"Възраждане" пак на протест, блокира ГКПП "Гюешево"

Костадинов призова българите да излязат
11 фев 2024 10:31, Александър Попов
211
"Възраждане" пак на протест, блокира ГКПП "Гюешево"
Снимка: БГНЕС

Симпатизанти на "Възраждане" продължават с протестите и днес блокираха ГКПП "Гюешево".

"Вчера МВР предупреди Възраждане да не протестира. Не за първи път пишем история, и в това отношение отново сме първи. За първи път полицията директно и открито заплашва българския народ. Е, ние сме свободни човеци от свободен народ и нямаме намерение да изпълняваме нарежданията на чуждата агентура, ръководеща МВР. Нещо повече, призоваваме МВР да спазва законите и конституцията на страната и да изпълнява нарежданията на българските граждани.

Днес протестите на Възраждане продължават в цялата страна. Призоваваме всеки един свободен българин също да излезе и да протестира - без значение дали с нас или без нас! Родината ни е убивана бавно и методично! Има ли нужда да изброявам? Чужди граждани се подготвят легално и законно да управляват България, земята ни вече над 50% не е българска собственост, енергетиката ни е почти унищожена и вече втори месец вносяме ток от чужбина, армията ни продължава да се топи, отказаха ни референдум за запазване на лева и подготвят унищожаване на спестяванията и доходите на българите, за поредна година намаляхме с почти 100 000 души, водят война срещу българската култура и история, приготвят страната ни за огромен бежански лагер след влизането ни в Шенген.... Списъкът може да бъде продължен до безкрай.

Когато правото се изроди в безправие, съпротивата е задължителна. Българи, ядосайте се, разгневете се, изправете се срещу беззаконието, корупцията и престъпността в управлението! Време е да се борим за бъдещето си, ако искаме да имаме бъдеще като народ и държава!", написа Костадин Костадинов в социалната мрежа Фейсбук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
3
 
2
 
! Отговори
Евро преди 2 месеца
Този копейски псевдо демократ да ходи да прави референдуми в Русия.Хора много внимавайте с тези фанатици от Възраждане както си управляват "демократично" партията , така ще управляват и нас.
176
2
 
0
 
! Отговори
Браво преди 2 месеца
Браво на Копейкин или Стотинков ли, ама това е протест на симпатизантите на ЕТ "Костя Копейкин" - търговия с патриотизъм и симпатии на хората...Но то корумпията на ПП-ЛГБТ, ОПГ Герб и ДуПяСе ражда ЕТ "Възрожденски Костя Стотинков"
175
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тези момчета ако бяха в Русия, никой нямаше да им позволи да палят коли по центъра и да затварят граници, да се радват че са тука
174
6
 
14
 
! Отговори
До 172 преди 2 месеца
Ако забележеш събота и неделя преобладават проевропейските коментари, защото хората са на работа през седмицата и пишат тогава, а платените рушля пишат през седмицата защото това им е работата
173
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако копейките бяха в любимата Русия досега да са на първа линия на фронта. Обаче в България има демокрация и право на глас, а те искат да няма повече и да действат като диктатора Путин. Народа колкото и да е в летаргия не е *** и още малко ще потърпи и ще им бие шута.
172
7
 
14
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 2 месеца
Ако се събере един голям протест срещу Възраждане ще си ходят ли най-накрая в Росия?
171
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Когато и да смажеш главата на Копейката все си закъснял.Тоя търттей се е продал за жълти стотинки. Такъв беше и Болен и Каракучков и Бюрека и т.н.
170
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Както виждам от коментарите,преобладават коментиращи облагодетелствани от спонсорирането от нпо та и сащ!За едните центове сте продали жалките си душици на дявола! Само Възраждане,единствената Българска партия в България! Възраждане ще е партията която ще управлява България,така че евро-в Европа!
169
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Подкрепям!Неглижирането на Референдумите е незаконно!И народното събрание и конституционния съд извършиха незаконни актове,за които Наказателния кодекс е предвидил наказание лишаване от свобода! Скоро тия хора ще бъдат съдени,и осъдени за престъпления срещу Републиката!
168
11
 
21
 
! Отговори
Васил Левски преди 2 месеца
Няма по-загубена партия от Възраждане. Еврото идва и нищо няма да го спре! Ако не има харесва, да бягат при Путин. :)
167
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Агентите на Путин наричат агентите на запада чужди поклонници . А така и не разбрах точно за какво протестират баш на македонската граница.
166
7
 
15
 
! Отговори
Алекс преди 2 месеца
Тези дни са добри за професионално протестиращите.Копейкин е развързал кесията.Сандвичи и бира на корем.Колко от протестиращите знаят срещу какво протестират? Ако се съберат 20% знаещи,ще е успех.
165
6
 
15
 
! Отговори
Хм.... преди 2 месеца
До оакана Копейка Лошото е че след като митрофанова го използва тоя за дамска превръзка ще го ихвърли, но друг ще заеме неговото влажно и топло място.
164
8
 
14
 
! Отговори
ъмхъ преди 2 месеца
Аз ще излезна ама не да протестирам а за да ти натроша умната копейкаджийска главица дето си мислиш че една шепа хора могат да блокират цялата държава.
163
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 162: още от сега тръгвай към блатная.
162
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
тоз римлянин няма грам достойнство, завалийчето, лошото е че си играе с огъня и дано само той изгори
161
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Подтекстът на това обръщение на Копейкин е: Българи, ядосайте се! Не виждате ли, че ни откъсват от Русия, България принадлежи на Русия и СССР, винаги е принадлежала! Сега искат да спрат парите ни към Русия, искат да ни вкарат при врага - ЕС, да изкореняват корупцията....това е нечувана дързост! Митрофанова е бясна, това не трябва да се допуска!
160
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоз се оказа по луд дори от Болен Сидеров, но така е в чалгата :)))
159
11
 
24
 
! Отговори
Абе преди 2 месеца
Имате примера на Харватска, вижте им показателите от както са в еврозоната и преценете тоя за благото на народа ли мисли, или за кукловодите си от кремля?!? Харватска за една година - Ръст в доходите, ръст в туризма, ръст в индустрията, спад в инфлацията! Много лошо еврото бе, много лошо!Толкова лошо, че всичките им лични сметки на *** в евро!
158
9
 
20
 
! Отговори
оакана Копейка преди 2 месеца
Към такива като тоя самите руснаци се отнасят като към тоалетна хартия. Избърсват си задните части с тях и ги захвърлят край пътя. Точно така постъпиха с Волен и тоя го чака същото.