Спират "Седем часа разлика"

Конфликт между bTV и Маги Халваджиян прави неясна съдбата на сериала
Обновена: 15 окт 2012 15:11 | 12 окт 2012 14:03, Петя Славова
106
Спират "Седем часа разлика"
Магърдич Халваджиян с Ваня Цветкова и Боряна Братоева от "Седем часа разлика. Снимка: архив, Булфото

Неясна става съдбата на сериала „Седем часа разлика“ заради конфликт между Магърдич Халвадиян и bTV.

Преди ден се разбра, че „Глобал филмс“ спира снимките на четвъртия сезон, тъй като иска финансово обезпечение от телевизията, в чийто ефир се излъчва проектът.

Като контраатака bTV също пусна официално писмо, в което настоява снимачният процес на „Седем часа разлика“ да продължи, тъй като в противен случай се нарушават договорните отношения между двете страни.

“Българските сериали са основен приоритет в програмната политика на bTV, като за 2 години и половина телевизията вложи над 15 милиона лева, ангажира над 100 талантливи български актьори, както и над 600 професионалисти от кино индустрията в своите проекти", пише в писмото на телевизията.

Излъчването на „Седем часа разлика”, който е трети български сериал за телевизията, е залегнало в нейната стратегия за следващите 2 години.

От „Глобал филмс“ пък обещават, че са готови да продължат снимките, стига да им се гарантира финансовото обезпечаване на продукцията.

Още по темата
Спорът между телевизията и фирмата на Халваджиян тръгна още след свалянето на „Господари на ефира“ и „Пълна лудница“ . Предаванията вече се излъчват в ефира на Нова, а екипът продължава да твърди, че причината за свалянето им от bTV е наложена цензура.

Обвинената медия пък изтъква като истинска причина за скандала засегнати финансовите интереси на компанията на Магърдич Халваджиян, Юлиян Халваджиян и Асен Чанков.

В целия конфликт най-засегнати остават актьорите, които са подписали строги договори, според които им се забранява да се снимат в други сериали година след излъчването на последния епизод.

И докато двете страни се разберат помежду си, все още зрителите могат да следят какво се случва в трети сезон с познатите персонажи, чиито проблеми прескачат между София и Ню Йорк, всеки вторник от 21.00 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
8
 
! Отговори
До 56 преди 11 години
И кое му е доброто,корупция убиици простотия...*** уникален сюжет
48
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"СЕДЕМ ЧАСА РАЗЛИКА","ДВА ЧАСА СКУКА" "20 МИНУТИ РЕКЛАМИ"
47
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-свестният български сериал.В бг всичко добро отива под ножа.Такива сме си.
46
3
 
12
 
! Отговори
xaxa преди 11 години
Ми опитах се да го гледам дори му отделих в пъти повече време от чуждестранните продукции и не успях.Съжалявам за мен този сериал е слаб.Но тук е до въпрос на вкус вероятно и той си има свойте фенове.Жалко за тях.Единствения български сериал който следя е "Под прикритие" но и той е на средно ниво.Ако не беше български нямаше и него да гледам :)
45
11
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
пълна тъпотия е този филм..зрителя не разчита само да е българско..а да има и качество..така че изобщо няма да ни липсва..и това че можеш да си позволиш да снимаш един филм..не е достатъчно..иска се хубав сценарий и добри актьори ..няма го нито едното нито другото за съжаление
44
3
 
16
 
! Отговори
преди 11 години
То па големото чудо - *** бутафорията, смешните диалози и неадекватните актьори. Като изрязани от картон са персонажите - блудкави, предвидими и неестествено преиграващи. Но най-дразни това, че създателите на тая боза си мислят, че правят **ати филма, братче
43
5
 
28
 
! Отговори
Зрител преди 11 години
С най голямото си уважение към Магърдич Халвадиян, но продукциите на които е продуцент са пълна тъпотия. Да използваш ниските страсти и простотията, за да печелиш от това е отвратително. Направо трябва да му забранят да си пуска продукциите по телевизията.
42
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой арменец куфражист, заварчик, строителен работник да познава?
41
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** тая *** боза още ли върви на екрана бе?
40
6
 
22
 
! Отговори
vanina преди 11 години
Филмът беше хубав, но в първия сезон, действието се развиваше динамично, имаше интрига...този сезон е пълна боза, повторение на сюжета и непрекъснато "припомняне" на зрителя какво се е случило преди... почти спрях да го следя, особено откакто го излъчват във вторник. Актьорите, обаче, са невероятни.
39
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
- Джоузеф, моля те спри! Ставаш примадона когато гледаш БГ сериали!- А ти какво предлагаш?- Ами да им дръпна шалтера! По- добре ли си ?- По добре!
38
4
 
13
 
! Отговори
Гюргя преди 11 години
Никаква загуба! Да го спират - много скучен и *** филм, дело на една бездарна сценаристка Милена Фу. Единственият качествен бг проект е "Под прикритие".
37
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
mnogo tap serial v interes na istinata.Stolichani v pove4e mi e dosta po zabaven...
36
0
 
4
 
! Отговори
bgseo.eu преди 11 години
Нормално да го спрат. Все пак в момента се съдят двете страни.
35
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Българските сериали са основен приоритет в програмната политика на bTV"А турските?
34
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тези жалки бг сериали. псоледните хубави и кчаествени филми останаха преди 89г, оттогава досега е посредственост, нескопосано копиране на учжди филми и некадърна игра
33
5
 
22
 
! Отговори
askhole преди 11 години
Нещо са се объркали бтв- то с тези 100 талантливи актьора. По-некадърна и бездарнa игра не съм виждал. Iзобщо като чуя за нови български филми, и от мен се изтръгва едно дълбоко офффф. Iмитациони и посредствени ленти, преиграване, изкуствена игра, нищо естествено няма. Признавам, че има напредък в направление звук-картина-камера. Поне чуваме какво говорят, макар че понякога ми се иска хич да не учвам. Накратко, прквключвам каналите, когато започнат псевдо бг сериали
32
8
 
12
 
! Отговори
може преди 11 години
Пука ми! Аз ще си гледам Листопад!
31
2
 
6
 
! Отговори
Българче преди 11 години
Тоя арменец-и какво като е арменец,защо наблягате на етноса а не на спора,ако беше българин различно ли щеше да бъде-много *** хора има по форумите-търсят непрекъснато сблъсък на етническа основа но помнете че тези заигравки ще платим скъпо някой ден!
30
3
 
27
 
! Отговори
Мъко Мъков преди 11 години
Отивам да се фърла под метрото, Маги! Без твоите продукции не мога да живея! Смешници! Затворена клика ***, която си върти парите за сметка на едно стадо овче зрителско!