Спират "Седем часа разлика"

Конфликт между bTV и Маги Халваджиян прави неясна съдбата на сериала
Обновена: 15 окт 2012 15:11 | 12 окт 2012 14:03, Петя Славова
106
Спират "Седем часа разлика"
Магърдич Халваджиян с Ваня Цветкова и Боряна Братоева от "Седем часа разлика. Снимка: архив, Булфото

Неясна става съдбата на сериала „Седем часа разлика“ заради конфликт между Магърдич Халвадиян и bTV.

Преди ден се разбра, че „Глобал филмс“ спира снимките на четвъртия сезон, тъй като иска финансово обезпечение от телевизията, в чийто ефир се излъчва проектът.

Като контраатака bTV също пусна официално писмо, в което настоява снимачният процес на „Седем часа разлика“ да продължи, тъй като в противен случай се нарушават договорните отношения между двете страни.

“Българските сериали са основен приоритет в програмната политика на bTV, като за 2 години и половина телевизията вложи над 15 милиона лева, ангажира над 100 талантливи български актьори, както и над 600 професионалисти от кино индустрията в своите проекти", пише в писмото на телевизията.

Излъчването на „Седем часа разлика”, който е трети български сериал за телевизията, е залегнало в нейната стратегия за следващите 2 години.

От „Глобал филмс“ пък обещават, че са готови да продължат снимките, стига да им се гарантира финансовото обезпечаване на продукцията.

Още по темата
Спорът между телевизията и фирмата на Халваджиян тръгна още след свалянето на „Господари на ефира“ и „Пълна лудница“ . Предаванията вече се излъчват в ефира на Нова, а екипът продължава да твърди, че причината за свалянето им от bTV е наложена цензура.

Обвинената медия пък изтъква като истинска причина за скандала засегнати финансовите интереси на компанията на Магърдич Халваджиян, Юлиян Халваджиян и Асен Чанков.

В целия конфликт най-засегнати остават актьорите, които са подписали строги договори, според които им се забранява да се снимат в други сериали година след излъчването на последния епизод.

И докато двете страни се разберат помежду си, все още зрителите могат да следят какво се случва в трети сезон с познатите персонажи, чиито проблеми прескачат между София и Ню Йорк, всеки вторник от 21.00 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
13
 
! Отговори
КОСТА преди 11 години
"Обвинената медия пък изтъква като истинска причина за скандала засегнати финансовите интереси на компанията на Магърдич Халваджиян, Юлиян Халваджиян и Асен Чанков." - Е ЧЕ ТОВА И НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** ГО ВИЖДА, ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ А ТИЯ ТРИМЦАТА СА ОТ НАЙ-ЛАКОМИТЕ
28
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой ги гледа тия сапунки на бездарни сценаристи ?
27
1
 
14
 
! Отговори
Dru преди 11 години
баси, алчността ще го умори тоя арменец, догодина ще го изгонят и от НОВА
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тия пъ. тия пъ едни сериали. шменти-капели. *** верно, що ме боли. а тия откъде тия 15 милиона бе. леле тоя Мурдок много ларж бе или кой е незнам сега там.
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
E и ?
24
0
 
8
 
! Отговори
мано преди 11 години
хубава работа,ама арменска ! 1 път седмично по 40 мин. чисто без рекламите,не стига че го отрязаха наполовина щото преди почваше в 20.00 ч. до 22.00 ч. сега от по малко за повече пари,ама че алчнотия братчееее,до шия
23
0
 
8
 
! Отговори
БББ преди 11 години
Босфор ТВ - повече от ***! След като спрете и това предаване, вече няма кой да Ви гледа! Нова и ТВ7 Ви разкатаха! Време е закриване!
22
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наглият арменец си намери майстора.И за какво ,не разбрах, трябвало да му платят ?За някакви намерения?Айде и "Пълна лудница" да потъва по-скоро, че напоследък освен с високи децибели , с нищо друго не се запомня това предаване.
21
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Босфор ТВ както винаги лъже.
20
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Под прикритие и Комиците са хубави, макар, че в Под прикритие особено в първата част актьорите не бяха много добри. Комиците са си майстори и на доста високо ниво.
19
4
 
29
 
! Отговори
optimist преди 11 години
БТВ не Българска телевизия! Постоянно казват на черното бяло, да не говорим за гнусните журналисти Бенатова и Найденова. Да се изнасят!
18
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При тази негативна новина не се въздържах и го преместих.
17
0
 
11
 
! Отговори
телевизора излишен преди 11 години
единственото нещо за което си пускам ТВ-то са -"Комиците", дискавър/NG и тук-там за малко 'дъ войс'. пея к*р за цялата индустрия!
16
2
 
29
 
! Отговори
нечовек преди 11 години
А 'Под прикритие' е класи над този сериал
15
0
 
24
 
! Отговори
нечовек преди 11 години
Естествено,че е за пари.Гергов не обича да дава,той е учил само събиране,а арменците умножаване и настъпва конфликт на интереси
14
6
 
15
 
! Отговори
ТТ преди 11 години
Йееееес още една продукция на платения манипулатор пада от екран
13
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предлагам на г-н Димитър Митовски да купи правата върху образа на "Милото" и да вкарат Калин Сърменов в Под прикритие. Грехота е такъв образ да се погуби.
12
5
 
27
 
! Отговори
маргарита пешева преди 11 години
спрете тези глупави сериали с тези некадърни артисти
11
6
 
26
 
! Отговори
Rambo преди 11 години
Голям прас! Да го спират, наред с останалите! И без това нашите "актьори" са абсолютни палячовци...
10
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че гледа ли още някой Босфор ТВ?