Чаши и яйца в предизборен полет

Яйце полетя към кандидат-депутат от ГЕРБ, той строши чаша пред Бареков
7 май 2013 20:09,
292
Чаши и яйца в предизборен полет
Снимка: TV7

Яйца и чаши полетяха по време на предаването на TV7 ”България избира”, а малко по-късно ГЕРБ обявиха, че прекратяват участията си в телевизията. Те не я назоваваха директно, а наричайки я „свободната телевизия”, заигравайки се със слогана на медията. Скандалът започна, след като от събралото се на открития дебат множество полетя яйце по кандидата за депутат от ГЕРБ Доброслав Димитров.

Напрежението по време на целия ефир беше осезаемо, докато се изказваха кандидат-депутатите се чуваха постоянни освирквания и обидни скандирания.

Пред зрителите  се размениха обиди, като Доброслав Димитров обяви, че привържениците на ГЕРБ са си отишли, защото са възпитани и обвини хората на площада пред ”Александър Невски” в агресия.

Водещият Николай Бареков прекъсна предаването за реклами, за да се успокои напрежението след полетелите яйца.

Малко по-късно от телевизията разпространиха пресинформация, че Доброслав Димитров е строшил чаша в краката на Бареков и му изкрещял ”Ти нормален ли си, бе?!”. На видеото тази част от спора не се вижда, но на снимка, разпространена от TV7 са запечатани действията на Димитров.

"Свободната" телевизия премина всички граници в опитите си да се включи активно в подкрепа на определени политически сили в предизборната кампания. Моралът на "свободния" журналист е нравствена категория, която няма как да си купиш, нито да откраднеш от някого”, заявиха в позицията  ГЕРБ.

”ПП ГЕРБ участва във всички "свободни" предавания на "свободната" телевизия от уважение към зрителите и опонентите си, спазвайки правото на Етичния кодекс на българските медии да осигурят всички гледни точки.
ПП ГЕРБ заявява категорично обаче, че от този момент нататък абсолютно свободно прекратява медийните си участия в  "свободната" телевизия и категорично отказваме да участваме в зле ежисирания сценарий на "свободния" журналист в подкрепата на "свободната" българска опозиция. Очевидно "свободният" журналист е неспособен да осигури и организира свободното протичане на разговора в своите предавания. Благодарим на "свободната" телевизия, за това, че сама опроверга себе си и доказа, че се самоцензурира според интересите си”, допълниха още от партията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
2
 
28
 
! Отговори
Гнус преди 10 години
Хора, мислете! От нас зависи такива като Бареков да не са фактор в живота ни. Не може за нас да са фактор хора, които са се клели в идеалите си, а след се кълнат в противоположните идеали. Ако човек е бил в позиция да е грешил, след това би се покаял и би поискал прошка. Но да се завъртиш на 180 градуса и със същия войнствен патос да громиш това, в което си се клел - това е просто ДИАГНОЗА.
132
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 182: В Ютуб - пишеш Бареков и чаша и би трябвало да намериш някакво. Не се вижда ясно момента за съжаление.
131
5
 
23
 
! Отговори
аз - до анонимния преди 10 години
Даже и лице нямаш, долен ***.ал! Твоят идол Будаотдавна си направи харакирито, като докара народа си до просешка тояга.Мутрата никога няма да вземе повече избори! Запомни го, тикво проста!
130
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Бай ИванИма изход бай Иване! Снимаш първата бюлетина с кръстче,където си обещал,после се връткаш и казваш на комисията,че си объркал вота,те ти дават втора, а там си драскаш каквото ти душа сака!
129
5
 
30
 
! Отговори
аз преди 10 години
Чистата истина е тази, че Борисов никога няма да бъде повечетова, което беше. Просто отива в историята!
128
6
 
21
 
! Отговори
ядосан преди 10 години
Ще дойдат пак Герб на власт, ама на куково лято!На Барека праха от обувките ще дишат!Ай, сиктир, колко глупав народ има!
127
4
 
21
 
! Отговори
ядосан преди 10 години
На кривата мутренска ракета журналистите и пречат!Баси и мафията герберска, свършено е с тях!
126
8
 
19
 
! Отговори
Риск губи преди 10 години
А когато атаката срещу ГЕРБ не успее, телевизията отново ще стане мазна и любезна, а изгорялото бушонче ще бъде кученцето Бареков. И тогава ще ходим на Кирковския пазар да го поздравяваме за достойната му позиция на безмозъчен доберман, докато се опитва да продава краставици. (Да ме извини породата за сравнението.)
125
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво , народът се отърси от страха си ! Крахът на ГЕРБ е неминуем !
124
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Гошо ***: Яйца нямаше да има ако хората бяха доволни, нали се сещаш.
123
1
 
21
 
! Отговори
тъпчо преди 10 години
Естествено, че не харесвам Дилян Пеевски. Един демократ няма как да харесва този ***. Но ако трябва да бъда обективен, същия този тюмбел наля мнооооооого пари да направи тв 7 интересна. Както знаете с пръдня боя не става и телевизия без пари-също. Ама този нарцис ша му е*е мамата на "инвестициите". :))
122
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Било е голяма грешка ГЕРБ да комуникират с този. Всеки го знае какво представлява. Лошото е че от него няма отърване, не спира да тормози зрителите с присъствието си, винаги в услуга на някого (естествено на този който му плати). Той разбравяше че ТВ7 свалили ГЕРБ (какъв *** само може да си помисли това), а сега ГЕРБ му дават шанс да се докаже като верен слуга като му гостуват. Груба грешка от тяхна страна.
121
1
 
20
 
! Отговори
Язе преди 10 години
Бареков си прави нек'во реалити, а тия толко им е акъла, та за некои глас в повече на челна стойка че застанат - Ляб и зрелища.
120
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До !!! - Не е оправдано и да си продаваш гласа за да те управляват тези,които са управлявали през последните 23 години. Да си продаваш гласа, примерно за 50 лева, за да те измъчат за напред и да ти вземат хиляди? Не мисля, че е оправдано.
119
7
 
21
 
! Отговори
toni преди 10 години
Още 5 дни ви останах *** гнусни и на вас *** червени писачи дето тровите ефира! Още 5дни и сте безработни *** жалки! Пишете си минуси колкото си щете не ми пука на мен и два милиона Българи! От вашите украински идоли пазете само да не минете на ляво че ще ви боли гъ.а!
118
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
166, то тия са ясни. Като някой каже "читави, ама недооценени хора" и си представям поредния, зинал да докопа лостовете на властта и да обира каймака.
117
2
 
20
 
! Отговори
Бай Иван преди 10 години
до 154ще ти посоча една "ЛИДЕР"Задължават работниците да гласуват за тях, да снимат гласа си с телефона в стаичката и после да го покажат на преките си началници в работата, иначе УВОЛНЕНИЕ, началниците са задължени да осигурят по 20 човека допълнително"И най-странното в случая е че не става за 10, 20, 100, работника, а хиляди ( мини Бобов Дол, ТЕЦ Бобов ДОЛ, маркети европа, и като цяло цял град Бобов Дол), и никой не прави нищо по въпроса, а всичко е съсредоточено в ГЕРБ и БСП
116
2
 
17
 
! Отговори
до 153 преди 10 години
*** като говориш за пиночет говориш за хитлер и сталин в едно,хора интелектуалци са избивани като животни заради фашизоидната твар подкрепяна от американските империалисти, трай си там и не викай прасетата..
115
3
 
18
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 10 години
Не съм гледал...сеира,имах друга по...важна работа;да садя домати в Кривунделово,щото трябва да се...яде.Така като чета за случилото се,представителят на ГЕРБ не е трябвало да си изпуска нервите,а да стои стоически на трибуната,като Гюра Михайлов,ако ще и със 100 яйца от щастливи кокошки да го...удостоят.Щеше да спечели,дори без да коментира и обещава...нещо.Колкото до Бареков и неговите национални обиколки,те имаха смисъл, защото даде трибуна на народа,да си каже...болките и това е основното.
114
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
158, като си толкова умен, що не се кандидатираш, че да те изберем?