Арестуваха 7 души заради убития шофьор, прегазил дете в Прилеп

Инцидентът стана днес около 15:30 часа, когато 6-годишното момченце внезапно излязло на улицата
Обновена: 28 авг 2023 22:25 | 28 авг 2023 19:40, Йоана Цонева
196
Арестуваха 7 души заради убития шофьор, прегазил дете в Прилеп
Снимка: БГНЕС

Седем души са арестувани към момента заради тежкия инцидент в село Прилеп, при който при саморазправа бе убит шофьор на камион, прегазил 6-годишно дете. Арестуваните са роми от село Градец и са били част от роднините на починалото момченце, които скочили да се саморазправят с 57-годишния шофьор, научи "24 часа" от свои източници.

За момента основната версия за смъртта на шофьора е, че по време на саморазправата той е бил намушкан и е изгубил много кръв.

Инцидентът стана днес около 15:30 часа, когато 6-годишното момченце внезапно излязло на улицата. В този момент оттам минавал камион с варненска регистрация, който блъснал детето и то починало. Тумба роми, които празнували наблизо, веднага скочили да го бият, а неговият спътник от камиона успял да избяга и да сигнализира на телефон 112. Когато полицията пристигнала, шофьорът вече бил мъртъв. Към момента огледът на местопроизшествието продължава.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Мяра според Мяра /123/ - Как точно да се действа "като при този случай"? За наказание да тласкат пияните безотговорни родители под колелата на преминаващ камион ли? И да го правят изневиделица, така че шофьорът да няма възможност да спре?
106
29
 
9
 
! Отговори
Мяра според Мяра преди 8 месеца
точно така трябва се действа в такива случаи, иначе после излизат с условни присъди, които трябва да бъдат премахнати
105
10
 
4
 
! Отговори
до 121 преди 8 месеца
:)) ти конкретно си недостожимо далеч от интелекта на индийците . Така дефинираните пра-българи са минала през няколко етапа на миграции в посока запад . Като изначалните им корени са ееее там далеч западна/централна Азия . Там бели хора няма . И твоята генетика не е бяла . Седи сега с мръсния потник по нощите , смучи ракия и си натискай парцалките .
104
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До до 119 - Не си познал, индиецо. Чети повече!
103
12
 
3
 
! Отговори
до 119 преди 8 месеца
тя и твоята пра-родина е в централна Азия . Всъщност не много далеч от тяхната . Аре марш и ти - далеч от тук .
102
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До анонимен 40 - Но ако наистина караш с 5 км/час, преминавайки през такава махала, също си обречен - cuyкcuтe ще те атакуват, та дори само и за да ти свият недопушената цигара. Затова изходите са само два - или да си заминават за прародината, или - ако искат да останат тук - да бъдат в резервати и да излизат оттам само с открит лист.
101
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Минавал съм оттам много пъти. Това е пътят от Карнобат за Шумен. Шосето е натоварено. Минават много тирове и български и румънски и турски. Пътят минава през центъра на селото. Местните са свикнали и се пазят. Тук става въпрос за *** от Градец. Градешките са най-пропадналите ***. Когато те купят изоставена къща в някое село в района даже местните *** се дистанцират от тях. За да излезе детето на натоварено шосе където всяка минута минават тежки камиони значи е било без всякакъв контрол
100
1
 
10
 
! Отговори
До 49 преди 8 месеца
Правилно пишеш "защо в САЩ има закони и се спазват" и съветваш всеки, който иска да разбере отговора на този въпрос, да мине през Дивия Запад. Именно усвояването на Дивия Запад и опитите да бъдат интегрирани едни тамошни племена, са научили някогашните каубои да действат по правилото "Първо стреляй, после мисли!" Това е била първата стъпка към създаването на адекватни закони.
99
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Жалко за детето, но и на него трябва да направят такова изследване, защото онези мислят, че е въпрос на родителска чест да научат децата си да си пийват или поне да опитват алкохол още докато са малки. Изобщо, индивиди от съвсем друг свят, с които не е възможно да се живее, защото не зачитат никакви закони и общоприети норми.
98
3
 
20
 
! Отговори
ЗАПОМНЕТЕ: преди 8 месеца
ПРЕЗ ТАКИВА МАХАЛИ СЕ МИНАВА САМО НА ТАЧАНКА, С ПРЕПУСКАЩИ КОНЕ И ЗАРЕДЕНА КАРТЕЧНИЦА ! Който не знае що е това ТАЧАНКА, да си потърси сам информация, за да се увери, че съветът е много полезен. За маалата такова преминаване ще бъде поучително.
97
13
 
3
 
! Отговори
Хау преди 8 месеца
настоящата липсваща справедливост и държава в територията ,беше въпрос на време закона на Линч да вземе връх. Краварски принципи.
96
2
 
27
 
! Отговори
Важен въпрос преди 8 месеца
Направено ли е изследване на майката на детето - колко алкохол е изпила и дали е била под въздействието на упойващи вещества? ШОФЬОР НА ТЕЖЪК КАМИОН НЯМА КАК ДА СПРЕ НА СЕКУНДАТА, АКО ИЗВЕДНЪЖ НЯКОЙ ИЛИ НЕЩО ИЗСКОЧИ ИЗНЕВИДЕЛИЦА ПРЕД НЕГО !!! Пишещите тук роми и ромозащитници да си набият това в главите и ако не вярват, да ходят на училище и да внимават в час по физика.
95
3
 
14
 
! Отговори
Фитьо преди 8 месеца
Ако шофьорът не бе съзнателен и бе продължил по пътя си щеше да е с по-висока присъда,но жив!Излиза че,който е тапир има по-голям шанс да оцелее в джунглата на съвременните южноевропейци.Ако е имал опит от Скандинавия опитът го е довел до съдбовното за него решение.
94
3
 
23
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 8 месеца
Това може да се случи на всеки. Някакви ци..... се наливат с пърцуца. Един от тях подгонва дете то изкача пред вас и го газите. Трябва да се изкоренят тия.
93
0
 
1
 
! Отговори
до 106 преди 8 месеца
и ти си писая от тая ккатегория
92
1
 
3
 
! Отговори
оракул на боб преди 8 месеца
Ако са неосъждани всуе са ги заковали.Смърт чрез умишлено нанесена телесна повреда - наръган бил в крака,в състояние на афект и да е тежка заради афекта пада от 3 до 12 на до 5,т.е. ще е условна като си признае при наложени 4 без една трета и падат пос 3 и ако е неосъждан е ясно,а ако е с опасен рецидив ще се качи от 5 до 15,но ако не е и е осъждан ще са 2-3 години при познат на бай Ставри.Един го е наръгал в крака веднъж,няма как да са седем,но не е целял убийство с удар в крака.
91
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако Ставийски и Жорката Семерджиев бяха влязали в затвора ппоне за 10 години, това дете И шофьорът можеше да са живи сега! Като няма Справедливост..на хората им писва!
90
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В цялата трагедия има едно хубаво нещо - оттук насетне поне 5 години всички камиони ще карат из Прилеп с не повече от 25 км в час!
89
3
 
9
 
! Отговори
Кина преди 8 месеца
Тия арестуваните, дето са на отговорно пазене с яка полицейска охрана. Ясно е, че е нормално нещо да им се случи, та затуй тъй ги вардят.
88
4
 
2
 
! Отговори
до 101 - Гг преди 8 месеца
а ти на колко ракии беше когато ти се изясни ситуацията ? И как ти се изясни - изведнъж или постепенно ?