Разрушителни торнада взеха 25 жертви в Тенеси

Стотици хора останаха без покрив над главата
Обновена: 4 мар 2020 13:19 | 4 мар 2020 10:13, Елка Василева
11

Разрушителни торнада удариха американския щат Тенеси.

Стихията отне живота на най-малко 25 души. Има множество ранени и изчезнали.

Най-засегнат е град Нешвил, където стотици останаха без покрив над главата, а местните описват сцената като "от военна зона", предаде Bulgaria ON AIR.

Щети са нанесени и по изборни секции в града. Те бяха спешно преместени в други населени места, за да могат избирателите да дадат своя вот за кандидата от Демократическата партия, които да се бори на президентските избори.

Местни медии съобщават, че бурята е ударила толкова внезапно през нощта, че хората не са имали време да реагират. Спасителните операции продължават.

Над 40 000 жители в района остават без електричество. Президентът на страната Доналд Тръмп планира да посети засегнатите райони в петък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: торнадоТенеси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
1
 
! Отговори
!!!!! преди 4 години
Американската мечта е реда и манталитета, не къщите и парите.
6
3
 
3
 
! Отговори
noFreeman преди 4 години
страхотна новина... слизам на долния етаж да си направя още едно кафе в чест на това... когато американци умират ми е кеф на душата, а така олеква и на душите избити от самите американци по цял свят... слагайте минусчета, но това е самата истина!
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1Да, така е, и за Помпей, и за Лисабонското наводнение, и за Мерапи, и за Фукушима е виновен! Помпей ли казах? Не бе, имах предвид жабарчето Помпео!
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами така ще е, докато строят къщи от талашит! Такива торнада ще нанесат щети където и да било, но там, където строят от гредички и плоскости е ужасно!
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е виновна природата. Сграда на няколко етажа, а сред останките няма и една бетонна колона, нито една пръчка арматура, нито една тухла! Това ли е американската мечта?!
2
1
 
11
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
От едно от торнадотата е изпаднал руски паспорт ,установено е ,че това е руски агент към ГРУ на име Ураган Ураганович Торнадовски,същия е заподозрян и за нанесени щети при предишни урагани в Маями ,Калифорния и Тексас!Най-вероятно имат тайна база някъде в недрата на Апалачите!Влезнал е със фалшив паспорт от шоколадово яйце киндер сюрприз!За същият този се подозирта че е организирал мрежа от вихрушки и във БЪлгария!
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко за хората и сградите,Бог да ги прости!