Лондон дава на Украйна над 4000 противотанкови ракетни системи

Те са за "съпротива срещу руската агресия"
22 мар 2022 20:50, Красимир Ангелов
237
Лондон дава на Украйна над 4000 противотанкови ракетни системи
Снимка: БГНЕС

Великобритания е предоставила на украинските сили повече от 4000 противотанкови ракетни системи, за да подпомогне "съпротивата им срещу руската агресия", съобщава Министерството на отбраната.

В поредица от туитове министерството заявява, че изпратените устройства са NLAW (Next Generation Light Anti-tank Weapons - леко противотанково оръжие от следващо поколение).

Министерството се позовава и на видеоклип, който определя като "руска пропаганда".

Това са кадри, публикувани от двама известни с измамите си руски блогъри, които питат министъра на отбраната на Обединеното кралство Бен Уолъс за предполагаема програма за ядрени оръжия за Украйна и които изглежда предполагат, че Обединеното кралство изпитва недостиг на противотанкови оръжия. В туитовете МО заявява, че Обединеното кралство разполага с "достатъчно оръжейни системи, за да защитава както националната сигурност на Обединеното кралство, така и да поддържа ангажиментите си към НАТО".

"Хората трябва да бъдат много скептични към отразяването и приемането за реално на която и да е част от тези подправени от руската държава клипове", добавят от Министерството, цитирани от БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Англичаните са най големите. През ВСВ помагат на Полша, която е атакувана от русия и Германия едновременно. След капитулацията на русия в началото на войната.... Англия 2г се бие сама с Хитлер! Днес отново е на страната на правдата и срещу поредният диктатор. За това Англия винаги,ще е велика.
122
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ГАДОРЯН Абе ако вас ви гърмят от някой Мол или блок, какво ще предприемете??? Какъв мол те гони, бе тъпоъгълник. Та вие още в Киев не сте препарили. Да не ги видяхте този мол или блок в болния мозък на путин. Унижожавате градове и цивилно население, разбра ли руски фашист. Един Мариупол го изравнихте със земята и пак не можете да го вземете. това ви е прехвалената тактика и армия. Изгорената земя и зверства. Ето ви прехвалената армия - сбирщина от военнопрестъпници.
121
3
 
5
 
! Отговори
Западната преди 2 години
машина за дезинформация върви с пълна сила..............но истината е,че скоро Киев ще падне и цяла Украйна ще падне..........в един момент си мислех, че Путин използва прекомерна сила..............но сега разбрах, че е прав..........Украйна се е превърнала в Анти-Русия и затова ще бъде унищожена........западняците и фашистите в Киев не оставиха друг избор на Путин!!!!
120
4
 
7
 
! Отговори
? преди 2 години
Най-обичам хиперзвуковите оръжия на руснаците................много ме кефят.............влюбих се в тия оръжия................само едно копче и една дума на Владимир Владимирович и целият Лондон изчезва от лицето на Земята.................хаха...................голям кеф..........тогава ще си отворя една руска водка да пия за здравето на Владимир Владимирович!!!
119
3
 
8
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 2 години
Хехе умирам да се смея. Вярвате на скапаната пропаганда. Затънали били руснаците и избивали цивилни. Абе ако вас ви гърмят от някой Мол или блок, какво ще предприемете??? Ще седите и ще си траете ли? И я сеавнете колко иракчани и афганци загинаха при американските миротворци?! Аз разбирам САЩ да не воюват, ама те само това правят откак се пръкнаха.
118
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До хахахааа...... От самите руснаци. Виж каква сбирщина като армия имат. На моменти са пародия.
117
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ГАДОРЯН Айде стига, че вече излагаш много. Чак пък и колеги имало. Колега на садистичен руски фашист не съм. Не се прави на умен, че не ти отива. Отвсякъде ти лъщи русофилската посредственост и комплексарщина.
116
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Магучая се издаде че не може да се бие! Префалена раутъ! Лъсна и зagнuka! Слабичка е, няма мъжество, умения, стратегия и така нататък! То с бомви и ракети и баба знае! Те затова ще посегнат на химията! Не е честно! Те и в спорта по този начин ! Дет са казва руска работа! Ко им харесват русофилчетата!
115
2
 
2
 
! Отговори
хахахааа...... преди 2 години
До Анонимен 128--------Откъде идва тази информация?
114
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украинската напаст външна министърка обвинила Будапеща, че не желае да налага санкции на Русия и, че Унгария няма да дава коридор за оръжейни доставки към Украйна . Изцепила се, че искали територии и евтин руски газ! Почнаха да дразнят Европа сериозно и скоро ще им врътнат кранчето, какво ще правиш тогава госин предателю Зеленски ??
113
4
 
5
 
! Отговори
До 122 и 126 преди 2 години
Англия ще бъде унищожена.....................много скоро........................руснаците знаят как..............една дума на Владимир Владимирович и една хиперзвукова ракета в центъра на Лондон и край.................Лондон няма да го има.............за едно си прав..............английските пирати са крали от цял свят.........затова Англия е богата..........но и на това идва края.........Владимир Владимирович знае как!!!
112
5
 
7
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 2 години
За тия дето се смеят на Русия. Ще ви питам като превземат Киев че и Лвов, ко стана бе? Помнете ми думите. И пак казвам нищо лично, просто съм наясно кое как. Гледам и други колеги са наясно. Тая война е същата като Нагорни Карабах. Карабахци лъжеха мажеха и накрая истината лъсна. Сега украинците се перчат че громят руснаците ама ..
111
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ГАДОРЯН Между другото съм убеден че танковете ще отпаднат от арсенала на армиите. Виждам, че руските *** още сега се стараят упорито да ги махнат в Украйна. Наистина мощна и гениална армия са - на 3 ден нямат гориво, храна и великата им техника затъна в калта. Стрелят като *** отдалече и разрушават градове, като средновековни диваци. Не могат да си координират едновремонно въздушните и наземните войски. Тактиката им от 2 световна война. Човешкият живот няма цена. Гении на садизма.
110
2
 
3
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Не върнат ли парите в троен размер, Царя ще денацифицира и наглосаксите в скоро време...)))
109
10
 
4
 
! Отговори
До 122 преди 2 години
Великобритания е мачкала, мачка и ще мачка. Не се съмняват нито във Великобритания, нито в подлостта и. Гледайте и се учете. Това е пиратска държава, която владее моретата и знаят от хиляди години как да вояват. Англичаните са супер подготвени за бойни действия.
108
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уууу, колко са добри наглосаксите?!
107
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво потапяне на Лондон бе ,англичаните са светлинни години пред тея смешници от Русия..руснаците са военна сила ама в ютюб.
106
4
 
6
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 2 години
Ами гении са разбира се. Докато ЕС се интересува от криви краставици и щастливи кокошки, Русия си изгради мощна армия при това готова за битки. А тия хиперсвукови ракети направо шашардисаха каубоите и сега са в шах. Между другото съм убеден че танковете ще отпаднат от арсенала на армиите. Виждам ги оше максимум 20 години. Сухопътни дронове биха вършили много по добра работа. А войниците ще имат каски с дисплеи и ще виждат всичко на длан. И към всеки войник робот магаре носешо оръжия и муниции.
105
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Как мислите? Ще издържи ли острова ако на дъното на ламанша бъде взривен 100 мегатонен ядрен боен заряд докаран там от подводен дрон "Посейдон"? Това ще затрие земята. 500 метрово цунами ще обиколил земята бе, червен ***. Такъв взрив ще размести тектоничните плочи. това ще затрие половината от живатинските видове на земята. Откъде ви намират толкова прости и *** русофили. Или по рождение сте така.
104
7
 
5
 
! Отговори
Хахаха.. преди 2 години
Русофобията се разбесня по мръкнало.Хочется не хочется,терпи моя красавица.Ихуууу...