На 11-ти септември Тръмп ще коментира... боксов мач

Разбира се, зрителите ще трябва да заплатят определена сума
9 сеп 2021 12:17, Нели Христова
17
На 11-ти септември Тръмп ще коментира... боксов мач
Снимка: БГНЕС

В деня, в който Америка ще отбележи 20-тата годишнина от терористичната атака над кулите близнаци, бившият президент Доналд Тръмп ще е... коментатор на боксов мач.

Заедно със сина си, Тръмп ще коментира мача в казино във Флорида, а за да чуят гласът му, зрителите ще трябва да платят 49,99 долара. Според водещия на CNN Андерсън Купър, всеки друг бивш президент, който направи нещо подобно, би възмутил нацията.

"Точно там е проблемът. Това винаги е било проблем. Поради причини, които ми е много трудно да разбера, има съвсем различен стандарт за държанието на Тръмп. Всъщност, няма стандарт. Неговото държание е позорно. Ако няма никаква реакция в дясно, относно това... позорно не е достатъчно силна дума, с която да опиша това действие..., то тогава това ни показва ясно в какво състояние е Републиканската партия, както и, че не може да се работи с нея", категорична е племенницата на Тръмп, Мери Тръмп.

Тръмп ще коментира цялото предаване, което ще се състои от четири битки.

"Обичам страхотните бойци и страхотните битки", казва 75-годишният бивш президент в изявление, според USA Today. "Очаквам с нетърпение, както да гледам мача тази събота, така и да споделя мислите си край ринга. Няма да искате да пропуснете това специално събитие."

Както отбелязва ESPN, това не е първият досег президента Тръмп с боксовите мачове, тъй като инвеститорът в недвижими имоти преди това е бил домакин на боксови мачове във вече фалиралите си казина в Атлантик Сити.

Съобща се, че Тръмп е прекарал голяма част от лятото си в имота си в Бедминстър, Ню Джърси, често разсъждавайки за поражението си на изборите и за неговия наследник Джо Байдън.

Той също така бе и домакин на пресконференция през юли, на която заяви, че ще съди няколко социални медийни платформи - включително Facebook, Twitter и Google - които блокираха акаунтите му след бунта на Капитолия на 6 януари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И да го изкарват нарочно в негативна светлина,това е един от най-успешните и обичани от народа на СаЩ президенти.И на децата е ясно,че изборите 2020 бяха фалшифицирани и че той спечели и то с рекорден брой.За това го плюят.Смел и луд,дразни сатанистите,страх ги е от него
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя винаги си е бил ***.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жив и здрав! Успех на изборите!
8
1
 
7
 
! Отговори
Ха!!!!! преди 2 години
Я да видим какво станало? Аааа Тръмп щял да кометира някакъв мач, след като вече не е президент! Ооо какъв позор за нацията. След всички успехи на Байдън, Тръмп опозори САЩ. С това ли се занимава левия печат?
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И кво ? - Като е 11 септември да седи дома да хълца и да бърше сълзи ли?
6
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дреме му на Тръмп за Америка!
5
3
 
19
 
! Отговори
... преди 2 години
Със сигурност Тръмп е по в час отколкото невменяемия рептил Байдън.Дреме му на Тръмп за действията на тайните служби относно 11 септември.Човека си прави кефа.
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
еми той знае че 11.09. е дело на тайните служби на сащ,вместо да се преструва пред хората по добре да коментира мача
3
5
 
3
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Те всички президенти са така.От лекция нейде торба с пари.
2
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоа у всяка манджа меродия, стана като доцентите и математиците в бг
1
14
 
7
 
! Отговори
Бay преди 2 години
този за пари и гол ще се снима ...