Ралф с ритника в ареста за 48 часа. Ще го пуснат ли! Решава Темида

Групи във Facebook призовават съда да е безкомпромисен с "изверга"
7 юни 2017 14:15,
205

 

Районната прокуратура в Несебър е настояла пред съда за постоянна мярка "задържане под стража" за 53-годишния швед, който изрита брутално в главата камериерка на хотел в Слънчев бряг.

Към момента Ралф Георг Сундберг е за 48 часа в ареста, и дъщерята на ритната жена изрази опасения пред Dnes.bg, че "ако не се повдигне ново обвинение – утре ще го пуснат и в петък ще излети".

Още по темата

Очаква се в четвъртък, 8-ми юни, Районният съд в Несебър да му гледа мярката за неотклонение и да реши дали ще бъде задържан за постоянно, или ще бъде освободен.

Междувременно Facebook групата Национален Протест срещу безобразията в България публикува снимка на шведа и призова прокуратурата и съда да предприемат мерки "изверга" да не напуска ареста и България.

"Очакваме съда да не е милостив", споделиха инициаторите на петицията.

Министър Николина Ангелкова вече обяви, че инцидентът с камериерката е "изключително брутален".

"Задължително трябва да се вземат мерки и те се вземат. Важно е в такива случаи да се съобщава веднага и до полицията", настоя тя.

Пред Bulgaria ON AIR Румен Драганов от Института за оценки и анализи на туризма настоя, че камериерката трябва да получи 50 хил. евро обезщетение.

"Ако това се случи с който и да е в страната, от която идва чужденец, там той трябва да заплати 50 хил. евро", продължи Драганов, като подчерта, че не шведите са виновни, а нашата цяла правораздавателна система.

По думите му обществото ни трябва да има достатъчно силен натиск върху нея и българите да притежаваме силно достойнство да защитаваме всеки български гражданин.

Темата коментира и Благой Рагин от Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите, който твърди, че този тип инциденти могат да се случат във всяка една страна.

"Скандинавците са чувствителни и колкото повече се отнасяме негативно към тях, толкова повече се страхувам да не ги загубим като туристи. Една бедна България не може да си позволи да загуби този пазар", смята Рагин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ангелкова може да включи в рекламните брошури за така желаните западни туристи и ново вълнуващо изживяване - Ритане на местна аборигенка в главата без никакви последици.Предполагам че това ще вдигне още повече и без това високия рейтинг на Слънчака, известен отдавна на всички наркомани, алкохолици, сифилистици и педофили в Европа.Ще дойдат и още много туристи със садистични наклоннисти, чиито потребности ГЕРБ щедро ще задоволи.От което пък ще влязат нови свежи пари в бюджтета.
132
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На този Ralf Georg Sundberg телефонът му е 00 46 70 255 51 85.Адрес:Ringvagen 1484441 BispgardenSwedenРожденна дата: 6 декември 1963
131
2
 
29
 
! Отговори
лекар преди 6 години
След удара жената пада и известно време е неподвижна.Вероятно е получила мозъчно сътресение което е средна телесна повреда,а не лека.Срам и позор за правосъдието ни ще бъде да го пуснат да си отиде в Швеция.Ако стане така,значи у нас правосъдие няма!
130
1
 
15
 
! Отговори
БАСИ преди 6 години
Тоя англичанин с радост бих го понатупал.
129
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скандинавците са чувствителни и колкото повече се отнасяме негативно към тях, толкова повече се страхувам да не ги загубим като туристи. Една бедна България не може да си позволи да загуби този пазар", смята Рагин. АБЕ ПЕД.ЕРСЧЕ ОМОТАНО АМИ КАТО СЕ СТРАХУВАШ ДА НЕ ГИ ИЗГУБИШ СКАНДИНАВЦИТЕ ЩО НЕ СИ СВАЛИШ ГАЩЕТАТА ХВАНИ СЕ ЗА ПАЛЦИТЕ И ТОЗИ ДА ТИ ГО ОТМАА У ЗАД.НИКО СИГУРНО ТОГАВА ЩЕ Е ДОВОЛЕН И ЩЕ ИДВА ПРЕЗ ДВА МЕСЕЦА ДА ТИ ГО НАВИВА У ГА.ЗО!
128
3
 
6
 
! Отговори
арести за терористи преди 6 години
ОСвен чл.32 в случая са нарушени тежко терористично и :Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.Тука терористи и нагло корумпирани на власт са внедрили анти човешка техника въпреки изричната забрана от ОСновния закон.ПОсолствата на Страните с увреждани туристи да искат арести..
127
4
 
7
 
! Отговори
Нарушен е Основния преди 6 години
чл 32 32. (1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.Чл. 28. Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление
126
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Та викате българките са прости и затова не искат да работят камериерки по хотелите, имам предвид необразовени?Еми докарайте си образовани и тренирани от некой шаолински манастир.
125
5
 
4
 
! Отговори
АМАН от терористи преди 6 години
ОБсебените не помнят минути след нападението на терориста убиец пратен да ги обсеби след специфициране и увреждане през видео терор камери ,екрани ,рутери,.Арести з а престъпниците претъпкали курортите с видео терор техника.
124
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки който има възможност ПРИЗОВАВАМ да разпространи това видео в Ю Туб и да напише на английски като заглавие и подзаглавие, че това е шведски турист, който удря българска камериерка в български хотел в българският курорт Слънчев бряг. Да види цял свят за какво става дума.
123
10
 
3
 
! Отговори
Свобода за човека преди 6 години
Човека е прецакан от нагло престъпна тежко терористична видео терор техника със AIDS 2016 aktiwarori.Новата тежко терористична техника е ползвана с цел убииство срещу него..Оня ден правихме проучване в ресторан наблизо подобна по стара тежко терористична техника всички в ресторанта бяхме обемно специфицирани като този човек с цел излагане в обществото от хора седящи зад екрани и експериментиращи видео терор
122
2
 
29
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
Ралф е изверг. Който смята че Рагин е нещо по различно, да пише минуси.
121
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това си е чист опит за убийство. Представете си да има твърда обувка като бутонка тоя шведски уррод и беше я улучил в слепоочието? Тя щеше да умре намясто.
120
2
 
14
 
! Отговори
Joko преди 6 години
ПУСНЕТЕ го срещу подписка ! ! ! ! Има регистрация в БГ Хотел. После вкупом ще дуаме супата....
119
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя плъх Рагин ако го набарам ще му бия точно един такъв шут в тъпата дз::урла. Да не ме съди после, нали съм потенциален турист за Лай///морието. Баси баклука! Знам го, че в Симеоново се върти, май хотел има там. В Събота ще се разходя до там и дано го срещна.
118
3
 
13
 
! Отговори
аз преди 6 години
До И пребити лекари имаТях си ги бием ние, затова...
117
2
 
20
 
! Отговори
карина преди 6 години
Защо думата "изверга" е написана в кавички ?
116
2
 
31
 
! Отговори
ПОПОВ преди 6 години
НИКАКВО ПУСКАНЕ!!! ОНЯ НАШ "ХУБАВЕЦ",КОЙТО РИТНА В МЕТРОТО В ГЕРМАНИЯ МОМИЧЕ,ПУСНАТ ЛИ Е??! НЕ Е!!! Е,ЗА КАКВО СТАВА ДУМА??!АКО ГО ПУСНАТ ЩЕ Е ПРИМЕР ЗА ДВОЕН АРШИН ПРИ ЕДНОРОДНИ СЛУЧАИ.ТАКА ЧЕ...УМНАТА,БРАТЯ И СЕСТРИ СЪДИИ!!!
115
1
 
24
 
! Отговори
За..би! преди 6 години
Роми колят като през турско време западняци ритат, бият по морето, депутати крадът съдии ги пускат мутри си правят каквото искат... Вярно сме си народ за у к.р! Робският ни манталитет ни унищожава като народ!
114
0
 
35
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 6 години
Коментара на Благой Ригин е крайно глупав и неуместен. Никой не говори против шведите ,просто искаме този шведски *** да отиде в български затвор за опит за убийство.Останалите шведски туристи са добре дошли.