Бизнесдама от София поръчала да залеят с киселина гадателка

Има двама задържани по случая
32
Бизнесдама от София поръчала да залеят с киселина гадателка
Снимка: БГНЕС

Бизнесдама от София била поръчала да залеят с киселина пловдивската гадателка Антоанета. Подобна версия изказа самата жертва по време на делото днес.

"Бизнесдама от София, на която съм помагала, стои зад поръчката на това зверство. Още не се чувствам добре и се възстановявам, заяви Антоанета и допълни, че желанието й е да изкарат на светло поръчителя.

"Двамата подсъдими са просто изпълнители. Има бизнесдама от София, която ме е поръчала. Тя плаща и за адвокати на задържаните. Това са много скъпи адвокати", каза Антония, която присъства в съдебната зала.

Според нея фалшива информация стои зад злодеянието.

"Дали са й невярна информация, че съм имала работа с ходжа, когото дори не познавам. Решила, че това е варианта да ме накаже, като ме залеят с киселина. Аз нямам никаква вина. Не знам как е стигнала подобна информация до нея. Трябва да има дело срещу нея и да я накажат", каза още гадателката от пловдивския квартал "Тракия".

"Тя спечели дело в София след като бях до нея. Ако това е благодарност...", посочи Антоанета.

Придружителят на гадателката, който живее с нея на семейни начала посочи, че поръчителкта е известна като една от любовниците на покойния Алексей Петров, но не пожела да я назове по име. Той разказа й че е правен опит да се проникне в апартамента на Антоанета с цел да се заличат доказателства, свързващи нея с бизнесдамата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Пловдивгадателка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 24 - Не работи така.
25
1
 
12
 
! Отговори
Ъхъ ! преди 5 месеца
Искате да кажете, че в България всичко е в ръцете на богаташите , окрали до шушка българския народ. Искате да покажете, че нормалните хора трябва да облизват обувките на богатите и незнайно как станали милионери селяни ! Ами, прави сте ! Така е ! И така ще бъде , защото ние ги направихме богати - като си траем , без реакция!
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Преди малко се завърах от бъдещето, мога да ви кажа че хич нее розово такава разруха и анархия цари в това бъдеще че няма да ви се иска да живеете в него.
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
всички врачки, гадателки, шамани и пр. шарлатани реално заслужават наказание, че прибират парите на хората с измама. Като я няма държавата да ги накаже и да ги вкара в затвора, хората сами раздават правосъдие. Не я съжалявам
22
3
 
4
 
! Отговори
който стъпи накриво преди 5 месеца
22, Милен Цветков говореше силно против медицинските маски. Засегна бизнес за много милиони. Видяхте как свърши всичко.
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Парите на народа отиват за гадателки и астролози на бизнеса.
20
0
 
0
 
! Отговори
от Галерията преди 5 месеца
мацката сигурно е пратила 2 обучени професионални убийци . Може те да са взели скалпа на петров . плували са в перловската река при шараните . атакували са изненадващо и чудо е спасило новата пловдивска ванга . Изтината никога няма да се разбере . Гледа Антония на мацки бизнесменки и айде атентат от типа сивите вълци срещу папата . дрън дрън .
19
1
 
4
 
! Отговори
На темата преди 5 месеца
Спомнете си, че 30 минути преди да го блъснат, Милен Цветков е ходил при личната си гадателка. Утрепаха го, като се прибираше от нея. Това е всичкото, което ви трябва да знаете за гадателките.
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тия всичките са за психиатрия. Или да им дадат по една мотика - и на полето, да копат, че за друго не стават.
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Нито е бизнес, нито дама. Перат пари и точат бюджета на държавата. Наливаме пари в нереформирания бизнес.
16
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Незнам ама случаят е доста сложен.Гадателки,ходжи,някаква любовница на Трактора и какво ли още не.Възможно е дори да се появи от някъде и джин.Ясно е само че всичко е много заплетено и не се знае кой крив кой прав.
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ОГромно мракобесие е заляло територията. Все едно по време на отче Матея Миткалото...пак си требе просветител...
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Имала работа с ходжа и затова бизнесдамата решила да я накаже. На някой нещо стана ли му ясно? Не можете две приказки накръст да вържете.
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тия като ги подберат и двете страни и всичките в лудницата.
12
0
 
8
 
! Отговори
Ахмед Утешителя преди 5 месеца
Е те клиентите на гадателите повечето са богати хора.Вече като имат много пари почват да се побъркват и да търсят гадатели да им предсказват бъдещето.На много хора им гръмват бушоните от натрапчиви мисли колко са велики.В Украйна в същата работа и там много ходят по врачки.
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
гадателки, ходжи, проост народ! Бааци територията!
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Какво е виновна гасателката. Някой и то по закон принудил ли е тая бЯзнисменка да ползва подобни услуги. Подобни бизнесмени не са ли по-големи шарлатани и престъпници. Тях Кой и с какво да ги залее.Ползват целия ресурс на обществото, тръшкат милионите в собствените си сметки, а принос-никакъв. За подобно деяние, поръчителят и изпълнителя за много дълго зад решетките. Счупила си бизнеса и други виновни.
9
3
 
8
 
! Отговори
комунист преди 5 месеца
Капиталистически упадък и морално разложение. Нямаме бъдеще така !
8
0
 
2
 
! Отговори
леле пловдив преди 5 месеца
е цар на мошениците в европа . Наемните убийци са я изпуснали . След грешки са хванати . гадателките са кардараши и се занимават и с ало измами . Има и лечителки, предсказателки в някои тв . мошеници . в пловдив говорят на маййна . мьечат , а тази ги е обескостила с Гадаенето си .
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В 21-ви век да вярва някой в шамански измишльотини от 5-ти век е неприемливо.