Динко АТВ-то за БХК: Хич не ми пука!

Ще става още по-страшно положението, ще видите, прогнозира той
Обновена: 19 мар 2016 10:46 | 19 мар 2016 10:43,
224

  Снимка: Булфото

Хич не ми пука! Така лаконично отговори Динко Вълев на въпроса дали има притеснения относно това, че Българският хелзинкски комитет (БХК) е сезирал Прокуратурата за отношението му към мигрантите.

Историята на Динко от Ямбол обиколи първо социалните мрежи, а после и медиите. Три от обичайните разходки на Вълев с АТВ се превърнаха в акции за залавяне на нелегални емигранти, преминаващи през България за страни от Европейския съюз.

В трите случая Динко Вълев е заловил без оръжие над 25 бежанци. 

Още по темата

Според мнозина Динко е герой. Хелзинкският комитет обаче не смята действията на ямболията за героичен пример, а напротив, пише "Булфото". Според неправителствената организация Динко от Ямбол е престъпник.

"Основания за сигнала до прокуратурата са признанията му за извършени от него редица престъпления във връзка с тези граждански арести. В репортажите Вълев признава, че е нанасял такива удари по хора, които са били от естество да причинят кървящи рани“, твърдят от БХК.

Българският Хелзинкски комитет подаде сигнал до Прокуратурата, а в отговор светкавично бе организирана петиция в негова подкрепа. Организаторите на петицията призовават всички български граждани да подкрепят Динко, защото според тях "утре БХК ще поискат да вкарат в затвора и други хора, които се самозащитават или правят добро на България".

Над 4 хиляди души досега са подкрепили с подписите си действията на Вълев. "Хората разбират какво правя и затова ме подкрепят", обяснява успеха на петицията Динко.

"Тези три случая не са единствените ми срещи с нелегално преминали границата мигранти. И друг път съм виждал групи от тях. Ще става още по-страшно положението с бежанците, ще видите", прогнозира Динко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още по темата: бежанциБХКДинко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
0
 
! Отговори
ММ преди 8 години
Трябват и още като него, че няма на кого да разчитаме! Съсипаха отношенията с единствената държава, която би ни помогнала, на Европа и Америка не може да се разчита - вижте какво направиха с континента и още искат да приемат "мигранти". Сега пак ще кажат, че няма връзка между бежанци и терористи!
133
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
народът трябва да грабне тоягата!
132
0
 
2
 
! Отговори
Кеми преди 8 години
подкрепвам Динко страната ни трябва да се пази не само от него но и от целият Български народ ,и на никои да не му пука за вътрешноста на дадена държава няма що да се месят,Нема Европейците освен Българите получават по 1200/1800 евра месечна заплата,тогава какво правим.кажете вие господа.
131
0
 
6
 
! Отговори
Да се защитим! преди 8 години
БХК трябваше да бъде забранена отдавна така както е недопустимо съществуването на Хелзинкския комитет във всички страни,осъден от Виенския търговски съд за криминални престъпления и е забранено възстановяването му и съществуването на креации от него.Отговорни за съществуването на тази античовешка организация са всички правителства в България,всички съдебни и прокурорски състави от Костов,който е допуснал съществуването на тази криминална организация до настоящото правителство, съд и прокуратура
130
0
 
8
 
! Отговори
Дошло е време преди 8 години
БКХ да бъде забранена заради антидържавна дейност,а служителите й разследвани от ДАНС !
129
5
 
4
 
! Отговори
В,Василев преди 8 години
Той е ненормалник всички в Ямбол го знаеме , а който има честа като мен да го познава , просто съжалява , , ,
128
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тези от БХК адресите, приклад в тила и в плитки ями
127
3
 
23
 
! Отговори
коментор преди 8 години
новини сързани с БХК, не трябва да се публикуват из медиите. Игнорирайте ги. Те сами ще се самоубият, такова зло не може да се храни от само себе си, то изисква да смуче от хора, като Динко или до каквото се докопа, това е виден пример за един отвратителен израстък на чужди пипала в България. Има специално място за хора като тях, карма няма краен срок.
126
4
 
19
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Всъщност Динко е в голяма опасност и ако не си създаде значително лоби,може сериозно да пострада!Само широко народно одобрение ги спасява с Вълкан.БХК,като всяка ев.ре.ска организация са злобни и отмъстителни!
125
6
 
22
 
! Отговори
кочо преди 8 години
МАЧКАЙ,Диче...
124
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първо беше Джорджано, сега Динко...коя ли ще е следващата звезда.
123
4
 
32
 
! Отговори
Валвал преди 8 години
БХК ,да приберат всички нашественици по собствените си апартаменти, Динко е национален ГЕРОЙ!
122
51
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той Динко първо да си оправи речника, че после да ходи да гони бежанци. Като толкова желае да ги залавя на границата, да бе станал гранична полиция, ама както знаем има досие, което не му позволява, тъй че аз съм за БХК. Не може една мутра или някакъв *** да заплашва по този начин хората, и сега ще кажете "Ми как да ги заплашва? Да го убият ли искаш", а аз ще ви кажа само "Ако би мирно стояло, не би чудо видяло" :) Ама като има такова голямо желание да ходи да ги гони с АТИВЕТО...
121
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма лошо, нека ги лови, ама да махне това китайско знаме на България, защото се излага.. истинското трябва да е без герба, това е произведено в Китай!
120
9
 
23
 
! Отговори
До Динко преди 8 години
Ако се кандидатираш за президент, имаш моя глас!
119
31
 
16
 
! Отговори
. преди 8 години
На тоя далаверата му е, че ги джоби.
118
10
 
58
 
! Отговори
**** преди 8 години
Хора защитете Динко,навремето и Левски е действал по този начин,в името на България,само така ще запазим България като сме единни,не забравяйте завета на хан Крум,само единство и обединение ще спаси тази държава,няма нуждяа да се делим на партии,а на Българи и врагове на България.
117
2
 
60
 
! Отговори
Щорм преди 8 години
БХК изпълнява заповедите на чужди разузнавания за "разделяй и владей", съществото Сорос също е замесено. В Русия ги забраниха такива организации защото целта им е подкопаване на държавността, размирици, конфликти и т.н., това са чужди образувания враждебни на България и страните които са ги приютили. Привличат се негодници и продажници чрез "грантове" за да работят срещу интересите на народа и страната си. Цялата история е жалка, недостойна, подмолна и се работи с жалки подлеци.
116
5
 
48
 
! Отговори
Морски преди 8 години
Истински българин!Ако всички бяхме като него сега нямашеда сме на дъното.Герой.
115
4
 
71
 
! Отговори
Щом няма закон преди 8 години
Динко е напълно прав. Интелигентно и правилно е: "Шом няма Закон-Ние сме Законът!" Няма да си оставим живота, децата и имотеца на мародери ислямисти незаконни мигранти.А на БХК трябва да се отвори дело в прокуратурата и да се разнищи добре Кой, Защо и по какви причини е допуснал и допуска до сега една криминална забранена организация каквато е този БХК да безчинства толкова години в България. Няма Костов, Няма Бойко, няма Мойко! Всички трябва да отговарят за покровителство на криминалната БХК!