Шофьор стреля по деца, замеряли го със снежни топки

Американецът успял да рани две от децата
Обновена: 7 яну 2020 12:01 | 7 яну 2020 12:00,
46
Шофьор стреля по деца, замеряли го със снежни топки
Снимка: Pixabay

Шофьор от американския град Милуоки откри стрелба по деца, защото започнали да замерят автомобила му със снежни топки, съобщава CNN, позовавайки се на местните полицейски служби.

Още по темата


Сутринта на 4 януари група тинейджъри решили да си поиграят, замеряйки се със снежни топки. Възрастният американец минавал по пътя с личния си автомобил, когато децата започнали да го обстрелват с безобидните „куршуми“.

Нервите на мъжа не издържали, той слязъл от колата и открил огън с пистолета си. Успял да уцели едно момиче на 12 години и едно момче на 13 години, които били откарани в болница, за щастие без опасност за живота.

Полицията е започнала разследване по абсурдния инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да им е за урок на тези невъзпитани пишлигари аз мислех че само в БГ ги има такива *** но явно и в КРАВАРИЯ е същото
16
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До SichtpunktВиж горе в текста. Там е употребен този израз.
15
3
 
14
 
! Отговори
Имам два спомена преди 4 години
от такова мятане на буци лед.Бяха улучили в окото момченце от четвърти клас и последиците бяха тежки.Пред очите ми "батко" осмокласник уцели в гърдите 7-годишно момиченце, което беше излязло на двора без връхна дреха. Видях как детето се хвана за гърдите и се свлече. После минаха по класните стаи да се карат на всички нас, онова момиченце било уцелено с голямо парче лед в сърцето, че получило голяма синина на това място и т.н.Който не ще да стрелят по децата му, да ги научи на човещина!
14
8
 
3
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Никъде не пише коя точно част на автомобила му е била замеряна с "безобидни" снежни куршуми.Ъъъ ти па куршуми? То направо си е било "Земя-Земя".Айде спрете с вашите прогнили опорки - смешни ставате.
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е чак толкова безобидно.Всички сме били деца, всички помним, че във всяко училище има поне по двама-трима тийнейджъри, яки като зрели мъже, добре хранени, кипящи от енергия, озлобени от нещо и търсещи къде да излеят агресията си. Точно такива, през зимния сезон използват междучасията, през които кипи "битка" със снежни топки и с все сила мятат ледени късове вместо снежни топки. И тъй като такива момчета са вече оформени п/тьовци по характер, те целят не връстници, а малки деца с буци лед.
12
6
 
8
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
е трябва да се защитава такова нападение ! БЕЗ ОПРАВДАНИЕ ЗА ДЕЦА !Американофилеците са готови и майка си да утепат за каузата! Децата са си играели и този ако имаше грам мозък в главата, щеше да замине някъде с колата. Ти един нормален човек може ли да стреля срещу невъоръжени деца.Аз ако бях на неговото място щях да се включа в играта и аз да ги замерям и аз със снежни топки. Щяхме да станем приятели.
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПРАВИЛНА ПОСТЪПКАПрав си.Ако имаше адекватен закон, който да предвижда солидна глоба на родители, чиито деца създават предпоставки за тежко произшествие, едва ли щяха да мятат снежни топки по кола. Ако наистина са се целили в предното стъкло, те са поставили в риск живота на шофьора.При това не са малки деца, а хора в пубертета. Могат да преценят правилно доста неща.
10
5
 
12
 
! Отговори
Безобидно ли? преди 4 години
Ами ако беше катастрофирал поради липса на видимост? Никъде не пише коя точно част на автомобила му е била замеряна с "безобидни" снежни куршуми. Ами ако са ги мятали по предното стъкло?Друг е въпросът, че няколко по-яки шамара са далеч по-уместен отговор, вместо няколко бойни патрона. Но не знаем каква все пак е била ситуацията.
9
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вместо да слезе от автомобила и да им отвърне със снежни топки, този дъртак започнал да стреля с бойни патрони. А можеше и да не им обърне внимание можеше да си продължи и толкоз. Щети по автомобила нее имало от снежните топки. Да дойде тук да види как се хвърлят снежни топки с обвити камъни в тях. Тогава не само щяха да му строшат колата ами и главата
8
11
 
19
 
! Отговори
ПРАВИЛНА ПОСТЪПКА преди 4 години
Нещата нямаше да са такива ако имаше повече подобни реакции ! След като няма възмездие за деца - ще бъде така ! В Швейцария има наказателна отговорност за деца от седем или от шест годишна възраст . За да няма такива случаи . И НЯМА ! Не може така първосигнално да се реагира срещу човека срещу когото се извършва надвусмислено и продължаващо нападение . Такъв закон не е закон ! Не трябва да се защитава такова нападение ! БЕЗ ОПРАВДАНИЕ ЗА ДЕЦА !
7
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп има право! Ако носеше истинско автоматично оръжие, а не някакъв си пистолет - нямаше да ги изтърве.
6
3
 
13
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Това е неизбежна самоотбрана. Те за това се продават свободно оръжия (както ни убеждаваше един). Трябва дори да се продава оръжие на промоция, за да се отстрелват с по качествени пушкала. Е сега тоя ако имаше автоматично, с един откос и прАблем решен.
5
9
 
12
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Добро решение.Щом вкъщи не са ги научили на обноски, животът ще ги научи. Това е посегателство върху частната собственост. Ледените топки повреждат гланца на автомобила.
4
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп 2
3
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-принцип да се хвърлят предмети по непознати и неподозиращи хора е крайно невъзпитано,проява на простащина и лош вкус.Добре е направил.Следващият път младите генгстари ще знаят да не замерят непознати хора.
2
6
 
30
 
! Отговори
.. преди 4 години
Така де, отвърнал на "огъня" :)Ако и у нас беше толкова либерално с оръжието щеше да има подобни изцепки.
1
9
 
35
 
! Отговори
Виц преди 4 години
Ей на това му се вика зряла демокрация.