Арестуваха 7 души заради убития шофьор, прегазил дете в Прилеп

Инцидентът стана днес около 15:30 часа, когато 6-годишното момченце внезапно излязло на улицата
Обновена: 28 авг 2023 22:25 | 28 авг 2023 19:40, Йоана Цонева
196
Арестуваха 7 души заради убития шофьор, прегазил дете в Прилеп
Снимка: БГНЕС

Седем души са арестувани към момента заради тежкия инцидент в село Прилеп, при който при саморазправа бе убит шофьор на камион, прегазил 6-годишно дете. Арестуваните са роми от село Градец и са били част от роднините на починалото момченце, които скочили да се саморазправят с 57-годишния шофьор, научи "24 часа" от свои източници.

За момента основната версия за смъртта на шофьора е, че по време на саморазправата той е бил намушкан и е изгубил много кръв.

Инцидентът стана днес около 15:30 часа, когато 6-годишното момченце внезапно излязло на улицата. В този момент оттам минавал камион с варненска регистрация, който блъснал детето и то починало. Тумба роми, които празнували наблизо, веднага скочили да го бият, а неговият спътник от камиона успял да избяга и да сигнализира на телефон 112. Когато полицията пристигнала, шофьорът вече бил мъртъв. Към момента огледът на местопроизшествието продължава.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
4
 
17
 
! Отговори
Gg преди 8 месеца
Много прости и полуграмотни хора изразяват мнение тук. Ситуацията е ясна ,та ясна. Религиозни и силно вярващи *** са се напили като *** и не си гледат децата , които живеят в 16ти век. Шофьор на камион 12т (зависи и колко е бил натоварен) , който спира от 40км/ч до 0км/ч за 25-30метра , е поставен в ситуация с предизвестен край, в която може единствено да спре за да окаже помощ и поеме отговорност . Останалото го заем.. *** идват, човека си отива .
86
1
 
2
 
! Отговори
Ядрен вампир Z до 95 преди 8 месеца
Щото сме ходили там
85
9
 
4
 
! Отговори
edin ot.. преди 8 месеца
Всичко е типично по-бг импровизация на свободна тема,полицията и следствието имат хипотези който се крепят на журналистически съждения ,които оневиняват водача,той в какво състояние бил:(дрогиран,пиян)заспал на волана,висока скорост ,ненавременна реакция,защо-факта само един -убито дете което се твърди,че било на улицата ,а било ли е на улицата или...?
84
21
 
9
 
! Отговори
Библията преди 8 месеца
Око за око, зъб за зъб! Убийците на пътя, трябва да си получат същото, което са причинили!
83
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Защо решихте че в Прилеп живеят р-оми ?
82
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Бързо Производство - Чукай си на дървената празна глава да не ти се случва същото. Изобщо не си застрахован.
81
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Дано да ги осъдят за убийство.
80
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Направиха 10 репортажа за детето, редящо плочки в София...Нямало място там, ок, ГИТ се задейства и още 100 институции...А да попитам, има ли място случаен пътник в кабината на шофьор, с трийсе тонна машина? Дъра бъра да става, да минава времето, а?
79
17
 
3
 
! Отговори
Темида преди 8 месеца
Всеки шофьор-убиец - на два метра под земята!
78
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако беше вашето дете, ами, ако беше баща ти? Излишни са тия въпроси, виновниците са ясни!
77
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Прегазеното Дете - Нищо не си разбрал, за бой са тия празнуващите, дето им е все тая къде тичат децата им. Детето не е виновно и, разбира се, че е тъжно, когато си отива детенце от тоя свят. Но и шофьорът засега няма установена вина. Спрял е човекът да се разберат, те са го убили. Ако беше гад, щеше да е дал газ и ще му хванат изгорелите газове.
76
2
 
21
 
! Отговори
до 85 Прег. дете преди 8 месеца
Шофьора не е убиец . Родителите на детето които са били явно насмукани с ракия на смейния си празник са убийците - защото са си зарязали детето . Никакъв шанс няма - камион да спре веднага ако нещо изскочи пред него . Нулев !
75
2
 
22
 
! Отговори
Кравар преди 8 месеца
Родителите/роднините на това дете трябва да г-ният в затвора : Първо - защото са оставили детето си без надзор и те са виновни че е прегазено на улицата . И второ понеже са утрепали най-вероятно напълно невинен шофжор. Няма начин спортед законите на фисиката - когато дете изскочи на улицата на 2 метра пред автомобил - автомобила да успее да спре. Тея безотговорни родители/роднини - ромските братя трябва да го наказват ежедневно в затвора .
74
18
 
3
 
! Отговори
Тираджията от Ада преди 8 месеца
Добре че ме убиха, че иначе щяха да ме еат първо роднините а после щях да стана поредната булка на Бай Ставри! Тука в ада се пържа в казан и ми е по-добре! Заслужих си го!
73
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
По две присъди да им лепнат - за неглижираното дете и за убийството на шофьора. Ама, да видим колко НПО-та ще скочат да ги защитават.
72
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Виновни са всички крадливи политици които ни оставиха без пътища и вместо по нормални шосета се бутаме да караме в села и махали.Мир на праха на шофьора паднал жертва на българската политическа шайка и тумба *** стоящи над законите.
71
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Обратно в Пакистан
70
21
 
2
 
! Отговори
Прегазен пешеходец преди 8 месеца
Така му се пада на шофьора!
69
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Чауветууу батиееее Сега 7-те по 20 години да го лежат!
68
2
 
7
 
! Отговори
Матрицата преди 8 месеца
електората на СГЛОБКАТА, ПП, ДБ, ДПС и ГЕРБ