непокътнати.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
19
 
! Отговори
до Дядо Йоцо преди 8 години
За спец. "Криминалистика" приемаха с изпит по литература. Само това показва, че подбират кадри, които да пишат доклади, а не такива, които могат да разследват.
18
0
 
29
 
! Отговори
песимист преди 8 години
Нещо има ли докарано до край в таз държава?
17
0
 
20
 
! Отговори
Soxtella преди 8 години
Каква е връзката между двата телефона,от какво се оттегля и накъде отива,какво разделя ?
16
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гарата е точно до младежкия хълм. Момчето би се качило на хълма с някой, на когото има доверие и познава. Не твърдя, че това е брат му, но не е невъзможно... Много трудно някой непознат би те завлякъл през нощта там.
15
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И някой да го е бутнал, пак няма да намерите следи от насилие. Аз поне не знам родната милиция да е разкрила дори 1 подобен случай...
14
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
....Но не помня нито на коя дата беше нито в колко часа, помня само че беше доста след полунощ, а и не ми направи впечатление, защото често разни пиянки и дроги катерят нагоре и се дерат посред нощ, само че този път беше само един вик и все се чудя дали не беше на това момче, от друга страна стръмната част на хълма се пада от другата страна и малко ме съмнява от там да се чуе нещо до нас
13
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Живея точно под това тепе, като излезна вечер на терасата да пуша цигара гледката ми е точно на там.Никога не съм се качвал до горе, нямам и желание, като гледам тепето изпитвам някакво негативно чувство не знам защо. Обикновено не съм суеверен, но често изпитвам чувството че нещо зло витае там. Турците са го наричали Джин тепе или Джандем тепе, тоест хълма на духовете или адският хълм, може заради това да си втълпявам. Една нощ през Септември бях на компа, чух силен вик от към тепето, но не пом
12
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 10 от НеаДобре Неа, кажи коя е тази греда, просветли ме.Ако знаеш и нещо повече относно случая с Момчил, сподели и това.
11
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Горките родители на Момчил, горките родители на Георги и на още толкова много млади свестни деца.....Дали някога ще разберат защо се е случило всичко!?! Колко бързо забравяме. Но иначе ни бива да плюем по форумите. За жалост никой не е застрахован......
10
6
 
35
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
едно от нещата на които те учат американските сериали е ,че с достатъчно средства и желание нищо не остава скрито -покрито , но точно това са двете неща които липсват в МВР
9
7
 
24
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
жена ми е израснала близо до това тепе и казва че като малки ги е било страх да се качват. подозирам че възрастните не са съвсем без заслуга за тоя страх, защото там си е опасно, но няма как да кажеш на детето "не се качвай, защото ще паднеш". казваш му "там се подвизава избягал убиец" или нещо такова.
8
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Неа, забелязала си грешката ми. Сигурно Щото си се почувствала обидена от коментара ми относно интелектуалните ти способности. По темата - дано открият какво е станало и да уведомат познатите на момчето.
7
3
 
43
 
! Отговори
мвр знае преди 8 години
Щом случая се заплита,значи има забъркан големец!
6
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заплетен случай. С него ще се пенсионират, млади и стресирани поне стотина шуробадженакорушветчийски корумпирани некадърника.
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
руждение?! колко км за 20 мин?! надявам се, че коментарите по сайтовете не са представителна извадка, щото ако е така направо да стягам куфарите... Да уточня: никъде не пише, че се изкачил там 20 мин след като е говорил с брат си - просто не е изчакал пред дома брат си да се завърне, което би отнело 15-20 мин
4
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес е Бойковден, празнувайте.
3
40
 
34
 
! Отговори
твърд гербер преди 8 години
Така ще е докато БСП са в политиката и хората им подражават! В този сайт има доста червени ***, заради които България тъне в нищета! Само Герб прави нещо за родината и затова народът ги харесва!!!
2
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До НеаНе е изминал километрите пеш. Не си е забравил и ключа. Приятелката.... ? брат му....?
1
3
 
26
 
! Отговори
Без думи преди 8 години
0 доверие на всичко което се казва от влас имащите. Журналистите или са *** по руждение или сао добре платени. А пак за власт имащите и способностите им ... изобщо не са това за което се представят!!!!