Затвор за мъже, опитали да насилят 18-годишен

Двамата били момчето, нанесли му и прорезни рани с нож
23 мар 2016 13:37,
27
Затвор за мъже, опитали да насилят 18-годишен
Снимка: Булфото, архив

Двама мъже бяха осъдени за кражба и опит за блудство с 18-годишен младеж в Стара Загора, съобщиха от Прокуратурата.

37-годишният Богдан от сeлo Калитиново и 24-годишният Христос от Стара Загора бяха признати за виновни в опит за полово сношение с лице от същия пол, като са употребили сила и заплашване.

На подсъдимите са били наложени наказания "лишаване от свобода" при първоначален строг режим. Богдан отива в затвора за срок от шест години и три месеца, а Христос за седем години.

На 6 октомври 2015 г. вечерта двамата мъже се придвижвали с лек автомобил от гр. Стара Загора към село Калитиново. По пътя те настигнали 18-годишен пешеходец и му предложили да го откарат.

Докато пострадалият бил в автомобила, Богдан харесал дрехите и маратонките му и решил да ги вземе. Христос спрял автомобила в землището на община Стара Загора и след като заплашили младежа с нож, го накарали да съблече дрехите си.

Двамата подсъдими извели момчето от колата, съборили го в пътната канавка и му нанесли побой, както и прорезни рани с нож.

Насилниците направили опит да извършат и блудствени действия с пострадалия, но след като не успели го изоставили в безпомощно състояние на пътя.

Сигнал на телефон 112 подали преминаващи граждани. На място били изпратени полицейски екип и екип на "Спешна помощ", след което пострадалият бил транспортиран и приет за лечение в болница.

В момента Богдан и Христос се намират в затвора в Стара Загора, като са били задържани с постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" във фазата на досъдебното производство.

Районен съд - Стара Загора е разгледал делото по реда на съкратеното съдебно следствие, тъй като подсъдимите са се признали за виновни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: насилницизатвор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
13
 
! Отговори
Зак преди 8 години
Проклети извратеняци и содомити.
11
5
 
26
 
! Отговори
БХК преди 8 години
Тези млади мъже са жертви на расова дискриминация! Вече сме подали заявка в Хага и ще съдим българската държава за расизъм и ксенофобия! Делото срещу 18 годишният ксенофоб също е в сила, тъй като отказвайки секс на хомосексуалисти и бисексуални той извършва нетолерантност към хората с друга сексуална ориентация! Искаме обезщетение за невинните гейове Богдан и Христос и публично извинение от българската държава, защото всеки има право на любов!
10
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Христос от Ст. Загора? Това да не е Христос от кв. Лозенец на Ст. Загора? Там живеят хора с определени културни особености.
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
NIKOI V ZATVORA NE OBICA IZNASILVACI I UBIICI. CAKAME GI. CHTE GI PISRECHNEM KAKTO TREBVA. OTRED 3 . ZATVORA STARA ZAGORA.
8
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На ГЕРБ и ДПС електората.
7
14
 
3
 
! Отговори
иво преди 8 години
наложените им присъди са резонни. това обаче повдига въпроса за релевантността съизмерима с присъдите получавани от други изнасилвачи или наркодилъри например (дори не говоря за крупните суми, окрадени от хора на управленски постове). Не може ли съдът да е също толкова строг и същевременно справедлив не само към представителите на малцинствените групи
6
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За пръв път път да се споменат чуждоземците с техните имена. Ама то как да пропуснеш име като Христос.
5
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези двамата явно са потомци на изгонените от Индия преди векове, защото и там не са можели да ги търпят.
4
0
 
48
 
! Отговори
На Буров чичата преди 8 години
Кафяви ???
3
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ромите си кръщават децата Христос.
2
0
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такива трябва да се кастрират и никога да не излизат от затвора.
1
4
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Богдан и Христос какви са на цвят?