Само за месец: Две изчезнали момичета от бургаското село Камено...

И двете се казват Михаела и са на 17 години
31 дек 2019 09:45, Петя Славова
110
Само за месец: Две изчезнали момичета от бургаското село Камено...
Снимка: Колаж, Dnes.bg

Само за месец две момичета от бургаското село Камено изчезват. И двете са на 17 години и носят името Михаела. Двете са били приятелки. Едното дете изчезва на 6 декември и е обявено за международно издирване.

Другото е в неизвестност от два дни. Баща й отправи апел за помощ чрез социалните мрежи към тези, които може би са я виждали.

Още по темата

Според близките на децата, двете тийнейджърки са приятелки и се предполага, че може да са заедно.Обявената за издирване в понеделник е видяна за последно от майка си, която е рускиня. В неделния ден Михаела Иванова се събудила рано и излязла. Майката не се притеснила, защото знаела, че детето й има много приятели. Преди това пили кафе с бабата и след това момичето си взела чантата и от тогава не са я виждали.

Баща й каза пред Нова тв, че двамата с дъщеря си имали конфликти само заради отсъствия на момичето от училище и за приятелче, което той не одобрявал.

Майката на другото изчезнало момиче видяла своята дъщеря за последно на 24 декември. Детето също така се обадило на 21-ви вечерта за около 5 секунди, но не казала къде се намира.

Родителите на децата са много притеснени и помолиха децата си, ако имат възможност да се приберат у дома. Ако някой знае къде са момичетата, нека да се обадят на тел. 112 или в най-близкото полицейско управление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цялата работа е доста съмнителна и най-добре е да се питат хора намясто - главно съучениците и приятелите. Дано се намерят момичетата.
37
17
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 40 за съжаление много си прав ! Бойко е болест за страната която трябва да се излекува , час по скоро ! Януари според проучванията се очаква кабинета да падне ! Алелуя ! Алелуя ! Алелуя !
36
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом наблизо има етнос, чиито най-любими дейности винаги са криминални, не е нужно да ги търсим надалеч!
35
1
 
13
 
! Отговори
Петров преди 4 години
Хайде чае копазари.... ромската любов
34
1
 
47
 
! Отговори
по доре ги върнете преди 4 години
Пак роми са замесени според бащата. Най вероятно са ги подготвили за напускане на страната понеже са били с куфар. Подготвят си мрежата за проституция . Колко мангаали карат коли за над 100 бона а не работят ? Никой не пита от къде са им парите. Само , че ! Сега е по различно - даде се широк обществен отзвук. Което означава, че ще бъдат намерени момичетата , заради ясният етносен мотив. Това ще удари яко бизнеса на богатите роми, а в махалата ще доведе до палежи и конфликт на етническ основа.
33
2
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Я стига сте плюли момичетата! Кой ви знае вие какви б.......ци сте, виновен е по-големият, ако са подлъгани да проституират евентуално. Но сводниците винаги се измъкват от продажни и алчни адвокати къде с условни присъди, къде без нищо. Крайно време е българинът да почне да различава жертви от насилници, а не само тогава, когато подобни неприятности се стоварят на собствената му глава!
32
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Талибаните не спят - после пак им давайте пари да се множат!
31
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да има някакъв център за такива наивни,заблудени деца,до 21 години,докато преминат шантавия пуберитет и ги спасят от пропадане или попадане в клопка на измамниците!
30
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Германия,а предполагам и в другите държави,имат такива затвори за деца,които са по-скоро като пансиони,а не затвори и пазят децта там,ако са закононарушители или бягат от вкъщи. Като се стараят да ги вкарат в правия път.Имат и средно образование с училища-пансиони и с режим кога да учат,кога да се хранят,кога да се занимават с книги,спорт или други неща,кога да си лягат и т.н.,в 10 до 10:30 си лягат децата и се заключва и пази.
29
0
 
9
 
! Отговори
Колю преди 4 години
На всичкото отгоре освен град е и общински център:)))
28
0
 
15
 
! Отговори
Шитт преди 4 години
Камено е град ...
27
4
 
25
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Другарке "журналист", Камено е град. А тия не ги мислити. След купона за Нова година ще се върнат
26
4
 
47
 
! Отговори
Osman преди 4 години
Ромите са ги подлъгали. Баща й каза и по телевизията, че й се карал, че има приятел от тях. Ясна е работата. Бачкат в Германия, една кола, малко дрешки и са си ги прибрали за празниците. То в провинцията няма млади българи. Само от малцинствата и младите българки масово се взимат с роми вече. Мои приятели турци пък се вземат с украинки, рускини. Въобще вече доста се омешахме. Не е едно време.
25
3
 
17
 
! Отговори
тТт преди 4 години
Напишете в чичко ви Гугъл: Момичето, с татуировка на монахиня върху бедрото, пак изчезна! и четете.
24
1
 
40
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Електората е имал нужда от нови попълнения за контингента, подлъгали са ги с телефон, някоя златна дрънкулка, така става, като учите момичетата, че материалното е на първо място ;) !!!!
23
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А бе за едната през колко време ще пишат статии? Всеки път бяга и после я върнат. Живее и се на момичето, а сега и приятелка си е намерила.
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонимеНТи с големите букви лъжеш.Гледах случая на видео.
21
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мъж са отишли, като ги начешат, ще се върнат.
20
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полицията веднага да реагира, с целия си ресурс!Има вече няколко случаи с такива момичета,често измамени и отмъкнати от роми,а след това превърнати в *** или наркоманки.
19
0
 
50
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Бъдете коректни в предлагането на информация по случая.Между изчменалото момиче и бащата е имало конфлрикт не заради "приятелче", както ни информирате, а заради връзка на момичето с момче от етноса.Това може да е разковничето за изчезването на момичето.Не са едно и две българските момичета изкарани за *** в чужбина от ромски сутеньори.Държавата спи по въпроса или се прави, че такъв проблем няма.