Северна Корея: Всеки момент може да избухне война

Пхенян отправя тревожни послания чрез дипломатите си
4 юни 2010 00:28,
170
Северна Корея: Всеки момент може да избухне война
Снимка: БГНЕС

"Ситуацията на Корейския полуостров е толкова тежка, че във всеки момент може да избухне война", предупреди на Конференцията на ООН по разоръжаването високопоставен севернокорейски дипломат, цитиран от АФП.

Още по темата

Зам.-постоянният представител на КНДР в световната организация в Женева И Джан-гьон хвърли отговорността за тежката ситуация върху "режима в Южна Корея и неговия съюзник САЩ". 

Северна Корея няма нищо общо с потъването на южнокорейския военен кораб "Чхонан" в края на март, при което загинаха 46 моряци, увери той.

Международни експерти обаче установиха, че корабът "Чхонан" е бил потопен от севернокорейско торпедо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
2
 
7
 
! Отговори
фелд-маршал преди 13 години
Когато този вожд си замине, ще има култ към наследника му и после към неговия наследник...... близко е до акъла.
118
5
 
8
 
! Отговори
Зак преди 13 години
Едва ли ще се стигне до война. Освен, ако американците не измислят още някоя провокация. Не е реално след като има затопляне на отношенията, толкова скоро да се сменя рязко посоката. 100% има външна намеса. Ако някой трябва да обявява война след потопената подводница, това е Южна Корея. Явно натискат севернокорейците, за да стигнат до такива изводи. Китай, обаче няма да позволят някой да пипне С. Корея. По-добре имащата се за световен лидер нация да спре с евтините си опити да си пласира оръжият
117
0
 
9
 
! Отговори
Фелд-маршал преди 13 години
Принципно.. едва ли им стиска да обстрелят Ю.Корея с адрено оръжие, защото знаят какво ще стане след това. Може да са комунисти и анти-пацифисти, но в никакъв случай не са откачени ***. Те осъзнават, че ако предприемат атака с ядрено оръжие, международната общност ще ги срине със земятя.
116
6
 
13
 
! Отговори
Black Beard преди 13 години
Как стана така,че двете страни доскоро бяха започнали да затоплят отношенията си.Имаше взаимни визити на най-високо равнище, започнаха съвместни проекти за общи предприятия и изведнъж на прага на война. Явно добрите отношения между страните не се харесват на някои зад океана. Те по манипулациите нямат равни на себе си.
115
9
 
9
 
! Отговори
Патрат преди 13 години
И защо мразите символа на червената петолъчка? Нали това е и символа на банкерите Ротшийлд? Този символ е на самият човек, на животните-пентаграмми. няма нищо лошо в него. А това,ч е КНДР искат да живеят като комунистическа страна ид ас е саморазвиват, е добре за тях като народ. Но това не е угодно на други. Ами както си решат, стига да не пречат и на нас! Защо все гледаме да наподобяваме другите, а убиваме себе си? Ако и Пикассо копираше другите, нямаше да е велик? Ние наистина сме стадо-народ.
114
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Снимката предизвиква "носталгия" по отминалите манифестации, паради и т.н.всенародни мероприятия.
113
1
 
11
 
! Отговори
Патрат преди 13 години
Защо мразиш, всеки от тях? Има хора, не са ни криви на нас лично. Това, че тук надойдоха някои тарикати и внасят контрабанда и вършат други пакости, не означава че всички жълтокожи са лоши? Аз бих се оженил и за азиатка, ако е точна и се обичаме. То нашите момичета са много красиви точни, но станаха много предубедени. И често гледат зад граница. Много се продадоха, станаха ***, спят наред с когото си искат? Има много точни азиатци и от двата пола. Има любезни, усмихнати, човечни хора.
112
4
 
5
 
! Отговори
2012 преди 13 години
дали ББ щте даде въздушен коридор на севернокореиските боини глави .
111
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хората каквото сами си направят, друг не може.Това важи в пълна степен за Северна Корея.
110
8
 
10
 
! Отговори
Мене преди 13 години
Мръсни ***!Почвам да ги мразя повече и от талибаните.Малки жълти дръпнати ***!
109
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е, това вече ще е много лошо, защото тия лудите, май имат ядрени оръжия! И ако решат да ги използват...
108
9
 
11
 
! Отговори
Патрат преди 13 години
Прав си! Тя не е угодна на разни магнати, защото не позволява да си правят каквото си искат там. И затова искат да я унищожат, както с измама или с армии, унищожиха и нас, Югославия и други. Направо вече да не знаеш на кого да вярваш, в тоя коварен свят? Тъпо нещо сме българите. Плюем онези, които са ни приятели, а слугуваме и викаме онези, които ни убиват и заробват. тТъпи сме като народ. И май е неизлечимо, от много столетия, в Историята, назад. Но нечии лични сметки се пълнят.
107
10
 
15
 
! Отговори
Патрат преди 13 години
Ние сме като народ, направо ***. Затова и всякакви ни подиграват и завладяват. Дадохме коридор за нападението над Югославия, плюете и Израел и Турция и Руссия и наред. Отказват да разположат русски ПРО, а канят други. Унищожихме си хубавите ракети "Сатан", а сега никакви. Абе - направо *** сме като народ. Само по паради, по тайни приватизации, строене на хотели и пълнене нас метки си ни бива. И като роби-овце. Не, че не ставаме и за генерали, ама като стане някой, пак ни предаде. Срам ме е
106
0
 
0
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 13 години
ятаких ослов ешо не видел))))
105
2
 
1
 
! Отговори
И ще преди 13 години
И ще настане една глобална ХАЙДУКРАЦИЯ в света ,че свят ще ни се извие...
104
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всъщност е добре да има една комунистическа *** останала на света, за да се вижда на практика какво е комунизма. Но май скоро ще останем без нея.
103
13
 
7
 
! Отговори
2012 преди 13 години
евреите в газови камери хаил хаил
102
1
 
3
 
! Отговори
ххх преди 13 години
Аре да започва и всичко да се свърши, то се е видяло, че целта на няколко болни, импотентни, властолюбиви, педантични и какви ли още не *** са решили да ни затрият, поне стига са се канили, а да ни довършат *** и ненормалните хора, които се имат за богоизбрани!!!
101
0
 
2
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 13 години
пиздобол)))))
100
0
 
1
 
! Отговори
Пише се преди 13 години
Защо??!! И ти ли не знаеш как се пише детски...Идете в първи клас и ще ви научат...