Само за месец: Две изчезнали момичета от бургаското село Камено...

И двете се казват Михаела и са на 17 години
31 дек 2019 09:45, Петя Славова
110
Само за месец: Две изчезнали момичета от бургаското село Камено...
Снимка: Колаж, Dnes.bg

Само за месец две момичета от бургаското село Камено изчезват. И двете са на 17 години и носят името Михаела. Двете са били приятелки. Едното дете изчезва на 6 декември и е обявено за международно издирване.

Другото е в неизвестност от два дни. Баща й отправи апел за помощ чрез социалните мрежи към тези, които може би са я виждали.

Още по темата

Според близките на децата, двете тийнейджърки са приятелки и се предполага, че може да са заедно.Обявената за издирване в понеделник е видяна за последно от майка си, която е рускиня. В неделния ден Михаела Иванова се събудила рано и излязла. Майката не се притеснила, защото знаела, че детето й има много приятели. Преди това пили кафе с бабата и след това момичето си взела чантата и от тогава не са я виждали.

Баща й каза пред Нова тв, че двамата с дъщеря си имали конфликти само заради отсъствия на момичето от училище и за приятелче, което той не одобрявал.

Майката на другото изчезнало момиче видяла своята дъщеря за последно на 24 декември. Детето също така се обадило на 21-ви вечерта за около 5 секунди, но не казала къде се намира.

Родителите на децата са много притеснени и помолиха децата си, ако имат възможност да се приберат у дома. Ако някой знае къде са момичетата, нека да се обадят на тел. 112 или в най-близкото полицейско управление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
6
 
! Отговори
Ето ви нещо по-старо преди 4 години
.."Издиpвaт 16-гoдишнaтa Mиxaeлa Mиxaлeвa oт Kaмeнo, изчeзнaлa пpeди 3 дни25.06.2019 18:02; 24 чaca oнлaйн 15216; OДМВР Бypгac издиpвa 16 гoдишнaтa Mиxaeлa Mитkoвa Mиxaлeвa от Kaмeнo, която e напycнала дома cи на 22.06. т.г. и да момента е в неизвеcтноcт.Копирано от: https://24chasa.bg/***/article/7523127
57
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 67Много ясно че не :) българина не го интересува какво става с околните.
56
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За какво са измислени тези гривни и чипове?Слагайте ги на престъпниците и рецидивистите!Пазете реда,а полицията да смачка престъпността,всякава престъпност!
55
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако някой ги види дали ще им помогне ?
54
7
 
4
 
! Отговори
Радио Ереван преди 4 години
До по доре ги върнетеРомите дали са без "покровител" - бял българин-Батко 50% ....?
53
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коментарите много красноречиво показват нивото на "нацията" ни... пълна балканска трагедия.
52
3
 
19
 
! Отговори
факт преди 4 години
Единственото решение е екзекуцията на всички с блек гени, като се започне с Бойко Борисов и всички останали , които нямат препуциум на половия орган. При добри хора, може да бъде помилван Бойко Борисов, но останалите трябва да бъдат изтребени от лицето на земята.
51
20
 
8
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Кво искате от половин рускиня... 99% от умниците, които се женят за рускини, са кръгли нули и нямат никъф авторитет в семейството. 17-годишна пикла ще седи да пие кафе наравно с възрастните! Бегай, бе!
50
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко да е град това село това колкото село волуяк е квартал на София според някои от живущите там
49
5
 
11
 
! Отговори
Ач преди 4 години
Тия са при някой местен "бизнесмен" на купон в някоя вила като свърши матрала ще се върнат...
48
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БАЙ Х*О*Й*Първо,Камено не е село,а ГРАД!И второ,намира се до Нефтохима-Бургас!И трето,в момента в София има ли "кореняк софиянци",или всички са по селата!?:))
47
0
 
13
 
! Отговори
Фирма 'Вижте� преди 4 години
Проверихте ли по ония сайтове с платените камери на живо?
46
6
 
16
 
! Отговори
Социолог преди 4 години
По принцип сутеньорчетата не пипат непълнолетни за износ ,тия са при некой местен бизнесмен с кинти и име в обществото ,дал им е новия айфон и квартира в нова сграда да и ходи да ги вижда два три пъти в седмицата....
45
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ИВАН КОСТОВ Е ВИНОВЕН
44
1
 
21
 
! Отговори
Трите ленти преди 4 години
Някой ловър-бой ги е зарибил да стават "сервитьорки" в Холандия....ловър-бой*-младо момче което се снабдява от сутеньорите с пари и лъскава кола за да влюбва в себе си наивни млади момичета ,които искат лъскав живот и които в ценностната им система на първо място са парите ,колите и лъскавите неща -празни стъкалца с такива "стъкалца " лъжели индианците навремето в Америките....След като отидат в Холандия ловър-бойчето ги оставя в клуба и се връща в некое Бг село за нова мераклийка за "лукс"...
43
4
 
11
 
! Отговори
Общество преди 4 години
Бацето бил виновен...., а останалите не са. Те са чисти, като новородено бебе. Аман от простотии.
42
8
 
6
 
! Отговори
БАЙ Х*О*Й* преди 4 години
И къде точно е СЕЛО Камено ?????!?
41
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вече са на магистрала А1
40
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
появил се е бургаски тед бънди?
39
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да претърсят маалите ,които сега наричаме "гето",ама не им стиска да влязат там,защото по нареждане отгоре нямат право да пипат печките дори ако онези посягат. А момичетата са жертва на пропагандата,че "всички сме еднакви и етноса не е важен" . Като живееш във времена на либерализъм и допустимост на всякакви извращения,когато ти се промива мозъка от морални *** подържани от медийна машина.....