Динко АТВ-то за БХК: Хич не ми пука!

Ще става още по-страшно положението, ще видите, прогнозира той
Обновена: 19 мар 2016 10:46 | 19 мар 2016 10:43,
224

 Снимка: Булфото

Хич не ми пука! Така лаконично отговори Динко Вълев на въпроса дали има притеснения относно това, че Българският хелзинкски комитет (БХК) е сезирал Прокуратурата за отношението му към мигрантите.

Историята на Динко от Ямбол обиколи първо социалните мрежи, а после и медиите. Три от обичайните разходки на Вълев с АТВ се превърнаха в акции за залавяне на нелегални емигранти, преминаващи през България за страни от Европейския съюз.

В трите случая Динко Вълев е заловил без оръжие над 25 бежанци. 

Още по темата

Според мнозина Динко е герой. Хелзинкският комитет обаче не смята действията на ямболията за героичен пример, а напротив, пише "Булфото". Според неправителствената организация Динко от Ямбол е престъпник.

"Основания за сигнала до прокуратурата са признанията му за извършени от него редица престъпления във връзка с тези граждански арести. В репортажите Вълев признава, че е нанасял такива удари по хора, които са били от естество да причинят кървящи рани“, твърдят от БХК.

Българският Хелзинкски комитет подаде сигнал до Прокуратурата, а в отговор светкавично бе организирана петиция в негова подкрепа. Организаторите на петицията призовават всички български граждани да подкрепят Динко, защото според тях "утре БХК ще поискат да вкарат в затвора и други хора, които се самозащитават или правят добро на България".

Над 4 хиляди души досега са подкрепили с подписите си действията на Вълев. "Хората разбират какво правя и затова ме подкрепят", обяснява успеха на петицията Динко.

"Тези три случая не са единствените ми срещи с нелегално преминали границата мигранти. И друг път съм виждал групи от тях. Ще става още по-страшно положението с бежанците, ще видите", прогнозира Динко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още по темата: бежанциБХКДинко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
3
 
33
 
! Отговори
PATRIOT преди 8 години
БХК са *** ***.Браво на пича! Само така! Като няма кой да пази границата така ще е!
93
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що тия от БХК не идат да охраняват границите? Човекът си карал АТВ-то, а оня му се нахвърлил, че и с нож. Какво, с локум ли да го почерпи? Да ви се невидят и простотиите хелизинкски.
92
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
TUKA PAK SE NAPALNI S FESOVE TE PISHAT OT TIAHNATA MAMA DEUTSCHLAND TIA MAI OSTANA KATO BALGARIA SAMO LAND XA-XA-XA
91
7
 
29
 
! Отговори
Само така преди 8 години
Този човек е герой!
90
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БХК=Блюдолизци!
89
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Третото ислямско нашествие в Европа, след арабското и османското се провежда с "любезното съдействие" на соросоидиотите по света и у нас. Те бяха издали карти с маршрути, брошури с инструкции, осигуряват правна и медийна защита на "бежанците".
88
30
 
3
 
! Отговори
Столичен интелигент преди 8 години
Сигурно казва на мигрантите: "Н'дьей мърда!".
87
6
 
18
 
! Отговори
Чорапът се разплита преди 8 години
От всичко прочетено ми се изясни и друго нещо. Става ясна работата с ДСБ и биполярното разстройство на костовистите. Ясно е,те не искат никаква съдебна реформа. Не, не искат! Защото ако има съдебна реформа ще трябва БХК да бъде забранен и членовете му изпратени по посочените по-долу закони в затвора. Тук не оставям на страна, че самите ДСБ трябва да бъдат разтурени и забранени, както и трябва да обезвъзмездят държавата за нанесените й вреди, имуществени - грабежи и неимуществени вкл.БХК.
86
30
 
4
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
Тоя шушляк ми се струва познат. Май ми беше правил дудук веднъж.
85
3
 
40
 
! Отговори
камен преди 8 години
Които нарушава границата е престъпник и терорист , браво на Динко , а бхк да се разтури .
84
3
 
40
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 8 години
БХК отдавна, много много много отдавна трябваше да бъде разтурен, а членовете му- наритани и натирени в чужбина, от където им плащат и нареждат.Динко.. може да е мутра ала бала, не ми пука. В случая го подкрепям и ще го подкрепя ако има подписка, петиция или митинг. Защитил се е от ДИВЕРСАНТИ неправомерно преминали границата. Толкоз. Ама бил нарушил не знам кво си? Е и? Те са направили много повече и по- сериозни нарушения, малко им е било боят, още е трябвало.
83
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ай сига с това Ямболско чорайбе , баро гошо
82
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От де да съм сигурен че тоз завалия не им обира и паричките
81
3
 
41
 
! Отговори
карина преди 8 години
Тука основният въпрос е не какво прави Динко на пътя на мигрантите , а какво търсят мигрантите по нашите пътища ?
80
1
 
22
 
! Отговори
до103 преди 8 години
"...нали затова Боко Тиквата тегли 20 милиарда заем - за да плащаме на торчолятада си ги държат у тях!"---------Прав си. Отделен е въпросът Каква част от тези 20 милиарда заем Тикварски ще си сложи в джеба.
79
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 109, ето, че пак не си разбрал, за това казвам, че тоя е г л у п а к, защото ги залавя
78
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 103, ама хич не си наясно с нещата, заловени на българска територия, се регистрират в България, за това ако не успеем да ги върнем, безпроблемно да ги пускаме на запад
77
0
 
7
 
! Отговори
з н а й к о преди 8 години
Динко АТВ-то?!?! А, за Минко Москвича кога ще напишете??? Той поне си знае интереса.
76
16
 
5
 
! Отговори
ПУПОЛИЗЪМ преди 8 години
Да не стане като в Дискотеката с *бития* син на висш полицай ?Динко е контрабандист на Дърва - реже незаконно в Гората и ги извозва с тези машини .Отново Нацията е подведена от Мафията .
75
12
 
5
 
! Отговори
Читател преди 8 години
Америка е фалирала държава, а доларът е тоалетна хартия. Русия пък няма пари и се управлява от нисък фашист. Европа се разпада и ислямизира, а пък Турция подкрепя терористи и затова си пати от тях.Само в България има политическа воля за реформи, а населението на *** е заспало.