Вице за протеста по морето: Силикон и татуси от ушите до петите!

Каракачанов пита: 5000 купонжии срещу 500 000, които почиват за новия трудов сезон?
20 авг 2017 10:24,
112
Вице за протеста по морето: Силикон и татуси от ушите до петите!
Снимка: архив "Булфото"

Вицепремиерът Красимир Каракачанов защити акциите на колегата си Валери Симеонов срещу шумните дискотеки по морето и отправи не особено ласкави думи по адрес на протестиращите.

"Извинявайте, но онзи младеж, който си беше написал на гърба "Аз съм мутра", с татуировки от ушите до петите, наистина ми прилича на мутра", каза лидерът на ВМРО пред Нова тв.

Още по темата

Той обясни, че никой не може да го убеди, че това е цветът на българската нация.

"Или онези девойки със силиконовите устни, които са танцьорки в заведенията. Девойките със силиконовите устни и младежите с големите рамене и татуировки от петите до ушите! Ако това е цветът на българската нация, голяма част от българската нация наистина ще избяга от България", каза Каракачанов.

Той се застъпи за гледната точка на хората в хотелите и тези, които имат частни апартаменти в курорта и не могат да заспят до 6 часа сутринта.

Каракачанов попита кое е по-важно за българския туризъм – туристите или четири заведения, за чиито собственици се знаело, че са част от ъндърграунда, и техните служители, които естествено лесно можели да бъдат изкарани на протест.

"Не става въпрос кои са повече – 5 000 млади хора, които искат да купонясват до сутринта или 500 000, които са отишли да почиват и може би искат да спят и да събират сили за работния сезон", каза още вицепремиерът.

Той допълни, че статутът на курорта е важен и се противопостави на твърденията, че "Слънчев бряг" е курорт за купон. Каракачанов се застъпи за идеята да се въведат статути на курортите.

Министърът на туризма Николина Ангелова също се застъпи за статутите на курортите. Тя призова и за диалог между двата лагера.

"Мислим за диалог и за това, да се намери баланс. Проверките по Черноморието трябва да не вредят на имиджа на курортите ни", каза Ангелкова.

Според нея равносметката от проверките ще се отразят и на следващия летен сезон.

"Трябва да се реши статута на националните ни курорти. Сега не се прави разлика между община и курорт", добави тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 13 То ми аз ми дай 16 милиарда заем в евро им аз ще ти построя зала Армеец, 100 километра магистрала и един мост на дунав, оллигофрен. А каква спортна зала им а в Бъргас и Варна нова бе, ***? Строят се и не се знае кога ще се построят сега им леят основите...
16
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз така си мислих. Червен *** никога няма факти. Това всеки го знае. Аре като построите нещо пиши пак. До тогава ББ, ще управлява :)))
15
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От Магистрала Тракия бяха построени 100 километра магистрала за 5-6 години. магистрала Струма се строи и не е довършена а има още 100 кмилометра да се строи по нея. Зала Армеец направи Тиквата, Направи дунав мост 2 на Видин, направи ги за сумата от 16 милиарда лева дълг, а бай Тошо за 40 години построи една държава със заводите му и блоковете за народа срещу дълг от 10 милиарда само. *** гербав!
14
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 8Аре сега ти кажи преди него големи проекти ? Че нещо не се сещам ? Давай изброявай .
13
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 8ПИЧ сега, щети кажа. Пречиствателни станции над 10 - изключително важни , магистрала Тракия - завършена след 40 год агония , Метро в СФ - изключ. голям проект, Дунав 2 , инфраструктура на всички големи градове - нови настилки булеварди и озеленяване , модернизиране на училища - площадки изолация и дограми , магистрала Струма , път БС - Созопол , спортни зали в БС Варна СФ и Пловдив, Ограда на границата , нови коли за граничари и полицай и т.на.
12
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Силикон и татуси от ушите до петите си правят само пълни комплексари.
11
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 9 От каракачанска масстия какво очакваш, бе, брат? Та тоя е ,толкова *** че иска да въведе задължителната казарма при факта че той самия не е служил войник, а се е направил на болен навремето за да не тикнат в казармата.
10
23
 
4
 
! Отговори
Незнайко преди 6 години
Е добре, и какво от това, че имали татуировки??? Тоя нацист... националист... все тая какъв, болен ли е???В България демокрация ли има или ни управляват националисти? Или социалисти? Или нациналсоциалисти?И какво ще ги правите сега тия с татусите? Ще ги вкарате в концлагери ли?Какво ви пречат? Или завиждате, че вие си нямате татуси като тях ли?Канандският премиер също има татуировки и никой не реве там срещу него!!!
9
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да говориш глупости по адрес на млади хора...показва само , колко ти е умствения багаж. Даже и в племената младите се уважават и учат от по възрастните и мъдрите , защото са бъдещето. От такъв държавен пост да говориш , толкова ниско ....
8
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 4Пич хайде кажи ми кои са мащабните проекти на Боко :150 км от магистрала Тракия и 80 км дострояване на Люлин и Струма за 8 години, това ли са мащабни проекти, е и ремонтът на НДК за 50 млн Евро сигурно е много мащабна .... кражба де
7
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 5 Краси Радков го играе Валери Симеонов преди няколко месеца и вика на Слави: Знаеш ли след моите наблюдения на оградата по границата с Турция какви нередности установих? Дългия: нямам представа!И Краси Радков: една голяма дупка в оградата - точно срещу хотела ми! Що така... не знам!
6
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Факт е, че Волен предаде щафетата на Каракачанката и Порнолигарха -Хотелиер от Бургас. Сега си *** Деница и си гледа кефа без медиен шум около него. Муаахахахах...Голям!
5
6
 
8
 
! Отговори
www преди 6 години
Ако хотелите на Валерката бяха на Слънчака, а не по границата с Турция, по друг начин щеше да се мисли и говори от патрЕотите.
4
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Некъдърната мутра"...строи всеки ден мащабни проекти. Твойте 20 години построиха само хотели по морето. Мерси кадърен.
3
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каракачанската *** и оня другия *** Далавери занимават медиите и нас с простотиите си по морето, вместо медиите да пишат, че държавата е в пълен колапс и няма измъкване...Пуделчета са на Тиквата които лаят за да отвлекат вниманието на народа от иддиотската некадърна политика и управление на мутрата от Банкя.
2
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужас ...излагацията продължава. ..Да говориш така за младите хора ...тея двамата просто са си крайно десни . Всеки ден затъват все повече ..и повече. Влизането във война с младите , няма да им помогне.
1
17
 
12
 
! Отговори
Татуиран преди 6 години
Ама като гласуваме за Вас сме добри,а ?