Как загина Кристиан? МВР: Неравности по трасето на шейната!

Теренът край хижа "Чакър войвода" е изключително труднодостъпен
Обновена: 3 фев 2018 07:39 | 3 фев 2018 07:30, Екип на Dnes.bg
451
Как загина Кристиан? МВР: Неравности по трасето на шейната!
Снимка: архив, Булфото

4-годишният Кристиан, син на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски, загина вчера дледобед при тежък инцидент на Боровец.

Още по темата

Неофициалната информация е, че двамата са били на моторна шейна, която най-вероятно се е ударила в дърво.

Все още не е потвърдено дали трагедията се е разиграла на пистите в зимния курорт, или извън тях.

Теренът в района на хижа "Чакър войвода" е изключително труднодостъпен. Местните казват, че до хижата се достига само с моторни шейни или с планински водач, пише "Монитор".

МВР пусна кратка информация за инцидента с 4-годишното момченце. В полицията е бил получен сигнал за трагедията към 15,15 ч.

Има установени свидетели на случилото се, но не може да даде повече информация, тъй като текат процесуално-следствени действия, съобщиха от МВР.

Загиналото момченце е по-малкият от двамата сина на Ивайло и Маринела Московски. По-големият е Александър, който е на 7 години.

Съпругата на министъра, която работеше в българска банка, от години се грижи за децата, тъй като съпругът ѝ е един от най-ангажираните в правителството на Бойко Борисов.

Ивайло Московски е сред най-успешните министри. Той е трети мандат начело на Министерството на транспорта.

Според близки на Московски министърът си е взел ден почивка, за да бъде със семейството си.

Екипът на Dnes.bg изказва съболезнованията си за сполетялата ги трагедия на семейството на министър Московски и всички техни близки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
278
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А и дали е нужно да ни е направил нещо, за да изискваме отношение от властите, същото, каквото има към други българи, попаднали в такава ситуация?
277
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ли ни е направил "човекът"? Чакай да помисля...Да не би да е ограбил бъдещето на децата ни, в съучастие с другите престъпници от шайката си?Това достатъчно ли е или е необходимо да ни е направил и още нещо?
276
39
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не може да стане зъл, злобен и завистлив, освен ако генът му не е такъв. Не знам, какво ви е направил човекът, като зли кучета го разкъсвате, не му ли стига мъката, която го разяжда. Всеки обича децата си, всеки си взема отпуск и има право на такъв, вашите деца трябва да вземат социалните, не неговите, защото вашите деца са на злобни социопати и те ще сеят само зло.. Оставете човека и семейството му в скръбта им... В тази държава не живеят хора, а зли демони, завистливи и злобни...
275
3
 
29
 
! Отговори
Мария преди 6 години
Невинна душа отлетя! Почивай в мир ,Ангелче!
274
5
 
23
 
! Отговори
Диоген фенера преди 6 години
Станали са жертва на собствените си закони,жестока ирония на съдбата...
273
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да почива в мир милото детенце! Бог да помилва Кристиан и да му дарува по-добро място! Съболезнования за семейството,но най -вече за майката на детенцето. Не,че бащата не заслужава съболезнования за този нелеп и тежък случай,но мисля,че самият Ивайло Московски,поради своята нехайност е виновен за смъртта на Кристиян.
272
4
 
14
 
! Отговори
Мама преди 6 години
Жалко за детето съболезнования.Много искам да знам той в отпуска лие бил.Защото почивката е събота и неделя а се случва петък
271
4
 
27
 
! Отговори
Abigeil преди 6 години
Чудя се този човек ще има ли сили и смелост да живее след това нехайство?!
270
10
 
37
 
! Отговори
мхм преди 6 години
другото дете на министъра как е? дали е в безопастност при такива безотговорни родители? закрила на детето къде спят?
269
31
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямате ли срам! Оставете ги на спокойствие в най-голямата им мъка, не им бъркайте в раната, грехота е!
268
6
 
27
 
! Отговори
Бг народ преди 6 години
Искаме справедливост!
267
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато спукаш гума и изхвърчиш в канавката е ПТП в следствие несъобразена скорст, а когато караш офроуд и стане ПТП нерантостите в трасето виновни. Когато някой редови данъкоплатец участва в ПТП винаги пише кой пиян, кой залян и на колко чашки е! Тук нищо! Министъра ако е мъж и има съвест ще си подаде оставката.
266
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо не се връзва. Явно Московски е карал. Пасажера, неговия малък син, би трябвало да е на задната седалка. Тогава как детето е получило смъртоносно нараняване при сблъсък с дърво, а за татко му, пред него, не се говори въобще за травми. Както винаги всичко се замазва. Остава да получим и разграничаване от Московски. И да го изключат. Или нещо друго да измислят. Истината е някъде там.
265
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех, ако района беше асфалтиран, нямаше да се стигне до тук. Ама нали еколозите не дават.
264
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тодор Живков, Жельо Жeлев, Сакскобурготски, Плевнелиев, сега и Московски.Сигурно пропускам някого. Жестока цена плащат. Горкото детенце.
263
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каска? Или да не питам...
262
2
 
46
 
! Отговори
Ива преди 6 години
Милата невинна душица, горката майчица, Бог да и даде сили заради другото детенце да продължи някак живота си! Не знам как този безумен арогантен тул.уп сега ще я погледне в очите. Такава ирония на съдбата е трудно да си представим- самозабравилият се трнспортен министър да затрие детето си в трянспортен инцидент! Сега е добре от подопечното му министерство да представят нормативните регулации за използване на моторни шейни, и министърът да застане очи в очи с цяла България, а не само с Бог!
261
3
 
52
 
! Отговори
Евала Гоше преди 6 години
Как пък не можа да качи началника си на тая шейна, а точно - невръстното си дете!?
260
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моя внук, на същите години, го возя на задната седалка, в специалната детска седалка стегната с колани към колата. Отделно детската седалка има колани, с които е стегнато детето. Такива са изискванията и с удоволствие ги изпълнявам, в името на безопасността на детето. Явно изискванията не важат от някъде нагоре.
259
1
 
41
 
! Отговори
а преди 6 години
Нищо чудно сега да изкарат виновни Бороспорт, защото не е подравнил целия Боровец. Чудя се този човек как ще погледна сега жена си в очите.