Причината за смъртта край Рибарица - влизане в насрещното

Шофьорът е загубил контрол над управлението на колата
2 юли 2019 11:18,
13
Причината за смъртта край Рибарица - влизане в насрещното

Загуба на управление на автомобила е причина за катастрофата, станала вчера на пътя Тетевен - Рибарица с автобус, превозващ деца след лагер в курортното село, съобщиха от  МВР - Ловеч, цитиран от БТА.

Още по темата

След като е загубил управление над автомобила, шофьорът е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил в автобуса.

В резултат на инцидента 36-годишният мъж е починал на място, а двамата пътници от автомобила са настанени за лечение в болница.

От автобуса няма пострадали, шофьорът и пътниците са без наранявания. Пробата за алкохол на водача на автобуса е отрицателна, посочват от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Факт преди 4 години
При скоростта има интересен факт - не винаги по-бавната скорост е по-безопасна. Експертите по пътна безопасност по света (в България такива експерти няма), отдавна са установили, че ако разрешената скрост за пътя е много под безопасната скорост за този път, катастрофите се увеличават. Например, ако безопасната скорост за пътя е 90-100 км/час, ограничението е примерно 50 км/час, а караш с 40 км/час, много е вероятно да станеш участник в катастрофа.
10
0
 
0
 
! Отговори
са преди 4 години
До АнонименВсякак е не добре,а задължително,да караш в ограниченията.Пак ще го кажа-някой по-умен от вас ги е изчислил!!Или и за маркировката ще кажеш,че не е задължително да се спазва,а?!
9
0
 
2
 
! Отговори
са преди 4 години
Всякак е не добре,а задължително,да караш в ограниченията.Пак ще го кажа-някой по-умен от вас ги е изчислил!!Или и за маркировката ще кажеш,че не е задължително да се спазва,а?!
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе, минава, до докато не изхвърчи или не отиде в насрещното.... Ограниченията +10-15км/ч отгоре е ОК. Кръстовище, ограничение 60км/ч, караш с 75км/ч. Ти спирал ли си екстремно от 75км/ч и знаеш ли за колко време ще спре колата? А от 100км/ч, ако цепиш смело? Разликата е поне 20метра.
7
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Не мое хич да зацепи, че вече не трябва да се кара със 120"С кола спокойно се минава 2х ограниченията в планински терени, а с мотор - 3х ограниченията. И това без да ти е супер специална колата или мотора, нито пък да са нови. До умения е. Единствено с ТИР или натоварен бус/баничарка е добре да си караш в ограниченията.
6
0
 
3
 
! Отговори
pepe преди 4 години
Това със сечене на завои и навлизане в насрещното е огромен проблем. Не мога да разбера жигулита ли карат, зазове ли? Всяка нормална съвременна кола до 20 години, може да си вземе нормално всеки завой, СТИГА ДА КАРА С ПОДХОДЯЩА СКОРОСТ! Карам относително хубава голяма 5 годишна кола. Оня ден една *** кара 80-90км след мен. На главния път се движа със 105-120км/ч. Влязох в едни планински завоести и тесни пътища и тая след 2км ме отвя. Не мое хич да зацепи, че вече не трябва да се кара със 120
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
значи почваме да строим само еднопосочни пътища, без мантинелите, дървета и знаци, деретата да бъдат запълнени, до всеки шофьор полицай! ама дали и това ше помогне?!
4
1
 
6
 
! Отговори
Са до 3 преди 4 години
А на мен,такива като теб са ми проблема!Казах в ограниченията,а не съм казал бавно!Някой по-умен от теб е изчислил къде с колко да се кара!
3
7
 
6
 
! Отговори
Шофьор преди 4 години
До са 1: Като водач с над 40 год. опит, ще ти кажа, че такива като теб, са не по-малко опасни от тия дето хвърчат като луди!!
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки *** се качил на BMV и станал че ПИК
1
8
 
18
 
! Отговори
са преди 4 години
Карайте бавно,карайте +/- 10 км/ч от ограниченията,карайте и според колата си!Аз карам така,свирят ми,искат да ме изпреварват,но не ми пука,а само съм нащрек да не някой *** да тръгне да ме изпреварва на завой или на забранено!