Лондон дава на Украйна над 4000 противотанкови ракетни системи

Те са за "съпротива срещу руската агресия"
22 мар 2022 20:50, Красимир Ангелов
237
Лондон дава на Украйна над 4000 противотанкови ракетни системи
Снимка: БГНЕС

Великобритания е предоставила на украинските сили повече от 4000 противотанкови ракетни системи, за да подпомогне "съпротивата им срещу руската агресия", съобщава Министерството на отбраната.

В поредица от туитове министерството заявява, че изпратените устройства са NLAW (Next Generation Light Anti-tank Weapons - леко противотанково оръжие от следващо поколение).

Министерството се позовава и на видеоклип, който определя като "руска пропаганда".

Това са кадри, публикувани от двама известни с измамите си руски блогъри, които питат министъра на отбраната на Обединеното кралство Бен Уолъс за предполагаема програма за ядрени оръжия за Украйна и които изглежда предполагат, че Обединеното кралство изпитва недостиг на противотанкови оръжия. В туитовете МО заявява, че Обединеното кралство разполага с "достатъчно оръжейни системи, за да защитава както националната сигурност на Обединеното кралство, така и да поддържа ангажиментите си към НАТО".

"Хората трябва да бъдат много скептични към отразяването и приемането за реално на която и да е част от тези подправени от руската държава клипове", добавят от Министерството, цитирани от БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
3
 
8
 
! Отговори
запознат преди 2 години
До според мен: САЩ са добри и в производството на вируси! Виж какво направиха с Ковита. Направиха вирус който трябваше да трепе китайци, а той отрепа 1 милион американци и 3 милиона европейци!
162
2
 
5
 
! Отговори
според мен преди 2 години
До Анонимен 183: За ликвидирането на цялата Велика британия трябва само един брой от ГРУЗ 800!
161
2
 
3
 
! Отговори
акустиката преди 2 години
е голяма наука................много често пренебрегвана в програмите по физика в западните университети..............но руснаците си я учат здраво............и има за какво..........тия хиперзвукови оръжия, които са руски патент и са голям хит и които не дават мира на западняците са продукт на изследвания в областта на акустиката!!!
160
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
4000 рпгта = 20000 груз200
159
3
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Самите английски генерали заввиха че нямат шанс срешу руската армия. Ама явно вие сте по компетентни. -----/////------ Да, преди 24 февруари много и руснацитата мислеха така,
158
2
 
1
 
! Отговори
според мен преди 2 години
До отдавна: Това с акустиката е много яко. Американските дипломати все още не могат да си оправят главите. Имат чувството, че полудяват. Трябва да признаем обаче, че в сферата на промиването на мозъци, американците са много по напред. Използват също така наркотици основно ЛСД при надъхваме на войниците което ги превръща в животни.
157
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А виждал ли си симпатягите от наци батакьоните. Имат татуирани свастики. -----////------ ти къде ги видя лично? Емблемата на Азов НЕ Е СВАСТИКА. Въпреки, че и свастиката си е съвсем нормален арийски символ.
156
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия в качеството на какви си врат гагата, даже не са европейци, а както се оказа Европа страда най-много от тази война. Англичаните винаги са били гадни плазмодии. Като се сетя по черноморието какви безлични пияни същества имаше се отвращавам. Всички трябва да търсят мир, а не да разнасят оръжие. Явно ги устройва да има война
155
3
 
2
 
! Отговори
Западната физика преди 2 години
е тръгнала по грешен път на развитие.............това руските физици го знаят много добре...........открили един хикс-бозон в колайдера в CERN и вече .............колко сме велики.....хаха...............голям смях...............през това време руските физици развиваха електродинамиката и акустиката и затова сега тия хиперзвукови оръжия са най-добрите в света!!! Има и оръжия на електромагнитен принцип и секретни честоти, но няма да казвам повече..не се хваля..но съм професор по физика!!!
154
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Медиите в Лондон били бесни на това внезапно решение и в Италия протести за дето правителството подкрепя войната. Европа ще се надигне срещу Фашизма и нацизма. Освен това те искат мир и това има цена. Примирие и компромис.
153
1
 
1
 
! Отговори
А знаеш ли? преди 2 години
До До запознат 166: Каква е причината за унищожението на марсианската цивилизация преди 2 милиарда години? Ядрена война която разкъсва кората което води до изстиване на ядрото и това води както до елиминиране на магнитното поле, така и до напукване на мантията която се втвърдява. Водата нахлува в пукнатините и изчезва от повърхността. Като няма магнитно поле атмосферата бива издухана в космоса от слънчевия вятър!
152
2
 
1
 
! Отговори
отдавна преди 2 години
се говори за електромагнитната война..............но западната физика е тръгнала по грешен път на развитие от доста години..............през това време руските физици развиваха електродинамиката и акустиката...........затова сега руските оръжия са най-добрите в света..........знам това, защото съм професор по физика и съм бил няколко пъти в Русия, в едни от най-добрите университети и лаборатории!!!
151
0
 
4
 
! Отговори
Сова преди 2 години
До многоточковия професор :).Хапчетата и си лягай най добре майката ще дойде да те завие по късно.
150
2
 
1
 
! Отговори
До ГАДОРЯН преди 2 години
Черните дупки са само една теория.............те са важни в астрономията, но не и във военните технологии..............има други модерни технологии на базата на електродинамиката и секретни честоти в радиовълновия спектър..............няма да казвам повече, въпреки, че съм професор по физика................край на безплатните лекции!!!
149
2
 
2
 
! Отговори
До запознат 166 преди 2 години
Ядреното оръжие не е единственото оръжие, което може да унищожи света, то е за е за аматьори.............всеки знае за него......................има по-модерни оръжия, наричат се скаларни оръжия.............но това са секретни военни технологии и за тях знаят малко хора по света, аз знам за тях, защото съм професор по физика!!!
148
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До Анонимен 162 А аз съм марсианец и живея на обратната страна на луната. Кукуригуууу.
147
3
 
5
 
! Отговори
според мен преди 2 години
До Неуморния: Ако английските военни са като техния външен министър няма да се учудя англичаните да улучат София вместо Сочи или Талин вместо Тамбов!
146
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До запознат А в предаването та придворният путинск шут Владимир Салавьов какво друго да ти кажат. Сега като се насрахте и станахте за смях, само това ви остана ядреното оръжие. Пак плашите с унищожение целия свят. Не сте болни, садистични психопати руските фашисти. Как пък едн път не казахте нещо различно от смърт и унищожение.
145
5
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 162 преди 2 години
Много си зле..............аз наистина съм професор по физика................имам докторат в областта на квантовата механика и теория на елементарните частици.............не се хваля, но съм един от най-добрите физици не само в Европа, но и в целия свят..........оня Леандър Литов, който се фука по медиите за мен е един аматьор............нищо не разбира от физика.............не се хваля, но съм 100 пъти по-добър от него!!!
144
2
 
3
 
! Отговори
запознат преди 2 години
До До Анонимен 146: Засега ядреното оръжие е единственото оръжие което е в състояние да умнищожи цели държави и даже континенти. В предаването вечер на Владимир Салавьов тази вечер беше казано, че "Посейдон" означава край на всичко.