Предадоха на прокуратурата майка и снаха Бербатови

Журналистка ги обвинява, че й нанесли побой
Обновена: 12 фев 2013 18:20 | 12 фев 2013 18:19,
71
Предадоха на прокуратурата майка и снаха Бербатови
Маргарита Бербатова в съда Снимка: Булфото

Делото по Указа за борба с дребното хулиганство срещу майката и снахата на футболиста Димитър Бербатов отива в прокуратурата, постанови благоевградският съдия Мирослава Йорданова.

Маргарита Бербатова и снаха й Димитрина са обвинени от репортерката на в. „Струма“ Бетина Апостолова за нанесен побой.

Скандалът между майката на футболиста, снаха му и журналистката избухнал на 30 януари т.г. по време на проверка на автомобила на по-малкия брат на Димитър Бербатов – Асен, след сигнал за пренасяне с автомобила му на наркотични вещества.

При опит да заснеме акцията репортерката била нападната от двете Бербатови, които по нейни думи я бутали, ритали и скубали. Според Бербатови пък журналистката ги обидила.

По случая са разпитани деветима свидетели - патрулни полицаи от РУП-Благоевград, четирима антимафиоти, колега на репортерката и Асен Бербатов.

Пред съда Маргарита Бербатова заяви, че се опитала да разтърве снаха си и журналистката. Исках да предпазя семейството си от снимките, които невинаги се използват с добра цел, обясни тя.

Днес съдът прецени, че има данни за извършване на престъпление и предаде делото за разследване на прокуратурата.

Никой от Бербатови не пожела да говори пред медиите след съдебното заседание.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
2
 
! Отговори
BEDNI ZLOBARI... heh преди 11 години
tochno tova pravjat tezi hora ot semeistvo Berbatovi - samo mogat da vi se smejat v licata.. bedni, smradlivi zlobari koito razporstranjavat kluki ..kato njama drugo kakvo da pravjat. Vsjaka istinska maika bi postupila taka - i az da sum i vidja che sminat decata mi i tupite julti taka narecheni "journalisti" -njamata nisto obsto s tazi duma - ste gi prebija i 2ri put njama da pomisljat da se "navurtat" naokolo za trohichki... Bravo na MAIKATA! Istinski roditel!
57
2
 
2
 
! Отговори
аз преди 11 години
Защо тая проста *** си мисли ,че като има известен син всичко й е позволено? Айде в затвора!
56
1
 
1
 
! Отговори
tt преди 11 години
Daite mi maikata na mene da q omai4a s laski.
55
1
 
4
 
! Отговори
аз не уважавам преди 11 години
тази фамилия, Димитър не иска да играе за България, та да не се е родил и учил в Англия,майката и снахата се държат като хулиганки, в колата наркотици, жалка работа.
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПОРЕДНАТА БЪЛГАРСКА ПРОСТОТИЯ.АЗ ОТ ТЕЗИ ПИСАНИЯ РАЗБИРАМ ЧЕ ТАМ Е ИМАЛО 6-7 ПОЛИЦАЯ И ТЕ СА ГЛЕДАЛИ И СА ОСТАНАЛИ БЕЗУЧАСТНИ ЛИ. НЕВЯРВАМ - ЧЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НЯКОИ ИСКА ДА СТАНЕ ИЗВЕСТЕН НА ГЪРБЪТ НА ДРУГ И ЧЕ ПАК ИЗКАРВАТ ПОЛИЦАЙТЕ ЕГАТИ НЕЩАСТНИЦИТЕ
53
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТАЯ ОТ СНИМКАТА - ТИПИЧНО ПАРВЕНЮ. Е ПАЗИ БОЖЕ СЛЕПО ДА ПРОГЛЕДНЕ, ГЛАСИ ЕДНА ПОГОВОРКА.
52
0
 
10
 
! Отговори
ЛИНА преди 11 години
ОСТАВЕТЕ МИТКО НА МИРА! СЕГА СЕ КОМЕНТИРАТ МАЙКАТА И СНАХАТА!МАЙКАТА -С БУРНО МИНАЛО.ТЕ ПО МОТЕЛИТЕ Я ЗНАЯТ! А СНАХИЦАТА!!???? НЯМА КОЙ ДА Я СПРЕ В ,,ГРАФИТИ"/ДИСКОТЕКА/ В БЛАГОЕВГРАД.МАЙКА НА 1 ГОДИШЕН СИН ВМЕСТО ДА Е В КЪЩИ ПРИ ДЕТЕТО СИ- В 3-4 ЧАСА СЕ НОСИ ПОРКАНА И С ДРУСАНИ КОМПАНИИ!!!АЛО... АГЕНЦИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ДЕТЕТО КЪДЕ СПИТЕ????ЗА ТОВА В ДРУГИ СТРАНИ СЕ ОТНЕМАТ РОДИТЕЛСКИ ПРАВА.
51
1
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
Типично по български. Саморазправа с журналисти, трафик на дрога... На журналистите това им е работа. Те отразяват събитията от обществено-политическия и спортен живот. Когато я гонеха за интервюта, тази госпожа обясняваше как гледа мачовете на Бербатов, й беше гот. Сега за щурутиите на малкия й син, и снаха й - не. Това е живота, вчера си горе, днес долу...Недостойно и голяма излагация са тези сцени, толкова е акъла и умствения багаж на тези хора.
50
1
 
7
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Някой споменава,че е активистка на ГЕРБ,значи няма да й простят на тази самозабравила се ***.Пази боже сляпо да прогледне.
49
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Пази боже сляпо да прогледа"
48
5
 
11
 
! Отговори
Учител преди 11 години
Ако не знаете на какво се казва "парвеню", снимката на мама Бербатова чудесно го показва: има милиони на разположение, а няма възпитание: презрамката на сутиена и се вижда, презрамките на потника и се виждат, кръстът на врата и по-голям от попски. При нормалния човек това е недопустимо. Потникът и мръсносив, сутиенът и мръсночерен - "Бербат" на турски значи "мръсен човек".
47
1
 
5
 
! Отговори
NACIONAL преди 11 години
TEZI DVETE SE POMISLILI ZA ZVEZDI A I PARADIRAT ZA KLASA- PRI BASHTA IZNASILVA4 I MAIKA *** VIE KAKVO O4AKVATE DA SA SINOVETE - EDINIA RODOOSTYPNIK DRUGIA NARKO DILAR- A FAMILIATA GOVORI KAKVISA TE. I DA IMASH PARI KATO NIAMASH AKYL PAK SHTE SE IZLOGISH- REPORTERKATA NWE E BOKSOVA KRUSHA TIA OTRAZIAVA ISTINATA .
46
1
 
1
 
! Отговори
до 49 преди 11 години
Не само във футбола хората имат големи заплати. Какво ще кажеш за пилотите от формула 1?Какво ще кажеш за елитните тенисисти? За баскетболистите от САЩ? За профи боксьорите?Можеш л да кажеш че Майк Тайсън е взел незаслужено 20 милиона долара от един единствен мач за световната титла преди години? Можеш ли д кажеш че Федерер не си заслужава 1, 5 милона на турнира от ГШ като го спечели за 7 мача? Всичко е реклама, спонсори, тв права...А Бербатов за един мач взима 200 000 лева заплата в Англия.
45
1
 
2
 
! Отговори
. преди 11 години
до 49,,саморазправата с журналисти,, е много, много стар журналистически трик.и не се уповавай на ,,целия глад по света,, щото при Мен нЕма да фане дикиш.НАЛЯГАЙ СИ ПАРЦАЛА ДА НЕ ОТКРИЕМ НАРКОТИЦИ В ТВОЯ БАГАЖ, ГН.ДО.
44
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малееее, тая на снимката какъв кръст е опънала, ще и завидят поповете. Явно са се взели за много велики като роднини на Бербатов и всеки разчита на масовата безнаказаност и беззаконие в нашата страна. Журналистите са супер досадни и пишат доста глупости, но това не дава право на тези никаквици да се саморазправят. Голяма грешка на целия свят е, че се набутват толкова пари на футболистите, но там е добра перачница. Не се вижда с какво толкова заслужават тези суми при целия глад по света.
43
2
 
1
 
! Отговори
topsersem преди 11 години
mitko makedoncheto da si gleda biznesa i da ysmiri palavata si maika
42
0
 
5
 
! Отговори
. преди 11 години
до 43НЕ БЪРКАЙ БЕРБАТОВИ С БОЕВСКИ, ЛЕЧКОВ И ДАНЧО ГИМНАСТИЧЕТО.
41
0
 
1
 
! Отговори
до 44 преди 11 години
Споко, със сър Райън Гигс сега си пия уискито и отбелязваме рекорда му- в 21-те сезона играл в Англия е вкарвал във всеки един от тях. Оня ден вкара и за този сезон първият си гол.Наздраве с въздесъщият Гигс, приятелю!)))))
40
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бербатовица е надрусана затова изглежда такакакво като е бербато какъв е тоя
39
1
 
1
 
! Отговори
. преди 11 години
всъщност, номер 40 в момента:)))))наскачахте ли се вече или да викна надето михайлова от Европата?:)