Майката на стрелеца Петко се размина с психиатрията

Прекратиха делото за принудителното й настаняване там
Обновена: 28 апр 2014 21:07 | 28 апр 2014 21:06,
17
Майката на стрелеца Петко се размина с психиатрията
Стефанка Савова Снимка: Булфото

Районният съд в Горна Оряховица  прекрати делото, образувано по искане на прокуратурата,  за принудително настаняване на 76-годишната Стефанка Савова от Лясковец в психиатрична болница.

Обвинителите поискаха майката на стрелеца от Лясковец Петко Петков да бъде освидетелствана, за да се установи може ли да дава показания по воденото срещу сина й разследване за убийство на спецполицай.

Адвокатът на Савова Виктор Костов определи решението на съда като победа на справедливостта.

Той поясни, че делото е било прекратено поради липсата на предпоставките в закона, които се изискват, тъй като Стефанка Савова не е обществено опасна.

"В тридневен срок прокурорът може да протестира, но аз бих апелирал към прокуратурата да не го правят, за да не стигнем отново до състояние на прокурорски произвол по отношение на Стефанка Савова", заяви защитникът, цитиран от БНР.

Още по темата
От прокуратурата обаче заявиха, че ще протестират прекратяването на делото пред Окръжния съд във Велико Търново.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
0
 
! Отговори
Гостенка преди 10 години
До Киро Майтапаправ си, аз ще добавя, че хора, които оправдават поведението на тези двама психопати без изобщо да са наясно какво и защо е станало в действителност са абсолютни ***, както по-голяма част от "хората" в БГ
13
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стефанка сега да съди за нанесените щети на апартамента, но да съди организаторите на акцията, а не държавата.
12
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименИ трябва да го осъди.
11
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименИстинската Баба Тонка е агент на турската полиция,а занете кои и какви са синовете и,така ,че мълчете,като не знаете какви са ви псевдогероите-крадци ,убийци ,рекетьори.
10
4
 
9
 
! Отговори
Киро Майтапа преди 10 години
Aми, нападат сина и, изнервени, лабилни хора са, като много в България, въобще не се очудвам, че в момента болшинството от българите оправдават нея и сина и, ама въобще..За повечето хора това си е бунт против системата, а от загиналия командос, мъченик-герой няма да произведете, хората не им симпатизират -ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ЗАЩО?!
9
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая ли е новата баба Тонка, дето синът и заплашваше да разстреля децата от близкото училище, а тя после го защитава??? Добре, че старата не е била като новата.
8
6
 
0
 
! Отговори
ГЕРБ forever преди 10 години
До политологВерваш ли си?! А па си се произвел и политолог та си няма еша!То е все едно на вонящ *** да викаш Ваше Величество!
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ей тая булка ако осъди булгалрастан в брюксел ще стане една мазальотина
6
7
 
1
 
! Отговори
precizen преди 10 години
CELTA E BILA DA SE LIKVIDIRA UBITATA BARETA,( BEZ DA BUDE SAMOUBISTVO) BARETATA E PRISUSTVAL NA MESTA KADETO E TREBVALO DA NE HODI.UMRELITE MALCHAT
5
9
 
8
 
! Отговори
политолог преди 10 години
Мили ми Кутевски тролчета, опорните точки на мутреса Моника не могат да скрият факта , че това правителство никой не го бръсне за слива у нас и в Европа. Какво значи Премиер да ходи във Виетнам и да открива кръчма. Това е такъв резил, че просто никой от БСП-ДС не може да си го представи. Затова само ГЕРБ и Б.Борисов имат авторитет в Европа и САЩ и трябва да управляват Държавата. Искате или не това ще стане .
4
11
 
30
 
! Отговори
яеж преди 10 години
Каква психиатрия бе, ненормалници, какво искате от жената. Вие сте за психиатрията!
3
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
а главния секретар
2
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
какво им е виновна горката жена за некадърността им.
1
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
какво искат от тази възрастна жена,нахлуха в жилището стреляха изкъртиха и унищожиха домът .вместо да обещетят хората и да съдят извършителите те продължават да я тормозят