Арестуваха 7 души заради убития шофьор, прегазил дете в Прилеп

Инцидентът стана днес около 15:30 часа, когато 6-годишното момченце внезапно излязло на улицата
Обновена: 28 авг 2023 22:25 | 28 авг 2023 19:40, Йоана Цонева
196
Арестуваха 7 души заради убития шофьор, прегазил дете в Прилеп
Снимка: БГНЕС

Седем души са арестувани към момента заради тежкия инцидент в село Прилеп, при който при саморазправа бе убит шофьор на камион, прегазил 6-годишно дете. Арестуваните са роми от село Градец и са били част от роднините на починалото момченце, които скочили да се саморазправят с 57-годишния шофьор, научи "24 часа" от свои източници.

За момента основната версия за смъртта на шофьора е, че по време на саморазправата той е бил намушкан и е изгубил много кръв.

Инцидентът стана днес около 15:30 часа, когато 6-годишното момченце внезапно излязло на улицата. В този момент оттам минавал камион с варненска регистрация, който блъснал детето и то починало. Тумба роми, които празнували наблизо, веднага скочили да го бият, а неговият спътник от камиона успял да избяга и да сигнализира на телефон 112. Когато полицията пристигнала, шофьорът вече бил мъртъв. Към момента огледът на местопроизшествието продължава.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Който иска и знае - в телеграм груапта е известна! Айде - утре следобяд сме го планирали, и като стане тъмно, тогва!
66
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ДОбре, че имаше бъгалри, да се обадят, иначе плицията щеше да разбере за инцидента сега, ама онея щяха са запалили всичкото.
65
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако тираджията беше извадил пистолет, сега щеше да има тричасово предаване, за расизма и как било лошо, даси българин ...
64
0
 
6
 
! Отговори
Съвети за утре преди 8 месеца
За моторите - всички с черното, номерта огънати и с парцалите отгоре на мотора, псоле всичкто СЕ ГОРИ! Телефоните ще ги спрете, като се приберем. Не толкова, да не снимате, колкто да не може, да се каже, че сте били там. И така ...
63
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Пешо Z - За Левски не знам, ама Локото и 3 мотоклуба се наговарят вече.
62
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Въпроса е не колко са арестувани а колко ще бъдат осъдени!!!Моето мнение е че цветнокожите трябва да бъдат екзекутирани до 9то коляно за подобни престъпления!!
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"На всички големци им е лесно-затворени квартали, камери, огради с булдози и охраняващи охранени мусколести мутри и " - ХАХАХАХА ... няма такива квартали има такива къщи.
60
1
 
6
 
! Отговори
Президент на МК преди 8 месеца
До Анонимен 62 - Не знам за тях, но вече от три места ми звъняха, да "внимаваме, защото сме под наблщдение"
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 66 - И двете страни НЕ искат интеграция!
58
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Абе каже бе... защ има 8 патрулки там, а? Защо седят от 4 часа, а!АА! Сега, разбирахм ги хората ... за детето. Ок. Ама са убил българин, без разрешение, а така не бива. Ще си платят. Ще са 7. А ако стане нещо, ще са 77!!!
57
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Така става, когато от идеята с интеграцията всичкото НПО контролира само правата, но не обръща грам внимание на задълженията. А двете страни са неразделни, за да може да се говори за интеграция. И по този начин постигаш този позор - побой над лекари, над учители, линч на хора.
56
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В такъв район не се слиза от камиона , каквото и да стане, продължава се .
55
3
 
29
 
! Отговори
до кога преди 8 месеца
ман..галите ще раздавар правосъдие,и ще са безнаказани за всичко,до кога българи.не е ли време да си върнеме българското самочувствие.
54
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хората са били на ядене и пиене, нема да се занимават с бавене на деца. Те и извън празници не го правят, на самоотглеждане са. Празнували Голяма Богородица по стар стил. Жалко за човека, отишъл си е без вина виновен. Добре че поне вторият се е измъкнал, иначе два трупа щеше да има.
53
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Щом правосъдието не работи, ще се раздава такова. Ако някой пиян/дрогиран сгази детето ви на пешеходна с висока скорост ще го оставите ли на нашата прокуратура и съд. Ми те знаят, че до 3 г. излизат и въобще не се впечатляват. Ако имаше поне един осъден на поне 20 г. за такова нещо сигурно щеше да има някакво доверие в системата
52
0
 
10
 
! Отговори
Все още преди 8 месеца
Има ли гражданин, произвел и произвежда благата с труда си в тая територия, на който да не му е ясно вече "Що е това правосъдие и има ли почва унас", що е това ***, маргинал, някои вид е.т-но-с, изживяващ се над обикновения гражданин. На всички големци им е лесно-затворени квартали, камери, огради с булдози и охраняващи охранени мусколести мутри и "не дай Бог" нещо нередно да има, дори по-оградата, или на Пинчера му. Останалите"балами", които не са ползвали терминал 2" да духат супата"
51
2
 
27
 
! Отговори
Nba преди 8 месеца
Познавам двама души, чийто безценен опит можем да ползваме в случая. Казват се Хайнрих Химлер и Йозеф Менгеле .
50
1
 
13
 
! Отговори
Бай Хой преди 8 месеца
Избори идват, може да не могат да си пишат името, но носят бързи пари на погребващите България партии.
49
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако детето е излочили изненадващо е нормално да му се случи , виновни са родителите , какво прави на улицата , те тези въпросните не си гледат децата , а те са и много , сещам се какъв цвят са . Жалко за човека .
48
3
 
11
 
! Отговори
манипулатор преди 8 месеца
Моля всички да се осъзнаят и да не нападат *** братя защото БХК ще се самосезира. От там ще писнат някое друго НПО и накрая ще отиде в ППДБГ+. Тези анти българи унищожиха държавата и я разпродадоха за жълти стотинки. Мултикултуризъм в действие...