Фаредин Ахмед остава в ареста за убийството в Тервел

Той е задържан за убийството на бившата му съпруга
30 дек 2021 11:46, Александър Попов
28
Фаредин Ахмед остава в ареста за убийството в Тервел
Снимка: БГНЕС

Окръжният съд в Добрич наложи най-тежката мярка за неотклонение – "задържане под стража", на Фаредин Ахмед. Той бе задържан за жестокото убийство на бившата му съпруга в Тервел. 51-годишният мъж не се е укривал, дори се опитал сам да се предаде в полицията. Не е успял, защото в малките полицейски управления няма дежурни.

Фаредин Ахмед вече е лежал в затвора за изнасилване през 1995 г., а през 2017 г. за домашно насилие спрямо дъщеря му. В съдебната зала днес бяха разкрити още детайли.

Още по темата
„Искал е да се предаде, но не е могъл и си е заминал. След това се е затворил в апартамента на сестра си, където е бил намерен късно през нощта. Защитникът му заяви, че преди деянието той е употребил алкохол и наркотици. На крайното обвинение по никакъв начин не биха повлияли, но ще се вземат и резултатите, ще бъдат преценени от назначената съдебно психиатрична и психологична експертиза”, заяви окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев, цитиран от Нова тв.

Тялото на 45-годишната бивша съпруга на задържания бе намерено на 28 декември сутринта на улица "Черно море" в Тервел след подаден сигнал от граждани.

По думите на окръжния прокурор на Добрич, Радослав Бухчев, престъплението е извършено по особено мъчителен начин за жертвата и с особена жестокост. Наказанието, което законът предвижда, е "лишаване от свобода" за срок от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: тервелубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В една истинска демокрация вече трябваше да е екзекутиран.
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимна преди 2 години
до "балканджи Мишо", счита се за ***, никакъв мохамеданин не е, нито е човек изобщо! Точно най-развратните и най-големите ***, все цитират пасажи от свещенните книги, все са най-набожни, и все набеждават кой бил развратен и кой не, а те всъщност си правят всички уж забранени неща, но четат Библията както Дяволът чете Евангелието, за да се оправдават че са имали право да убият някой, и че ги чакал не рая, ами направо Валхала! Иначе всички много морални, много целомъдрени...а в душата ***
22
0
 
5
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Е, как такива, като него ги пускат обикновено.
21
3
 
4
 
! Отговори
балканджи Мишо преди 2 години
От една страна е пил и друсал от друга е убил невярната си жена. Дали се счита за добър или лош мохамеданин?
20
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоа ,според прокуратурата , е единствен престъпник в бг,а примерно Горанката с 800 000 неприбрани данъци е нищо.
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е на празниците нема ли да го пуснат ве?
18
2
 
3
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Убийство с камъни? Че това си е напълно според шериата! Жената е била осъдена законно(според техните си закони) и е отишла да и изпълнят присъдата. Истинският проблем е съществуването на паралелна държава със съответните органи, вкл. силови!
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"На крайното обвинение по никакъв начин не биха повлияли" - на обвинението може да не повлияе това че уж бил пил и бил надрусан, но за защитата ще е от голямо значение, защото ще пледират за непредумишлено убийство.
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наказанието за такива трябва да е доживотна присъда с тежък физически труд. Говорим за демографска криза, а някакви при *** ти убиват жени всеки ден. Този дори издевателствал върху детето си. Това момиче никога няма да пожелае да живее с мъж. Е, как ще борим тази демография щом няма защита от държавата? В държавата са лостовете за озаптяване на тези животни.
15
3
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
САМА СИ Е ВИНОВНА!! ИМАЛА Е ОГРАНИЧИТЕЛНА ЗАПОВЕД СПРЯМО НЕГО И ВЪПРЕКИ ТОВА Е ОТИШЛА НА СРЕЩА С НЕГО! ТЯ Е НАРУШИЛА ОГРАНИЧИТЕЛНАТА ЗАПОВЕД И Е ПЛАТИЛА ЦЕНАТА!
14
2
 
3
 
! Отговори
депесар пеевски преди 2 години
Ние затова протестираме срещу Рашков, смятаме, че лишава електората ни от основни човешки права - да бие жена си до смърт!
13
1
 
5
 
! Отговори
Атаман Сирко преди 2 години
Това ли е "българската" версия на новия "руски" защитник на вярата пармезан накъдриев, истински "гази" борци за "справедливост".!.
12
1
 
8
 
! Отговори
Съдията Дред преди 2 години
Така е когато няма смъртни присъди. Доказани психопати и насилници се "осъждат" да ЛЕЖАТ на чисти чаршафи с осугурена лекарска грижа и похапват питателна храна по три пъти на ден за сметка на данъкоплатците до края на живота си а ако попаднат на хитър адвокат да осъдят България в Страсбург и да спечелят няколко хилядарки за колетчета с глезотийки... Справедливост... Правосъдие... Защита и възмездие за жертвите... Баааси колко цинично звучат тези думи на фона на "прекрасната" ни Съдебна система.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За каво коментирате този ...Смърт за него за какво е на българия и на обществото такива изверги
10
1
 
5
 
! Отговори
Байрам Байрам преди 2 години
Тоя е от нашите По името го разбрах
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДПС =Ахмед Доган=гара Буново
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Името говори всичко.
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мюмюн,,Мехмет,Унур,Байрам,Ахмед,Мехмет ,Будала ,Калъп,Юксел,Юнал .Не може да се интегрират .
6
1
 
6
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
На прасетата....
5
4
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
В 21 век да пребиеш жена си с камъни е направо потресаващо. Ето докъде докараха държавата за някакви месеци Дамаджаната и Фигуранта с реваншизма си към Борисов. Те реално не си вършат работата, особено Дамаджаната, който е зает да уволнява наред и да слага верни комунисти на мястото на уволнените и да души за улики срещу Боко. Него битовата престъпност не го вълнува. И бандитите веднага усетиха това и се развихриха в това беззаконие дето цари сега