В Русе отчетоха рекорд при новозаразените за денонощие

Още две учителки са дали положителни проби за коронавирус
14 окт 2020 17:22, Ния Христова
8
В Русе отчетоха рекорд при новозаразените за денонощие
Снимка: Pixabay
Областният оперативен щаб в Русе отчита рекорден брой новозаразени с коронавирус. За последното денонощие 19 души са дали положителни проби на PCR тестовете. Досега най-високият брой заразени в областта за денонощие беше 12.
 
Сред новозаразените са областният управител на Русе Галин Григоров и заместникът му Валентин Колев. Две учителки от СУ "Васил Левски" и в Математическата гимназия "Баба Тонка" са положителни за коронавирусната инфекция. Поставени са под домашна изолация. В първия случай жената е класен ръководител на паралелка в първи клас и всички 22 деца са поставени под карантина.
 
При новорегистрираните случаи 15 души са от Русе и по един от градовете Мартен и Бяла и от селата Лом Черковна и Смирненски.
 
Общият брой на заразените от началото на пандемията в Русенска област вече достигна 495. 22-ма са починали вследствие на заразата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
4
 
! Отговори
доктор преди 3 години
До ще има шамари майНАПЪЛНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ----МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД Т Р Я Б В А ДА СЕ СЪБУДИ И ДА ПРИЗОВЕ ПОД ОТГОВОРНОСТ ИНИЦИАТОРИТЕ НА ТАЗИ БОЛЕСТ А ТЕ СЕ ЗНАЯТ---САЩ КИТАЙ ФРАНЦИЯ И АНГЛИЯ ПОДКРЕПЯНИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВАТА НА ДЪРЖАВИТЕ ---СЪУЧАСТНИЦИ В УБИЙСТВОТО НА СВОЯ НАРОД ЗА--ПЕЧАЛБА ИЗВЪН РЕГЛАМЕНТИРАНИТЕ УСЛОВИЯ---ПОД МАСАТА
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало щаба засрамете се,стига сте лъгали о претеснявали народ и деца,който копае гроб ,той пада в него
6
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отвориха училищата, а сега сега се вайкат и се чудят и се маят. Садисти!!
5
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чалгарите на Слави и мангърите съветваха народа да се заразява и да получава масов имунитет.Всички бройки да се пишат на сметката на чалгарите на Слави и мангърите.
4
7
 
17
 
! Отговори
Ристу преди 3 години
Отваряйте училищата пак. Смешници. Преди за щяло и нещяло - грипна ваканция, а сега при реална опасност - присъствено обучение. По 2000 случая на ден!
3
10
 
10
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Хахаха нищо страшно няма нали така разправя Мангъров и мангърчетата, заразявайте се якооо
2
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демек ако спасиш от сигурна смърт майка си, която е с болно сърце и диабет си престъпник, така ли? Но ако я оставиш да умре си човеколюбец. Уникат логика! Това наистина може да го измисли само американски адвокат!
1
3
 
11
 
! Отговори
ще има шамари май преди 3 години
Д-р Райнер Фюелмич е член на германската и калифорнийската адвокатска колегия с 26-годишен опит. От 10 юли 2020 г. той е един от 4-те членове на разследващата комисия за k0r0navirus. Събраните от комисията доказателства дават право да се твърди, че пандемията на коронавирус всъщност е престъпление срещу човечеството и че тя има конкретни организатори, които заслужават наказателно наказание в съответствие с параграф 7 от Международния наказателен кодекс.