Дървеници два пъти нахапаха пътник във влак на БДЖ

Първия път се стигнало до алергична реакция
18 апр 2023 10:40, Стела Стоянова
21
Дървеници два пъти нахапаха пътник във влак на БДЖ
Снимка БГНЕС

Дървеници нахапаха пътник във влака Горна Оряховица-Димитровград. Потърпевшият твърди, че става жертва на вредителите за втори път. При първия случай се е стигнало и до лекарска намеса заради сериозна алергична реакция. Мъжът изпаднал в анафилактичен шок и бил откаран от купето на вагона в Спешна помощ.

От БДЖ заявиха, че ще извършат проверка по случая, и обясниха, че дезинфекцията на вагоните се извършва на всяка първа и последна гара. Те уточняват, че дървениците по време на пътуването често биват пренесени от пътници.

Пострадалият споделя, че когато се е сблъскал с проблема за първи път, е прекарал 4 часа на системи в болница след алергична реакция. „Почваш да се задушаваш и не можеш да си поемеш дъх”, каза той пред "Нова".

Преди празниците той отново става жертва на вредителите при пътуване с БДЖ, но за щастие този път не се е стигнало до болница.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: БДЖдървеници
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
9
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Дървениците са различни от дървоядите. Дървениците са бързи като пълзящи мравки, хапят като бълхите и пренасят гадни болести като кърлежите... А дървоядите са червеи, които гризат дървесината и остава само фин прашец, вместо *** на дървоядите.
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
един път видях у влака една дървеница, дървеница мъ да видиш ти дървеница кат мишок голема - ей тъй зяпнала с уста и аха да мъ ухапи и кат я фраснах с чипика, напрао са разпльока, пихтия на сякъде, устаих я тъй разпльокана за назидание на други дет дебнат изпот седалката
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-големият проблем с хигиената на влаковете е че не се стопанисват правилно, когато не се оставят вагоните да домуват на крайните си дестинации. Когато се оставят на някой глух коловоз, то моментално в тях се настаняват да нощуват клошари, които оставят след себе си изключителна мизерия и смрад.
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо е чакал да го хапят втори път? Трябвало е да хване друг влак :-))
10
1
 
12
 
! Отговори
30 годишен преди 1 година
Повечето влакове са от времето на комунизма, и като не се подържат става още по-голяма мизерия... А си спомням, че като бях малък не беше така. Влаковете що горе още биваха и беше след комунизма. Защото дядо ми беше машинист и ме е возил много пъти в локомотива. И също и в купетата не беше чак такава мизерия....
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече организма му е свикнал на ухапванията Станал е резистентен към дървеници. Следващият път като го нападнат бълхи и въшки пак ше го сложат на системи и към тях ще стане резистентен и така докато свят светува.
8
1
 
11
 
! Отговори
Nnnn преди 1 година
Кой ги знае чистачите как правят дезинфекцията.
7
0
 
14
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
тази история е от години и няма управия
6
2
 
9
 
! Отговори
Пинокио преди 1 година
Аз съм дървено човече и дървеници ме ядат!
5
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кажете и за джебчиите дето шетат из влаковете. Приключението БДЖ е като във филм за Индиана Джоунс в Индия - могат да те изпапкат дървеници кат плъхове или да те сгащят цветните джебчии и да ти извадят сърцето викайки "Кали ***,калииии маааа!"
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пак малко се е оттървал този - един жив го изядоха дървениците, че и бълхи, въшки и *** се включили в гощавката - дорде заспал и хоп - оглозгали го - НЕ е работа да пътуваш с БДЖ-то
3
0
 
20
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 1 година
ВЛАКОВИТЕ СА МНОГО МИЗЕРНИ НАЛОЖИ МИ СЕ ДА ПЪТУВАМ 2-ПЪТИ ДО ВАРНА И СЕ ОТВРАТИХ ОТ ТЯХ -МРЪСОТИЯ ПОВРЪЩАНО И ЛОША МИРИЗМА ОТВРАТИТЕЛНО ПЪТУВАНЕ, ПРОЗОРЦИТЕ ИМ НЕ СЕ ОТВАРЯТ НЕ МОЖЕШ ДА ПРОВЕТРИШ, ВРАТИТЕ НЕ ИМ СЕ ОТВАРЯТ , ГНУСНА ИСТОРИЯ ДА НЕ СЕ ЧУДЯТ ЗАЩО ХОРАТА НЕ ГИ ПОЛЗВАТ
2
2
 
12
 
! Отговори
ПАК ДОБРЕ преди 1 година
че не са го изяли.
1
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя пък една, тахтаба го уапала