Чаши и яйца в предизборен полет

Яйце полетя към кандидат-депутат от ГЕРБ, той строши чаша пред Бареков
7 май 2013 20:09,
292
Чаши и яйца в предизборен полет
Снимка: TV7

Яйца и чаши полетяха по време на предаването на TV7 ”България избира”, а малко по-късно ГЕРБ обявиха, че прекратяват участията си в телевизията. Те не я назоваваха директно, а наричайки я „свободната телевизия”, заигравайки се със слогана на медията. Скандалът започна, след като от събралото се на открития дебат множество полетя яйце по кандидата за депутат от ГЕРБ Доброслав Димитров.

Напрежението по време на целия ефир беше осезаемо, докато се изказваха кандидат-депутатите се чуваха постоянни освирквания и обидни скандирания.

Пред зрителите  се размениха обиди, като Доброслав Димитров обяви, че привържениците на ГЕРБ са си отишли, защото са възпитани и обвини хората на площада пред ”Александър Невски” в агресия.

Водещият Николай Бареков прекъсна предаването за реклами, за да се успокои напрежението след полетелите яйца.

Малко по-късно от телевизията разпространиха пресинформация, че Доброслав Димитров е строшил чаша в краката на Бареков и му изкрещял ”Ти нормален ли си, бе?!”. На видеото тази част от спора не се вижда, но на снимка, разпространена от TV7 са запечатани действията на Димитров.

"Свободната" телевизия премина всички граници в опитите си да се включи активно в подкрепа на определени политически сили в предизборната кампания. Моралът на "свободния" журналист е нравствена категория, която няма как да си купиш, нито да откраднеш от някого”, заявиха в позицията  ГЕРБ.

”ПП ГЕРБ участва във всички "свободни" предавания на "свободната" телевизия от уважение към зрителите и опонентите си, спазвайки правото на Етичния кодекс на българските медии да осигурят всички гледни точки.
ПП ГЕРБ заявява категорично обаче, че от този момент нататък абсолютно свободно прекратява медийните си участия в  "свободната" телевизия и категорично отказваме да участваме в зле ежисирания сценарий на "свободния" журналист в подкрепата на "свободната" българска опозиция. Очевидно "свободният" журналист е неспособен да осигури и организира свободното протичане на разговора в своите предавания. Благодарим на "свободната" телевизия, за това, че сама опроверга себе си и доказа, че се самоцензурира според интересите си”, допълниха още от партията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
4
 
17
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 10 години
....ТОЯ ПИЯН ИГРАЕ СИРТАХИ...!...НАПИЛ СЕ С МЕТАХА И НАЛИТА НА ВОХ...!
172
4
 
14
 
! Отговори
снифанта преди 10 години
до някои които са изпуснали часовете за българския символизъм в позията и литературата-чашата е символен образ не на сина а на майка му!Ферщеете ли каква е заплахата към децата и техните майки?Декларациите на полуграмотни биячи не очудват никого Всеки който е минал през полиграфическия комбинат професионално е бил заплашван обругаван маскарен!За мен беше че съм чуждо тяло нна майка ми вадиха пистолет във входа с заплаха да си ходим в Чехия -за целомъдрието на дъщерите ми да не ви описвам!Децата
171
9
 
31
 
! Отговори
Толкова могат! преди 10 години
Такова им е възпитанието на герберите, първосигнално и примитивно. Няма език и диалог, затова трябва култура, и да не липсват първите 7 год. Дори тук във форума при опита на нормалните хора да диалогират с герберите, започват обиди и примитивни лозунги от рода на : "Ти си комунист" - не им пука, че опонента им е с десни възгледи. Но герберите са свикнали с бухалките и силовите методи в диалогирането, съпътствано с безкрайни монолози. Пропогандата им е еднотипна и скучна. Толкова си могат!
170
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СЕРТАКИ ОПААААААА
169
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Ники: За Бареков не знам дали е виновен или не, ама от какъв зор невинното ангелче Доброслав Димитров ще чупи чаши? Да си беше тръгнал без да чупи ако има някаква елементарна култура. Чашата виновна ли му е с нещо?
168
1
 
38
 
! Отговори
н преди 10 години
протестиращите сигурно са били случайни граждани и случайно са носили яйца.
167
29
 
30
 
! Отговори
Ники преди 10 години
Не съм за ГЕРБ, нооооо това е ОТВРАТИТЕЛНО и Бареков е виновника да се случи точно това и по този начин....ГРОЗНО, ГРОЗНО....ГАДНО. Стил БАРЕКОВЩИНА:-((((.
166
12
 
55
 
! Отговори
darcas преди 10 години
Сбогом ГЕРБ
165
20
 
23
 
! Отговори
svetozar.christoff преди 10 години
samo edno da otbeleja:GLADEN 4OVEK-QICA NE FYRLQ....
164
2
 
38
 
! Отговори
эээ преди 10 години
Голям цирк видеото с Бареков и публиката.Първо депутата го нацелиха с яйце и камък,после той счупи чаша в краката му и си тръгна, като Йоло Денев и още стотина доведени от Бог Тангра седръпнаха уплашени,докато Барека стоеше стъписан и шашардисан,но явно в слушалката му напомниха че е *** и той ни в клин ни в ръкав заяви ,че ще съди.... ГЕРБ и ще ги следи след изборите..,по - голяма излагация скоро не бях гледал,пълен абсурд!
163
6
 
21
 
! Отговори
предложение преди 10 години
Капута утре като нареди канд. депутатите да не им слага по каска пред тях , а по една кошница с яйца .Между другото те има къде да залягат .Ще стане шоу .Интересно защо не биха Бареков с яйца ,нали той ги докара и даже щлемове им усигури .Другия път бой по капута.
162
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя Презерватив утре да гледа как ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ще бие жълтите папагали с три на нула.
161
3
 
16
 
! Отговори
ТОНИ - ТО преди 10 години
До Керестелиев - Има логика във това което казваш.
160
7
 
39
 
! Отговори
Керестелиев преди 10 години
Барека обърна палачинката, защото се уплаши от Трактора да не му отвлече сина и сега работи за МАФИЯТА! Така беше и с Яне Янев- откраднаха му джипа, така беше с ДИКОff- запалиха му джипа. Барека го държат на "каишка" като помиярче и той слушка!
159
8
 
53
 
! Отговори
един преди 10 години
Банда престъпници!Народът ги изрита вече един път, а на 12 май и тупаник по мутрата ще изядат!
158
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Порцеланът е само за ценители,а паветата ще са от простолюдието.
157
11
 
52
 
! Отговори
наблюдател преди 10 години
Абе, вервайте си!Борисов е просто свършен, никога повече нема да бъде премиер!Запомнете го, като Отче наш!
156
6
 
38
 
! Отговори
7 преди 10 години
Еи либоф здравеи здравеи. Каде е БОКО. КАДЕ е ЦВИНОКИО ??? А народа доволен . Еи либоф фсенсродна. Ама иде прокуроро.
155
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Jalko za BG.
154
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 154 От далеч си личи дядо ти е получавал "народна пенсия"!