Чаши и яйца в предизборен полет

Яйце полетя към кандидат-депутат от ГЕРБ, той строши чаша пред Бареков
7 май 2013 20:09,
292
Чаши и яйца в предизборен полет
Снимка: TV7

Яйца и чаши полетяха по време на предаването на TV7 ”България избира”, а малко по-късно ГЕРБ обявиха, че прекратяват участията си в телевизията. Те не я назоваваха директно, а наричайки я „свободната телевизия”, заигравайки се със слогана на медията. Скандалът започна, след като от събралото се на открития дебат множество полетя яйце по кандидата за депутат от ГЕРБ Доброслав Димитров.

Напрежението по време на целия ефир беше осезаемо, докато се изказваха кандидат-депутатите се чуваха постоянни освирквания и обидни скандирания.

Пред зрителите  се размениха обиди, като Доброслав Димитров обяви, че привържениците на ГЕРБ са си отишли, защото са възпитани и обвини хората на площада пред ”Александър Невски” в агресия.

Водещият Николай Бареков прекъсна предаването за реклами, за да се успокои напрежението след полетелите яйца.

Малко по-късно от телевизията разпространиха пресинформация, че Доброслав Димитров е строшил чаша в краката на Бареков и му изкрещял ”Ти нормален ли си, бе?!”. На видеото тази част от спора не се вижда, но на снимка, разпространена от TV7 са запечатани действията на Димитров.

"Свободната" телевизия премина всички граници в опитите си да се включи активно в подкрепа на определени политически сили в предизборната кампания. Моралът на "свободния" журналист е нравствена категория, която няма как да си купиш, нито да откраднеш от някого”, заявиха в позицията  ГЕРБ.

”ПП ГЕРБ участва във всички "свободни" предавания на "свободната" телевизия от уважение към зрителите и опонентите си, спазвайки правото на Етичния кодекс на българските медии да осигурят всички гледни точки.
ПП ГЕРБ заявява категорично обаче, че от този момент нататък абсолютно свободно прекратява медийните си участия в  "свободната" телевизия и категорично отказваме да участваме в зле ежисирания сценарий на "свободния" журналист в подкрепата на "свободната" българска опозиция. Очевидно "свободният" журналист е неспособен да осигури и организира свободното протичане на разговора в своите предавания. Благодарим на "свободната" телевизия, за това, че сама опроверга себе си и доказа, че се самоцензурира според интересите си”, допълниха още от партията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая телевизия е маниполирана от всякъде в Пловдив нямаше звук 1час!
152
3
 
20
 
! Отговори
До наблюдател преди 10 години
Елементарно, драги Уотсън, защото хвърлянето е организирано от Бареков и ТВ7, Бареков сам го каза. Да не мислиш, че Бареков ще си организира хвърляне по себе си?!
151
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Време беше герберите да усетят народната " любов " .
150
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никога вече БСП и ДС на власт, никога руски башибозук!
149
2
 
38
 
! Отговори
ТОНИ - ТО преди 10 години
Този Бареков и той един циркаджия,до вчера прави фелацио на Бойко,а сега ми се прави на опозиция.
148
2
 
21
 
! Отговори
Медийната олигархия преди 10 години
Но няма да ви мине номера просто. Точно на вас няма да простим. Защото ролята на "четвъртата власт" не е да е "четвъртия поробител", "четвъртия измамник", "четвъртия крадец". Призванието ви е да сте коректив, а не още един измамник. Жалки сте.
147
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
199-ти ходи хапвай ла..на и са мажи по гърба! Тея глупости си разправяй на майка си!
146
1
 
31
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 10 години
Бареков нали е...раздал каски на трибуната,защо не са си сложили...кандидатите за народната...либоф,предпазните средства.За мен Бареков е взел всички...мерки,за един спокоен дебат.Може би е пропуснал да даде и по едно...химическо наметало,както в казармата по време на...занятия по ОМП.
145
15
 
22
 
! Отговори
До медийната олигарх преди 10 години
Ши*аната олигархия в лицето на собствениците на ТВ7 отново иска да изземе властта от ръцете на хората и да наложи това, което е в неин интерес. В момента в който след началото на протестите се видя, че ГЕРБ е готов да чуе исканията на хората, да работи съвместно с гражданските движения, да извади секретните договори и да осветли целия процес на вземане на решения в държавата, точно тогава тръгна и тази ТВ7-Барекова медийна война с ГЕРБ.
144
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боли *** швепса колко тий накипяло! Тея ше го отнесат-много и лошо! Другите да се стряскат кат се сетят!
143
0
 
37
 
! Отговори
СМ преди 10 години
Как се нарича онова което е висяло 4 години на х** на Бойко Борисов ?Отговор: Бареков !
142
1
 
19
 
! Отговори
Народ - до 194 преди 10 години
Може ли хората с пачките на не ме наричат "гнил", защото от моя джоб са ги откраднали, но не защото съм невнимателен, а защото комунистите създадоха мътилката на прехода, в която парите потънаха в офшорките. По-полека с определенията, че ни е накипяло доста.-
141
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички на улицата с искане за сваляне имунитета на Цветанов. Кауна нема се крие много още-ще направи гражданска война. Дудуците дет ръсят акита тука срещу 2 лева, или без пари щото им е толкоз орехчето могат да поръсят още малко, че скоро ще стане кръвнина както върви,,,,, със здраве ;)
140
3
 
20
 
! Отговори
човек преди 10 години
Гнил народ, журналистите му дават думата, застават в негова защита,а те вместо да наплюят откачените мутри съдират ризата на медиите..*** че разбери, да си изберат мутрите пак и да надянат хомота..ама до зимата, когат си получат сметките за тока. Итогавапак ще скочат, ама след дъжда качулка! Луд умора няма!
139
10
 
22
 
! Отговори
Монополи преди 10 години
Олигархията в лицето на ТВ7 организира свалянето на ГЕРБ. Медиите-монополисти, за които ЕС предупреждаваше. Нека това не е иронията на съдбата, а просто добрия урок.
138
4
 
37
 
! Отговори
наблюдател преди 10 години
Няма нищо за чудене тук! Като идваше Борисов на власт и аз гласувах за него, повярвахна думите му, но се разочаровах от арогантността му и от лекотата с която обрече хората на мизерия,а той самият стана двойно по-дебел, ояден и зъл - заплашва и се върти като звяр в клетка.Попари ни надеждите, сега ще си получи заслуженото!
137
1
 
30
 
! Отговори
босия преди 10 години
Хайде сега, от ЦеЦОМОБИЛА , да изкочи някоя флашка за ***, давайте зрелища, хляба не стига ,
136
0
 
14
 
! Отговори
До 187 - наблюдател преди 10 години
Защото просто е имало кой ДА ОРГАНИЗИРА обратното събитие, затова. Наистина ли не схващаш?!
135
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков трябва да напусне веднага-той не е само един *** журналист и ***!Той е директор на тв7, допуснал в организирано от него предаване по време на предизбороно предаване да бъде ударен кандидат депутат!!Да го махат на секундата от тв7!
134
4
 
31
 
! Отговори
наблюдател преди 10 години
Да попитам герберите, защо не хвърлиха от народа яйца по Бареков и останалите, амиоплескаха лъскавата мутра от Герб, и започна като коч да рита и да хвърля!Де да имаше късмет да извади нечие око, направо заминаваше за панделата!