Шофьор избяга от катастрофа в Шумен

Пострадал е мотоциклетист
12 юли 2023 13:19, Стела Стоянова
11
Шофьор избяга от катастрофа в Шумен
Снимка БГНЕС

51-годишен мотоциклетист е пострадал при инцидент в Шумен, съобщават от местната полиция.

Малко след 19:00 часа снощи е приет сигнал за пътнотранспортно произшествие на кръстовище между улиците „Университетска“ и „Марица“. Съобщено било, че е пострадал водач на мотоциклет „Сузуки“ с шуменска регистрация.

На място са насочени екипи на полиция и спешна помощ. По данни на водача на мотоциклета, при движение по ул. “Университетска“ лек автомобил е предприел маневра завой наляво в посока към ул. “Марица“, отнел му е предимството.  После напуснал произшествието.  При опит да спре мотоциклетистът е паднал.

След преглед в болницата  било установено, че пострадалият е със счупена лява ключица, без опасност за живота.

Водачът на лекия автомобил се издирва, образувано е досъдебно производство, информира БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
шуменка преди 9 месеца
До ХАХА.....Защо да се мъчи за спира моториста бе човек....след като той е на улицата с предимството..... ти изобщо не си прочел, ама ей тъй за спорта да кажеш нещо...
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
какво чакате още, направете го като на запад / те хората са го измислили вече / - при бягство ти се удвоява вината и готово. Ако е 2г затвор, става 4г, ако глобата е 5000лв става 10000лв и всичко ще е точно. Годините летят и онези 240 лентяй нищо не правят, запада лети в космоса ние още не може да сметнем 2 и 2
9
1
 
3
 
! Отговори
До 7 преди 9 месеца
Ти ако си имаш представа от правилника за движение ще знаеш че участниците в движението трябва да управляват превозните средства съобразявайки се с пътните условия!Пътя бил мокър...ами карай бааааавно че да можеш да спреш!Сега заради тебе да сушим пътя и да махнем надолнищата ли?Блъсни се на мокър път пък върви обяснявай на катажиите че си се движил съобразно пътните условия като те ще ти пишат акт "Несъобразяване с пътните условия"!
8
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 9 месеца
На това кръстовище Трябва та се направи пътна маркировка , която точно да указва кой за къде се е престроил. И да се освети пешеходната пътека , защото когато завиваш по ул. Марица от Университеска, е тъмно като в мечи г..з и пешеходците не се виждат...
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Вместо да даваш акъл какво е трябвало да направи, защо не се запознаеш с правилника за движение? Ще ти бъде полезен в живота, дори и да е кратък.
6
2
 
5
 
! Отговори
ХАХА преди 9 месеца
Това че е надолнище ,пътя бил мокър и нямало как да спре са смехории!Като не може да спре да върви пеша,отговорността си е негова!Той да си е правил сметката как да кара че да може да спре!Ами ако идва влак как ще спре!
5
0
 
4
 
! Отговори
шуменка преди 9 месеца
Че КАК да спре моториста - Първо е с предимство, второ, той идва по нанадолнище, пътя е мокър....Всеки ден минавам оттам, ужасно е..Вината е на водача на лекия автомобил, след като ще завива към "Марица". От тази снимка, читателите на Днес.бг нищо не могат да разберат.Предлагам на органите да сложат видеокамера на конкретното кръстовище- С уважение-пешеходка.
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Матуриста с колко е хвърчал?Видял ли е мигача на оня че ще завива наляво щом се е забил в него?
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Като им знам меснти КАТ-аджии и аз ще бягам. Миналото лято един се опита да утрепе момче със скутер, ей така. Решил, че нямало книжк и го избута в тревата, дето едвам не се утрепа.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Щом няма описание на автомобила значи е на някой който трябва да бъде скрит.
1
2
 
11
 
! Отговори
възмутен преди 9 месеца
Не само да се издирва. Конфискация нна автомобила, отнемане право на шофиране до края на живота си. Така лека палека ще отпаднат крайно недесциплинираните.