Костов след разпита: Къде е "преправения" ми договор?

Призовава прокуратурата да покаже документа публично
Обновена: 8 юли 2015 12:48 | 8 юли 2015 12:30,
32
Костов след разпита: Къде е "преправения" ми договор?
Снимка: Булфото

Бившият премиер Иван Костов призовава прокуратурата да покаже публично неговия "преправен" договор.

Той говори пред журналисти, след като беше разпитван повече от час в столичното следствие по разследването за КТБ.

Още по темата

Костов добави, че ако не могат да го направят, ги призовава да опровергаят публично, че има такъв договор, какъвто по думите му няма.

"Това, което правят, е да изпълняват политическа поръчка", каза той, но не уточни от кой идва тази поръчка.

Бившият лидер на ДСБ допълни, че 25 години той и семейството му са били призовавани по такива "инициативи" на прокуратурата.

Иван Костов настоя, че различни главни прокурори са се пробвали да го обвиняват вербално в какво ли не, но нито едно от тези неща не е стигало до съд.

"Мисля, че е крайно време да има съдебна реформа, за да се спре това безчинство", категоричен бе той.

"Опитен човек съм и не искам да коментирам повече. Оставете ме! Правите цирк", обърна се Костов към журналистите.

От думите му стана ясно, че и вчера е бил в Столичното следствие. След разпита бившият премиер отиде в близкия Нов български университет, където преподава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
6
 
! Отговори
ха преди 8 години
... интересно защо прокуратурата не ме привиква мен ... може би не крада достатъчно ... нека си получи заслуженото тоя побеснял "политик" ... ама надали ..
22
15
 
7
 
! Отговори
факт преди 8 години
Очевидно Костов е най-добрият ни и далновиден политик.Още преди много време той беше казал, че ДПС е проклятието на нашата политическа система. И естествено прокурорите, дирижирани от ДПС, респ.Пеевски, го погнаха. И не спират. Този човек е трън в очите на всички, които мимикрират като политици и политики. Иване, не им се давай! Бъди жив и здрав!
21
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Костов е оная част от българите,която демокрацията направи много по-богати отпреди 89г.И всички ония,които забогатяха ,направиха народа по-беден,къде с манипулации,къде с пладнешки кражби,къде с грешни политики.Бедни,но все пак свободни.Това никак не е малко.
20
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не бъдете наивни. Тоя няма да осъдят. Той толкова краде, че може да си плаща. Жена му не остана по-назад. Колкото ще осъдят крадливия Цвък или бандита - *** Тикваров, толкова и този крадец. Може да го обрулят с някоя щинта но ...бълха го ухапала.
19
5
 
23
 
! Отговори
Цветанка преди 8 години
Няма ли кой да го гръмне тоя смръдлив ром,ами занимавате хората с него?.....
18
16
 
7
 
! Отговори
xax до спокоен преди 8 години
С нерви не става, минал съм по този път. Плюещите Костов си имат мисия и не можеш да излезеш на глава с тях, не защото не си прав или защото не те разбират, а защото това им е работата. Все едно да обясняваш на адвокат, че клиентът му е виновен - той може да го знае, но не може да признае.
17
25
 
17
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
Костов е единственият достоен премиер на България от Войната насам! Българите обаче не са от умните и го свалиха, за да си избират царя, Бойко и пр. А после ревете, че сте бедни... хахаха. :)))
16
11
 
13
 
! Отговори
xax до учуден преди 8 години
Така е, никой не помни Жан Виденов, но всички помнят Иван Костов. Много удобна частична амнезия. Когато се давиш и се бориш за глътка въздух (1997г.) не е лесно да преговаряш с големите, които се чудят дали да ти хвърлят пояс. Лесно се критикува от дистанцията на времето, лесно се забравя какво е да нямаш пари за хляб и заплатата ти да е 5 долара. Но кво да ви обяснявам, вие ги знаете тези неща, но трябва да си изпълните поръчката.
15
19
 
11
 
! Отговори
Спокоен преди 8 години
Оставете Костов на мира. *** такива.*** обраха всичко, *** всичко, раздадоха на РУСНАЦИТЕ ВСИЧКО..ВСЕ КОСТОВ ИМ ВИНОВЕН. Понеже бръкна в *** на Лукойл, сега поръчковите прокурори и следователи го яхват. Ама не смеят да бръкнат в Лукойл и да покажат как така е на загуба 20 години..! Защо Лукойл и всички руски фирми не плащат данъци от регистрацията си в България.?! Костов им виновен...не се ловете на тия куки бе..
14
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лъже също като биологичният си баща от маалата в Дупница - Битако!
13
3
 
13
 
! Отговори
info. преди 8 години
До АМАН...Правилно си вметнал че е командир!Но знаеш ли на кой по-точно е командир?Аз ще ти кажа!На Борисов,Бареков,Патриоти,Реформатори.А от другата страна на твоя командир е Доган.
12
3
 
7
 
! Отговори
Смотан преди 8 години
До "Учуден"Стари манджи. Толкова пъти са разнищвани. Ако имаше нещо досега да са го опанделили.Ама всичко е само раздумки за пред електората
11
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този престъпник защо още се разхожда на свобода?!! А и младото поколение чак подучвал! Човек подписал дългогодишен обирджийски договор с американска централа, за който всеки българин ще му плаща десетки години от джоба си все още се разхожда на свобода, че и си позволява да поучава! Кой го пази а? КОЙ?
10
3
 
13
 
! Отговори
АМАН... преди 8 години
До анонимника "...скъп ток от американските генератори...". Аве, ***, не разбрали, че Командира не е подписвал договор, а меморандум. Ако имаш минимални познания трябва да правиш разлика. И още в този меморандум, прогнозната цена е 60лв, а в договора и анексите подписани от любимите ти Цар и РОвч е фиксирана цена 400лв. За какво ли пиша, такива като теб ще си продължават мантрата...Да може да съсипвате хора, като пишите неистини, но от това БГ няма да се оправи !!!
9
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво преподава в този "нов български университет"?.
8
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"ОПИТЕН ЧОВЕК СЪМ..." И СИ ЛИЧИ ...НИКАКВИ СЛЕДИ И ЗАТВОРЕНИ УСТИ...
7
5
 
24
 
! Отговори
Hiter преди 8 години
Костов е виновен!!!
6
3
 
15
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
До Анонимен 3НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ОТ КОЯ ПАРТИЯ СА ,ЗА МЕН ВСИЧКИ СА ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ! АНАДЪМО?
5
1
 
19
 
! Отговори
до 3 преди 8 години
Че Бойко Борисов не е ли комунист! На фона на комуниста Борисов , обикновения комунист е като безобидно детенце!
4
6
 
19
 
! Отговори
Учуден преди 8 години
Аз пък си мислех, че го призовават да дава обяснения за сключването на неизгодните договори с американците за ТЕЦ-овете. Или за това как без надлежно учредена представителна власт подписа за затварянето на реакторите в АЕЦ "Козлодуй". Или за продажбата на БГА "Балкан". Или за аферата "Сапио". И т.н. - хората помнят, но няма КОЙ да действа както трябва.