Отрязано дърво премаза 9-годишно дете

То било в гората с баща си
Обновена: 29 авг 2021 18:06 | 29 авг 2021 17:24, Елка Василева
42
Отрязано дърво премаза 9-годишно дете
Снимка: архив, БГНЕС

Отрязано дърво е паднало и е убило 9-годишно дете в монтанското село Пърличево, съобщиха от МВР.

Ужасяващият инцидент е станал вчера. След обяд е бил получен сигнал на спешния телефон 112 от бащата на детето. 61-годишният мъж разказал, че докато рязал в гората дърва за огрев в землището на селото, детето било с него. Тогава едно от дърветата паднало върху 9-годишното и го убило на място.

На местопроизшествието е пристигнал екип на полицията и линейка. Униформените са извършили оглед, а медиците само са констатирали смъртта на детето и са транспортирали трупа за аутопсия, пише „24 часа“.

По случая е образувано досъдебно производство.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
2
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Къв е тоя на 61 години с 9 годишно дете :))) Мухахахахахаха....аз съм на 44 и имам 2 деца по-големи от 9 години. Тоя ще да е някой житан
24
2
 
8
 
! Отговори
Мен преди 2 години
Само да напиша,че познавам детето и роднините му ,и НЕ СА роми.Засрамете се пред душичката на малкия.Мир на душата му.
23
2
 
5
 
! Отговори
999 преди 2 години
А бе вие какво очаквате от роми? Да мислят ли?!?! 61 год. с 9 год дете - сигурно му е 10тото!
22
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нито войни, нито тероризъм, нито 100 варианта на Ковид, нито нещо....България ще я унищожат две неща- безграничната простотия и безхаберие на племето.
21
0
 
8
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Безумно, глупаво решение да вземе детето си на рискова работа.....няма да му е леко...ще съжалява цял живот... Да се укрепят със съпругата си...само така заедно ще преминат...
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Плюем американците, но те казват: safety first. С какъв акъл ще закараш малко дете на сещище ?
19
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бащата е още млад ще направи друго
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До всички, уверяващи ни, че са отишли да крадат дърва. Показаха ги по телевизията. Лично кметът го е пратил да отсече 6 дървета и последното е убило детето. Да питам другаря кмет като го е пращал, дали го е инструктирал и дали се е подписал в книгата за инструктаж при подобни дейности.С каква цел го е пратил да сече дървета и има ли съответната заповед.
17
0
 
2
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Пак политически *** има тук ...Игахти и парите,игахти и подкупните уpoдди...А бе нямам думи...
16
0
 
9
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Според мен бащата е косвено виновен.Трябвало е да има някой с детето ,за да го наблюдава къде ходи.А явно са били само двамата....
15
6
 
7
 
! Отговори
до 19 преди 2 години
Дааа бе... Ако доживее до 70 ще си направи поне 3 футболни отбора с резервите и ще играят срещу комшията. Ще има "Номер 4! Отивай за дърва!" "Мъ тате, той умре от фокуф удър кт бере джицъ.." "Нищо. 35 на терена!" "Мъ тате, тя бере дърва."
14
4
 
24
 
! Отговори
до 15 преди 2 години
ЕЙ! Това "дете" утре ще те разпори като агне за 2 лв. Не ми пробутвай тия глупости "има право да бъде невинно". Дай на твоето дете като си такъв специалист моторна резачка. Имало било право да си играе. Играе си. С МОТОРНА РЕЗАЧКА! Ами дай му един валяк да си поиграе да паркира. Манг0то решил да бере дърва от държавен горски фонд с малкото манговче. Какво не ти е ясно? Физика от 6-ти клас. Непостижимо знание за този етнос. Дай му един ак47 да си поиграе! Ти ще ви изядат и ушите съвсем скоро!
13
1
 
16
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Берем дърва и жилязу
12
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде сега една глобичка за нерегламентирана сеч. Още една глобичка и присъда за безотговорно родителско поведение. Още една глобичка за неплатени данъци. Още една глобичка за бракониерство... И, ако не може да си ги изплати, да го карат на магистралата, за да *** чакъл и да гради магистрали
11
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
13 Това е дете, какъв съучастник. Това е дете!!! И ако живеехме в нормална държава, то нямаше да е там. А трябваше да е обхватато от съответните институции и да има детство, да тича, да играе. Нямаш ПРАВО са съдиш едно невинно дете. Вместо разсъждения, изводи как се е стигнало до тук, защо се лае колко работа и високи заплати има, а всъщност безработицата е висока и същите тези обаче бачкат зраво в Западна Европа или секат незаконно.
10
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Отрязано дърво е паднало и е убило 9-годишно дете". Само се е отрязало и е паднало, нали? То дървото е имало клеймо от горското стопанство за санитарна сеч и се е самоотрязало? "Бракониер премаза съучастника си с дърво при незаконен дърводобив" май трябва да се чете. После защо имало свлачища и наводнения. Тия термити като плъзнат и след себе си пустош само оставят. Другата година "Монтанското село Пърличево е изравнено със земята от образувало се свлачище".
9
1
 
17
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
По селата е нещо страшно, пълно с напълно изкукали овчари...
8
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Естествен подбор. Ти крадеш от майката природа, тя краде от теб. Иначе са юрнали всички институции, щот паднало дървото върху чaaBeто, ама никой не отиде когато тоя си краде дърва на спокойствие. Вероятно не му е за първи път. Година след година. И на природата и писна и му го върна тъпкано. Естествено, той Господ си знае работата.
7
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едно дърво спаси цяла гора!
6
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като във Властелина на пръстените, когато на дърветата им писна да бъдат изсичани от orkite