Ралф с ритника в ареста за 48 часа. Ще го пуснат ли! Решава Темида

Групи във Facebook призовават съда да е безкомпромисен с "изверга"
7 юни 2017 14:15,
205

 

Районната прокуратура в Несебър е настояла пред съда за постоянна мярка "задържане под стража" за 53-годишния швед, който изрита брутално в главата камериерка на хотел в Слънчев бряг.

Към момента Ралф Георг Сундберг е за 48 часа в ареста, и дъщерята на ритната жена изрази опасения пред Dnes.bg, че "ако не се повдигне ново обвинение – утре ще го пуснат и в петък ще излети".

Още по темата

Очаква се в четвъртък, 8-ми юни, Районният съд в Несебър да му гледа мярката за неотклонение и да реши дали ще бъде задържан за постоянно, или ще бъде освободен.

Междувременно Facebook групата Национален Протест срещу безобразията в България публикува снимка на шведа и призова прокуратурата и съда да предприемат мерки "изверга" да не напуска ареста и България.

"Очакваме съда да не е милостив", споделиха инициаторите на петицията.

Министър Николина Ангелкова вече обяви, че инцидентът с камериерката е "изключително брутален".

"Задължително трябва да се вземат мерки и те се вземат. Важно е в такива случаи да се съобщава веднага и до полицията", настоя тя.

Пред Bulgaria ON AIR Румен Драганов от Института за оценки и анализи на туризма настоя, че камериерката трябва да получи 50 хил. евро обезщетение.

"Ако това се случи с който и да е в страната, от която идва чужденец, там той трябва да заплати 50 хил. евро", продължи Драганов, като подчерта, че не шведите са виновни, а нашата цяла правораздавателна система.

По думите му обществото ни трябва да има достатъчно силен натиск върху нея и българите да притежаваме силно достойнство да защитаваме всеки български гражданин.

Темата коментира и Благой Рагин от Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите, който твърди, че този тип инциденти могат да се случат във всяка една страна.

"Скандинавците са чувствителни и колкото повече се отнасяме негативно към тях, толкова повече се страхувам да не ги загубим като туристи. Една бедна България не може да си позволи да загуби този пазар", смята Рагин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
13
 
! Отговори
И пребити лекари има преди 6 години
Защо не защитихте пребитите лекари, под други статии?????????????
112
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ся к'во: прокуратурата с пропуски в обвинението, двама свидетели нередовно призовани, обвиненият е с тахикардия, камъни в бъбреците, хроничен простатит, трябва да се лекува в къщи, освен това е абсолютно невменяем с дипломатически паспорт, а тройната съдебно медицинска експериза показва, че ищецът няма травми, видеозаписът не е доказателствен материал, освен това е манупилиран ... още искате ли?! Пишете го бегал.
111
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видеото документира стопроцентов опит за убийство. Дали извършителят е мъж, жена, швед или тайландец - няма никакво значение. Следствие, съд и моментално в затвора + изплащане на определените от съда обезщетения на пострадалата. Това е всичко.
110
9
 
1
 
! Отговори
Ами с парцалче!!! преди 6 години
Аз мисля, че се познават.....Извинете!
109
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Охраната в един мол във Варна уби един болен българин, но в луксозен хотел се правят на пиколо и чака бакшиш за да се помръдне.
108
0
 
18
 
! Отговори
До 120 преди 6 години
Работодателят е беден, събира за трети палат и лукс разходи:)
107
1
 
25
 
! Отговори
Социолог преди 6 години
Жената с какво мини парцалче и без ракавици търка усърдно пода.Нямат ли поне кофа и мопс.И това 5 звезди....
106
0
 
20
 
! Отговори
как не може преди 6 години
да ми падне да съм свидетел на подобно деяние ... ше ми стане само на шведи като имат пари и се мислят за богове ... сега ако имаме някакво правосъдие тоя трябва да лежи ... поне 15 години ...
105
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така нареченият швед е див провинциалист който живее на две туби бензин от Стокхолм. И там като в Бг провинциалистите са хипер диви индивиди които живеят в каменната ера.А на Ръгин ще му кажа че щом това са туристите които иска да има да не споменават НИКОГА за заможни туристи в Бг защото нормален човек НИКОГА не би отишъл на почивка обкръжен от подобни М.А.Й.М.У.Н.И па били те и шведски.
104
3
 
14
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Шъ го пуснат че и куфара ще му носят, и е казано Не народ а ***.
103
0
 
17
 
! Отговори
Чанко 1 преди 6 години
Шведа, при никакьв случай няма да бьде осьден в нашата миролюбива страна! Швед да си бате!
102
0
 
30
 
! Отговори
Didi преди 6 години
Отвратена съм от Рагин!Тези пияни и дрогирани скандинавците за да не ги загубим като туристи значи могат да ни бият и убиват , ако си искат.Така ли? Рагин, айда да ходят по други курорти на планетата. ....??????
101
16
 
1
 
! Отговори
Чанко 1 преди 6 години
Ако беше от ромски произход госпожата, как ли щяхте да отразите случая драги ми форумци?
100
0
 
14
 
! Отговори
До 105 преди 6 години
В испанските курорти няма ***, да ,ама не, навсякъде има -различни националности, различни култури. Разликата е ,че законите са за всички(с малки изключения)
99
2
 
10
 
! Отговори
съдията... преди 6 години
Ако не го счупи някой този съдия дето ще го пусне тоя ... значи са прави всички които се изнасят от тая ... яма.
98
1
 
29
 
! Отговори
българин преди 6 години
Ако този го пуснат да си отиде в Швеция трябва да искаме оставката на правосъдният ни министър.
97
5
 
1
 
! Отговори
Циник до 130 данъка преди 6 години
Диш хака - май беше данъка
96
3
 
24
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Работил съм на морето и от опит знам, че скандинавските туристи са едни от най-симпатичните и кротки туристи, особено на фона на англичани, руснаци и румънци. Но във всяко стадо си има ***, затова този човек трябва да си понесе наказанието, каквото и да е то. Проблемът е, че с туристическия модел, който налагаме, а именно евтини all inclusive почивки и алкохолен тузиръм ще привличаме основно мършата и подобни инциденти ще зачестяват!
95
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се извиним на шведа, задето си е хабил обувката и да му платим за притеснението. Преди години е имало такъв данък. По турско - като нагостиш османлията и му плащаш задето си е хабил зъбите.
94
11
 
2
 
! Отговори
Гледах видеото преди 6 години
Разговорът е по дълъг от "КАКВО?" и какво по точно чисти тя с парцалче??? Мисля, че се познават. Някак си е като нагласено.