151 с коронавирус при 8649 теста, починалите за 24 часа са 8

232 души са излекувани от вируса
20 авг 2020 06:25, Александър Попов
92
151 с коронавирус при 8649 теста, починалите за 24 часа са 8
Снимка: БГНЕС

151 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица през изминалото денонощие след направени рекордните 8 649 теста, показват данните на Единния информационен портал.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е Благоевград - 24; Бургас - 3; Варна - 12; Враца - 3; Добрич - 11; Кърджали - 6; Кюстендил - 1; Ловеч - 1; Пазарджик - 7; Плевен - 3; Пловдив - 19; Разград - 1; Русе - 8; Смолян - 5; София област - 1; София град - 19; Стара Загора - 7; Хасково - 2; Шумен – 5; Ямбол - 8.

Още по темата
Доказаните у нас случаи на новия коронавирус са общо 14 820. Активните случаи са 4362, излекуваните лица са 9931, от които 232 са регистрирани през последното денонощие.

782-ма са пациентите с потвърден COVID-19, които са настанени в лечебни заведения за болнична помощ. От тях в интензивни структури се намират 60.

Националната информационна система показва, че у нас коронавирусна инфекция е констатирана при 815 лица-медицински служители. 8 нови случая са регистрирани през изминалите 24 часа.

527 са починалите лица, при които е бил потвърден COVID-19. За последното денонощие са 8.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
2
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
До СпециалистАко сте лекар, мога да Ви кажа, че голяма част от дървените философи без работа са именно без работа и заради вашата гилдия и нейните препоръки за затваряне на цели сектори от икономиката. Но аз няма да се чудя дали да се смея или да плача, аз просто нямам намерение да ходя повече на лекар за каквото и да е било.
80
0
 
1
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
До АнонименСъгласен съм да пазя околните, но не искам да сте длъжни да пазите мен. Аз барабана съм го пребил до спукване вече още в началото на епидемията. Продължителността на живота ми не е най-ценното нещо, след като този живот го живея по начин, който не искам. А за интензивното въобще и не мисля, искам да си умра у нас.
79
1
 
1
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
До До 4Завиждай ми. Оптимизмът и песимизмът са само в главите ни, страховете ни също. Аз съм господар на духа си, а за държавните медицински робовладелци пет пари не давам.
78
1
 
1
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
До Молба:Съгласен съм с всичко, но без болницата. Ако съм с лека форма на заболяването, ще го изкарам под карантина вкъщи; ако съм с тежка форма на заболяването, пак ще го изкарам вкъщи до окончателния си край. Болнични гаври с мен не искам да се правят, стигат ми и общите епидемиологични мерки.
77
2
 
4
 
! Отговори
Молба: преди 3 години
Моля всеки един антиковидър да направи следното:1. Да участва на специализирано ковид-парти.2. Да лепне вируса там.3. Да разиве симптоматика и да иде до някое инфекциозно отделение.4. Да полежи там.5. Да дойде и да сподели вече конкретните си впечатления. Ако е в състояние да го направи. Ако не е - лека му пръст!Дерзайте, оптимисти!
76
1
 
6
 
! Отговори
Мъдрец преди 3 години
Нормално : 20-те % статистически доказани "Анти "/те са си просто анти-всичко/ коментират, че нищо няма и нищо не се е случило . Те обикновенно преминат в група " паникьори" след като се опарят или си остават " анти " вечно.Факт е , и че вируса не е ясен, не е типичен и е подмолен и като всичко , което не е изучено буди страх и паника. Факт е , че медиите са голям фактор в това, но е и факт , че естествения подбор е хубаво нещо ...но докато ти лично не станеш жертва. Така че, пазете се!
75
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дотук - половин година ПАНДЕМИЯ - починали с ковид 517 души. Средна смъртност у нас всеки ден - 300 души. Странното е, че при тези цифри има още нашашкани паникьори, които настояват за доброволен "затвор" на себе си и децата си. Силата на медийната пропаганда и устойчивостта при обработка на масовото съзнание е изумителна...
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 74Ти какво, сто въпроса ли ще ни задаваш? Поинтересувай се, данните са публични. Нищо скрито няма. Или мразиш да четеш?
73
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 76И аз минах през интензивното с COVID-19. Описах им тук, как се чувства човек там - като гол в тръни. От месец съм в къщи и не бих казал, че съм напълно оздравял. Не само вируса и двустранната пневмония са виновни, вероятно и големите дози лекарства ми повлияха. Не минава като грипа, колкото и да им се иска на някои. Така, че на който какъвто му е късмета. Как се отразява на здравето прекаралите го леко - никой не още знае.Твърде рано е да се бие барабана и да се казва - отмина.
72
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Буда кога?!? Корона дайвай, прибери час по-скоро мърляча селинджър
71
3
 
9
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
Завиждам на оптимизма ти.Ние минахме веднъж през инфекцията. Сега се борим с последствията й. Но ти нямаш абсолютно никаква гаранция,че ще минеш и толкова през вируса.Доста млади хора и привидно здрави не се пребориха.Ти няма как да си сигурен,че ще оцелееш.
70
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доло Мотафчйиски доло доло
69
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В статистиката пише ли колко лекари и отделно колко медицински сестри цифром и словом работят в тия инфекциозни отделения.Кога са почивали и най- вече колко са на пенсионна възраст.Нещо сметките са без кръчмарОтделно колко са реаниматорите, защото те и преди пандемията бяха в тежък дефицит.Мерките се саботират от няколко партии- БСП, АБВ, и от мутрите на Черепа и радев.Явно тия нямат намерение да управляват.
68
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Теория на игритеА, имаме си и говорител на Бога. Лично Иисус го е упълномощил в градската психиатрия на София!
67
3
 
5
 
! Отговори
100 преди 3 години
От както новата министърка на туризма имаше среща с германците и туроператорите и си говориха за заболелите....и те рязко взеха да намалят!!!Ми да я бяхте сложили по-рано за министър!
66
3
 
13
 
! Отговори
Специалист преди 3 години
Чака ни светло бъдеще, като гледам колко много специалисти има в тази страна...всичкознайци! Дървени философи без работа, "професионални" драскачи, давайки смисъл на деня си с поредния глупав коментар. Човек да плаче ли или да се смее ... трагедията е пълна!
65
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това прави 1.75% положителни от изследването. Намаляване е! 99% не носят маските си правилно. Демек ги броим неносили. Ето, че няма за какво да се шашкат хората.
64
15
 
8
 
! Отговори
ааа преди 3 години
Просто в бг масово не се спазват мерките и затова нещата при нас се развиват много по бавно. Ние още сме в първата вълна, в другите държави вече втора вълна карат.Който не вярва да разгледа графиките на активно болните и ще види за какво става дума.
63
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ви ли писна с тези измислици ? Никой не спазва мерките вече ! И Не ви ли омръзна да носите тези смешни маски ??? Дори в магазините влизам без маска вече и никой нищо , защото знаят че няма смисъл !!!
62
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не спазва мерки, а броят на "заразените" е не само не се увеличава, ами намалява. Закривай театъра, актьорите в панделата.