Калин Вельов за пандемията: Гладът убива психиката!

Политиците в България са загубили контакт с хората, смята депутатът от ГЕРБ
29 яну 2021 23:05, Петя Славова
70

Пандемията от COVID-19 донесе затруднения във всички сфери на икономиката. Силно ощетени бяха и хората на изкуството. При затворени заведения музикантите не успяват да упражняват своята професия.

"Всички имаме приятели, които починаха - от една страна болестта може да те убие, но гладът също убива - той убива психиката. Проблемът е, че всеки път, когато дадем превес на свободата, вирусът ни атакува наново", каза музикантът и депутат от ГЕРБ Калин Вельов в ефира на "Денят ON AIR'" .

По думите му държавата е осигурила 22 млн. лева помощи за свободните артисти, но се надява те да бъдат подпомогнати и в идващите месеци до април и май, когато според него нещата постепенно ще заработят отново.

Вельов коментира и начина, по който му се е отразило влизането в политиката.

"Щях да съжалявам, ако не бях направил този избор. Този период от 6 месеца всеки ден ме учи на нещо ново. Не се взимам по никакъв начин за политик, но за мен това е интересна материя. И не смятам, че политикът трябва да е с юридическо образование – той трябва да е с позиция, да е изключително информиран. Взех това решение, за да мога да помагам на културния сектор" добави той пред Bulgaria ON AIR.

Музикантът смята още, че политиците в България са загубили контакта с хората.

"Не трябва да губиш връзка с тези, които са те избрали. Когато станах депутат, започнах веднага да пътувам и да организирам понеделник и вторник срещи в отдели "Култура" в различните общини. Тези срещи са много ценни и има интерес към тях. Важни са хората, които идват на тях. Така чувам какви са им проблемите, какво не е направено, какво трябва да се направи", каза депутатът от ГЕРБ.

Той изрази своето мнение и за предстоящите избори на 4 април.

"Социолозите не знаят какво да очакват. Хората са силно политизирани и изнервени заради пандемията. Една част е много шумна и активна в социалните медии, но има една друга част, която е спокойна и те са тези, които със сигурност ще излязат и изразят своя глас", смята Калин Вельов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
2
 
! Отговори
Volen преди 3 години
Абе яяя си гледай даулите .даже не се опитвай да пееш
49
1
 
3
 
! Отговори
ония преди 3 години
Как, герб тръбят,няма бедни,нещо си в грешка господинчо,Тиквун е всеки ден е между хората,с кола,влак,въртолет,само на каруца го няма още,но всичко е възможно,а ти си лупай тъпаните
48
0
 
2
 
! Отговори
Макара кука преди 3 години
Велик е като,Кромуел
47
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалко а го имах за свестно момче преди да стане депутат от -герб
46
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая ПеееКаааПеее на вождът си не се обиди, но на Карадйъта се обиди, не разбирам съпругът и семейството и, тези хора срам нямат ли та да я отзоват от НС и да се покрият някъде ? И "Днес" защо може Пожарникарят да обижда навсякъде и всекиго, а ние не можем тук да цитираме думите му ? Защо делите хората на две политици с разрешение и народ без права ?
45
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да живее "ПеееКаааПеее" ! Еййй останало ми е от миналото това да живее, ха ха днес вместо БКП имаме ПеееееееКааааааПееееее.....всичко е по старомо нищо не се е променило, преди имахме Тато, днес имаме индиански Вожд, ама нали сме си индианци....
44
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И в парламента кво става тъпан до тъпан
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 48-ТОЙ КАРАДАЙЪ МУ КАЗА ЗАЩО Е В ГЕРБ ТА ЧАК СМРАЗИ УСМИВКАТА НА ГОСПОЖАТА НА ТРИБУНАТА
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Будинов не се е ли се изказал ? като Киро Маричков
41
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами тогава,защо влезе в ГЕРБ?Да оправиш контакта с хората ли?Ха,ха,ха.***.
40
1
 
14
 
! Отговори
ПКП преди 3 години
Любимия ми депутат е другаря Вельов
39
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПЕКИНСКА ПАТИЦА
38
1
 
17
 
! Отговори
един преди 3 години
напълно ,,завършен,,*** и не е никакъв музикант но *** се мисли за велико
37
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тоя вече вирусолог...в герб са все специалисти)
36
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДИМО Внимавай какво говориш да не изскочи Карадайъ и да ти отвори и на теб бузите със замах. Че ще има да квичиш като прасе по Коледа!
35
2
 
5
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Щракащите с пръсти какво всекидневно реват?Докато бохвмски си щракаха с пръсти и пълнеха джобовете с халтурата си бяха добре!Ние по заводи,фабрики и полета да не сме много добре я?Има една басня много поучителна басня- Щурец и мравка..да я прочетат!
34
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цвета гальовно и любвеобвилно се усмихваше от трибуната,когато тъпанджията взе да обяснява за абревеатурите(виж видео в нета)Неразбиращи поради ограниченията си капана в,който сами се вкарват.Излезе Карадайъ и сложи мат в един ход.Усмивки нямаше.
33
20
 
2
 
! Отговори
Димо преди 3 години
БРАВО КАЛЬО!!!Един разумен вече не толкова млад човек! А ,,кучетата" нека вият,керванът си върви!!!
32
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този изглежда така,както и мисли.Явно ежедневно да звучат барабани покрай теб и в главата ти се отразява и на интелекта ти.Някой хора изглеждат по-добре като мълчат.
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Artisti pava4i sa bogati dr hora sa bedni pensionerite artisti u4iteli dr tn pensionerite sa nai sle v bg no bogatite s 1440lv pensioneri sa ok mm ne vsimat 300 lv laji laji ot minidtri 4engeta,donosnizi direktori milioneri s imoti a dr da mrem djipita dr pitasc te ti kasvat njamam vaksini apteki skapi lekarstva sa bogataschi v bg vs ima v zl svat takova 4udo unijen narod njama samo v bg politizite mutrite sasipaha bg i naroda besbojni mutri bogataschi