Октай споделил с Кокинов, че искал да гръмне Доган

Енимехмедов остава в ареста, проверяват здравето на екслидера на ДПС
Обновена: 16 окт 2013 14:07 | 16 окт 2013 13:25, Веселина Йорданова
36
Октай споделил с Кокинов, че искал да гръмне Доган
Октай Енимехмедов. Снимка: БулФото, архив

Софийският градски съд изиска пълната медицинска документация за здравословното състояние на Ахмед Доган, след като днес за пореден път той не се яви по делото срещу нападателя му Октай Енимехмедов.

Така ще се прецени дали Доган може да се яви в съда.

Още по темата
За следващото заседание на процеса на 21 октомври ще бъде призован и лидерът на ДПС Лютви Местан, който днес също не се яви, защото бил нередовно призован.

Октай Енимехмедов поиска да излезе на свобода за пореден път, но съдът отново му отказа с мотива, че е обществено опасен.

По делото бяха разпитани трима свидетели, сред които и бившият градски прокурор на София Николай Кокинов.

Той заяви, че бил изпратен в НДК в деня на инцидента лично от главния прокурор Сотир Цацаров. Уволненият вече магистрат, който обжалва решението на ВСС, заяви пред съда, че заварил "възбудена обстановка" и всички сновели "като мравки", предаде БТА.

В деня на инцидента Октай споделил на Кокинов, че искал "да гръмне Доган".

Енимехмедов се извини на Кокинов за това, че му се налага да бъде разпитан като свидетел и посочи, че бившият магистрат е казал истината пред съда, като добави: "Да, това е, което му казах".

Кокинов заварил Енимехмедов с много окървавено лице и затова казал на полицаите да му помогнат.

Тенер Али, делегат в деня на инцидента, описа обстановката в залата, като заяви, че никога няма да забрави писъците на жени и млади момичета: "Лягайте, ще ни убият".

Той добави, че секретарка от Търговище припаднала на мястото, а дълго след преживения стрес се страхувала да излиза навън, защото си мислела, че някой ще я застреля.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: Октай Енимехмедов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
4
 
! Отговори
Спиро Картечаро преди 10 години
Този момък е подведен ,кой ли *** му пъхна повреденият Газеник с два дефектни газови и един халостен ... патрончета . На всички е ясно ,че това беше Театър ..по скоро Цирк . Не се знае с какво го държат в ръцете си този е абсолютен Будала . "Атентата " е досущ ,като в Турси сериял .
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това момче ако беше в Турция досега щеше да е станал кинозвезда с това тяло и лице,че масата там е.......не е за описване,най-известните им красавци са с родители преселници от Босна и България/Къванч от перлата и сега тоя Чаатай Улусой от огледалния свят/
28
0
 
13
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Колко етнически българи ще го сторят заради България ?
27
9
 
5
 
! Отговори
художника преди 10 години
Октай споделил с Кокинов, че искал да гръмне Доган..???-----------------Пък Октай сподели с мен, че Бойко му е наредил да го гръмне, по препоръка на Ердоган...
26
4
 
7
 
! Отговори
Гласоподавател преди 10 години
"Коци" вземи един "газов" и го опри в слепоочието на любим човек, прочети отново написаното от теб по темата и си помисли дали ще натиснеш спусъка... после отново ела и напиши мнение по статията...А, иначе наистина е пълен цирк всичко... Жалко само, че истински болшевици /б.б. и цв.цв/ обсебиха дясното и се изразяват като демократи... Няма никакъв шанс и при нови избори... Лустрация на всички ЧЛЕНОВЕ на БКП от държавни постове и политически организации...Само така ще ги изхвърлим веднъж завинаги
25
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ха кокинов е компрометиран а нали всички сме равни пред съда
24
2
 
26
 
! Отговори
коци преди 10 години
Айде стига с тоя ЦИРК !! Гозов пистолет с прегради в цевта за разпръскване на спрея щял да "убие" Доганя ! Запомнете че ние не сме *** !!!!!! *** !! Май е друга играта тука !?!~?
23
0
 
20
 
! Отговори
готин преди 10 години
ле леееееее какви са артисти тия,само за сатиричния са ще изрепит рибата
22
0
 
10
 
! Отговори
хахахахахах преди 10 години
....., че кой не иска ???
21
0
 
25
 
! Отговори
:) преди 10 години
Пълна подигравка. Не се явяваш на съдебното заседание, на което, уж, съдят човека опитал се да те убие. И то не се явяваш не веднъж, а два пъти! Другият *** със заучените сложни изрази и фрази също не бил призован редовно... жива подигравка.
20
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Друг трябва да е в затвора.Доган е бил организатор на турска сепаритистка организация .Изгледайте документалния филм"Кървава чешма"-има го в интернет..Брата на единия терорист взривил влака на гара Буново ,Сабри,са го хващали с чували отрова да трови питейните източници,поставил е бомба в к-с Дружба,по чудо не е избухнала.Сега Сабри е на висок пост в ДПС,на власт е.Терористите ги считат,като борци за свобода.
19
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В бургаски вестник пишеше друго,че Октай е споделил на познати ,че го карали да извърши нещо,което той не иска.Най вероятно пистолета е бил празен,защото който е гледал видеото ще разбере това.Всичко е сцена.Изобщо и някаква статистка стоеше точно до Доган,ако е имало опасност ,щеше да реагира.Ритаха Октай като обезумели животни.
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДПС са част от правителството 1991 година. 36 народно събрание ДПС са в паралмента, 37- мо -също. Само след предсрочните избори през 1997 година до 2001 38 - мо народно събрание ги няма в парламента. После 2001 със Сакскобургготски до 2005г. После от 2005 до 2009 пак са там. От 2009 до 2013 са опозиция. От 1991 до 1997 и после от 2001 до 2009 никога не са били опозиция. Властта вунаги е била в тях. Какъв е извода - Октай Енимехмедов е техен продукт.
17
0
 
19
 
! Отговори
бъдин преди 10 години
Смех.............смеех.....
16
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо ви трябваше да го биете. Всички видяхме какви хора сте. Не ви виня. Ни най-малко. Ако видя някой да насочва пистолет срещу човек когото уважавам. Най- вероятно и аз ще извадя пистолет. Но всички вие там знаете че се предава на живо. Знаете че има 20 медии. Радиа, телевизии, вестници, интернет. Пред камери, фотоапарати които са най-малко 20 вие го ритахте. Псувахте. Искахте смъртта му. Грозно беше. Това сме ние едни грозни хора.
15
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МОЛЯ НЕ ЗАНИМАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД С ТИЯ ПРОСТАЦИ ИМА ПО-ВАЖНИ НЕЩЕ ОТ ТОВА ДАЛИ ДОГАН Е ЩЯЛ ДА УМРЕ ИЛИ НЕ ЗАДАЙТЕ СИ ВЪПРОСА КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА ТОВА? --НИКОЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ
14
1
 
17
 
! Отговори
да преди 10 години
дори не са интересни като треторазрядно крминале
13
1
 
50
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
На видеото в интернет, не видях пищящи жени и млади момичета, а че го спукаха от бой Енимехмедов и тръгнаха да му свалят гащите.
12
0
 
15
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 10 години
Imam chuvstvoto,che Oktai iska da ostane v pandelata,oti e na sigurno myasto.Ako beshe rekul,abe kak s gazov shte umre,iskah da go stresna,shteshe da ima razbirane za splashvane,a ne iskal da go ubie,zashtoto se vodi opit za ubiistvo.Vun Oktai e ZASTRASHEN!!!!!!Mutrite sa vun,pokrai Peevski,Dogan,Stanishev...
11
1
 
38
 
! Отговори
турчин преди 10 години
доган не е човек на турския етнос.доган е прототип на дс.и много добре знаете дс на кого служи.