Мъж е открит ранен в хижа

Настанен е за лечение с опасност за живота
31 юли 2023 12:16, Стела Стоянова
6
Мъж е открит ранен в хижа
Снимка БГНЕС, архив

34-годишен мъж от Пловдив е открит в безпомощно състояние и с рана на главата в хижа над смолянското село Момичловци.

Той е настанен за лечение в МБАЛ "Св. Георги" Пловдив с опасност за живота. Сигналът в полицията е подаден от 44-годишен мъж, който го е видял около югоизточната страна на хижата в местността "Марецко".

"Образувано е досъдебно производство за средна телесна повреда. Пострадалият е имал нараняване по главата и други области на тялото. Състоянието му не позволявало да бъде разпитан, но се се стабилизира и предстои да се снемат показания. Възможно е да се е самонаранил. Няма данни да има сбиване", каза окръжния прокурор в Смолян Недко Симов пред "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: хижаранен мъж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Това преди 9 месеца
че за дописничката Стела Стоянова съставянета на няколко смислени изречения без несъответствия и грешки е сериозен интелектуален проблем, не означава, че трябва да 3еш!
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Исус Йосифов - Който не ти вярва, да гледа филма "Вила Роза" (сюжетът е по действителен случай), а ако е по-любознателен, поне в мрежата да потърси данни за случилото се там преди 40 години. Във филма са спестени някои от най-интригуващите факти.
2
3
 
8
 
! Отговори
Исус Йосифов преди 9 месеца
По хижите или хижарите са пияни или не у ред в главата, или посетителите. Планината е удобно убежище за хора, които не търпят ограниченията на нормалния живот, в добрия или лошия смисъл.
1
2
 
5
 
! Отговори
порверка преди 9 месеца
Да установят,освен водка,има ли кръв във вените и "лекарство".